Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, betrouwbare bezorging en vriendelijke service. Het assortiment wordt gewaardeerd en de artikelen worden netjes verpakt geleverd. Er zijn opmerkingen over persoonlijke benadering en snelle communicatie vanuit het team. Over het algemeen is de ervaring positief, met enkele opmerkingen over verzendkosten of beschikbaarheid.
Mooie spullen en snelle levering, goede service
24 November 2025
Francien
Westerlee
Fijne, duidelijke webshop met mooie spullen.
23 November 2025
Anne
Zuidwolde
Snel geleverd en met persoonlijke boodschap
14 November 2025
Leontien
Hoogweg
Hartelijk en heel vriendelijk behulpzaam. Jammer dat Deense Dingen ophoudt!
3 November 2025
Micky
Heemstede
Product is precies zoals ik had verwacht, en het is op ons verzoek later verstuurd, fijn dat er zo’n persoonlijke service is!
23 October 2025
Hara
Rijswijk
22 October 2025
René
Amsterdam
persoonlijk contact en altijd snelle, zorgvuldige levering
21 October 2025
Hanny
Etten-Leur
Prachtige vaas. Heel blij mee. Zeer snelle verzending
18 October 2025
Carolien
Bemmel
Jammer dat de shop sluit, ik had hier graag meer gebruik van gemaakt.
22 September 2025
Mascha
Amsterdam
De webwinkel heeft een ontzettend leuk assortiment, de producten worden snel verzonden en netjes verpakt. Jammer dat ik niet al eerder wist van het bestaan van deze winkel.
15 September 2025
Regine
Snelle levering, betrouwbaar.
14 September 2025
Jennie
Dalfsen
Op korte termijn nog even een cadeau kunnen bestellen. Super snel geholpen met mijn vraag en de volgende dag het item al in huis. Bedankt!
14 September 2025
Rick
Hoorn
Altijd goede producten en mooi verpakt, jammer dat Wil stopt.
10 September 2025
Hans
Tilburg
Snelle levering, leuk verpakt. Netjes. Zeer tevreden.
28 August 2025
Petra
Nuth
Prachtige webshop met mooie items! Erg jammer dat ze stopt, maar alle begrip ☺️
28 August 2025
Joyce
Garsthuizen
Zeer tevreden voor de snelle levering en het product is top top afgeleverd!
27 August 2025
Martine
Brasschaat
Prachtige producten, nu zeer aantrekkelijk geprijsd, snelle en correcte verzending met een persoonlijke korte boodschap.
25 August 2025
Meta
Leeuwarden
Snelle levering, prima verpakt. Ik had gekozen om het kado in te pakken voor een kind en dat voldeed niet echt aan de verwachting. Bij Deense Dingen denk ik aan mooi, stijlvol, natuurlijk. Het inpakpapier was wit met rode kadootjes erop, niet stijlvol, niet Deens en niet vrolijk voor een kind. Daar is denk ik ruimte voor winst ;) verder helemaal naar wens!
7 August 2025
M
H
Leuke website met originele kadootjes
28 July 2025
Anne
Arnhem
Snelle en zorgvuldige levering van mijn kado Lindform vaasje met als extra service schitterend en mooi ingepakt in kadoverpakking en een persoonlijke boodschap van Wil. Dank jullie wel!
28 July 2025
Bert
Utrecht
Zeer tevreden, gecharmeerd door handgeschreven bericht op de pakbon.
24 July 2025
Ann
België
Een zeer vlotte levering en de spullen netjes verpakt met persoonlijke note.
24 July 2025
Monique
Velserbroek
Producten voldoen aan de verwachtingen. Duidelijke foto’s van de diverse producten op de website
3 July 2025
Esmeralda
Rijswijk
Snelle en acurate levering..
3 July 2025
Adriana
Leiden
Wat ik besteld had vond ik aardig aan de prijs…. De verzendkosten waren de helft van het artikel! Logisch misschien…. Het winstpunt was wel dat ik het nergens anders kon kry!!
29 June 2025
Bertruud
Bennekom
Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.
Gerberastraat 8
2431XN Noorden