Fantastisch!!!!

Snelle afhandeling van je bestelling. Leuk ingepakt en aardig begeleidend kaartje!!! Dus echt fantastisch om daar iets te bestellen!

Alles prima geregeld en in orde

x

Na een heel aardig antwoord op mijn vraag over een product, kwam de snelle levering naar Duitsland meteen nadat de bestelling was geplaatst. Ik ben blij dat ik toch zo'n zeldzaam designstuk heb ontvangen. Dus heel erg bedankt!

Echt een cadeautje

Behalve dat ik het mooie spullen vind, is de kwaliteit van verzending en inpakken en een leuk kaartje erbij, gewoon heel prettig en verzorgd

Bestelling precies bezorgd zoals was aangegeven. Product perfect, blij mee Bestel binnenkort nogmaals vaasjes.

Mooi aanbod van noords design met vlotte levering

Mooi assortiment en fijne website

Niets te klagen

Snelle levering, goede producten, goede prijzen.

Goed product en snel geleverd!

Fijne webwinkel en goede service!

Snel geleverd en mooi verpakt

Mooie schaal werd sneller geleverd dan verwacht en was op verzoek mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Keurig!

Snelle service, fijne communicatie en prachtige Deense dingen!

Snelle service en de volgende dag al bezorgd! Top service! Dank je wel Wil!

Prompte en correcte afhandeling

Prettige afhandeling van mijn aankoop

Prachtige producten van mooie kwaliteit.

Zo blij met een prachtige wollen plaid en een mobile. Echte eyecatchers die mooi gemaakt zijn. Zorgvuldig verpakt en met een persoonlijk kaartje ingepakt. Aanrader!

Heel erg goed.

Ik ben heel erg vriendelijk geholpen. Ik bestelde twee artikelen om naar mijn kleinkinderen re versturen. Deze werden heel mooi ingepakt en met een sticker op ieder pakketje verstuurd. Geweldige webshop!

Helemaal prima

Heel erg leuk en prima verpakt

Zorgvuldig

Blij verrast was ik met het handgeschreven kaartje en het ingepakte pakje. Dit zag er zo verzorgd en fijn uit. Dank!

Super snelle levering! En ondanks dat ik een kleine bestelling had geplaatst wél mooi ingepakt en met een persoonlijk kaartje! Ik hou hier zo van! Dankjewel <3

Product keurig ingepakt ontvangen

Het bestelde item zoals omschreven en werd als een spannend ingepakt cadeautje met daarbij een persoonlijk kaartje bij ons afgeleverd.

Was netjes verpakt dat was echt een cadeau.

Snelle en goede service met kwaliteit producten

De handgeschreven wasvoorschriften voor mijn MARIMEKKO beddengoed was extra service en zeer gewaardeerd!

Snel en keurig geleverd

Veel keus en scherp geprijst.

Kwaliteit

De puffin kreeg ik cadeau. Erg leuk om in elkaar te zetten en bovendien bleek het onmiskenbaar een puffin te zijn.

Een leuk bedrijf.

Leuke website . Snelle en goed verpakte levering. Ik ben heel blij met mijn Finse poster en de onderzetters. Jammer dat jullie geen winkeltje hebben in Enkhuizen. Dat zou nog leuker zijn.

Geweldig de volgende dag in huis

Gewoon erg goed en snel

service met een persoonlijke touch

In de service overstijgt deze leverancier de concurrent met hetzelfde prachtige product

Je krijgt geen pakket, maar een persoonlijk kado.

Snel en met aandacht verstuurd, heel fijn!

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.