Ik ondervond een zeer vlugge levering van mijn bestelling, waarvoor hartelijk dank. Over de aankoop kan ik nog niets zeggen daar het hier gaat over geschenkjes, maar ik ben er zeker van dat ze in de smaak zullen vallen. Groeten
helemaal goed keurig verpakt pakje was optijd
Prachtig assortiment, snelle levering en mooi verpakt.
Snelle levering. Product wordt goed verpakt verstuurd. Er wordt duidelijk aandacht aan besteed.
Pluspunten
Enthousiaste verkopers. Aankoop met veel aandacht en heel leuk als kado ingepakt!
Pluspunten
Goede service, telefonisch makkelijk bereikbaar, goedecommunicatie, snelle levering
Pluspunten
prachtige plaid geleverd
Pluspunten
Bezorging keurig op tijd, en leuk ingepakt.
Verbeterpunten1) Ik had liever de mogelijkheid gehad het pakket direct naar een postNL afhaalpunt te laten sturen, in plaats van naar mijn huisadres. (Steeds meer webwinkels kunnen dat wel, en als het zo uitkomt kies ik bij twee 'gelijke' webwinkels degene die die optie wel biedt). 2) De mij toegestuurde link om het pakket met PostNL te kunnen volgen werkte niet. Daardoor leek het alsof het pakket niet bij PostNL bekend was, en ook niet op de door mij verwachte dag bezorgd zou worden. Het is niet duidelijk bij welk bedrijf (Deense dingen of PostNL) de oorzaak daarvan lag. Ik heb wel PostNL zelf gebeld, en zij bleken het wel te kunnen volgen. Iets met scanners. Inderdaad werd het diezelfde dag toch nog bezorgd. In die zin was de communicatie dus onduidelijk en moeizaam. 3) De optie om te kiezen voor inpakken op de website werkte onduidelijk. Meer door toeval dan door eigen handeling is dat laten inpakken wel gelukt.
Pluspunten
Buitengewoon vriendelijk bedrijf. Men communiceert goed met de klant en er is veel mogelijk!
Pluspunten
Alles tip top in orde!
VerbeterpuntenGa zo verder met deze kwaliteit.
Pluspunten
Top bedrijf.
Pluspunten
Leuk ingepakt. Snel geleverd. Geen gedoe.
VerbeterpuntenHoudt dit vol!
Pluspunten
Kreeg zeer snel 2 erg mooie plaids geleverd die kwalitatief aan mijn verwachting voldeden op basis van de info op de site
Pluspunten
Keurig en snel geleverd! Tijdens de feestdagen ook nog eens heel mooi verpakt. Hartelijk dank!
Pluspunten
Zeer mooie exclusieve items in Scandinavië style. Te samen met de service/afwikkeling van de koop zal ik deze website aan bevelen voor iedere liefhebber.
Pluspunten
Alles prima, snel geleverd. Mooi verpakt.. Goede communicatie toen iets niet meteen voorradig was!
Pluspunten
Wil Pul van Deense dingen is zeer attent, dankzij de persoonlijke mailing ben ik over gegaan tot een bestelling.
Pluspunten
N.B. Ik kan nog niets over de kwaliteit zeggen, want het cadeau wordt pas op 6 december uitgepakt.
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!