Mooi ingepakt en goed op tijd

Prima behandeld en goed bezorgd.

Ik ben goed geholpen en kon hierdoor de juiste keuze maken.

Helemaal perfect

Snelle levering en prachtig product

zeer persoonlijk

goed verzorgd, goed en feestelijk verpakt, goede informatie, persoonlijk briefje , top

zeer persoonlijk

Snelle levering, mooie producten!

Snelle levering, mooie producten!

Nette levering en prettige communicatie

Het bestelde (breekbare) product was goed (en leuk) ingepakt. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de stand van de bestelling en bezorging. Na een vraag via de mail kreeg ik een vlot en vriendelijk antwoord.

Prachtige zwaluwen mobile gekocht. Was precies zoals ik het me voorgesteld had. Mooi verpakt in een compact brievenbuspakketje en een persoonlijk kaartje. Top!!

Awesome

Dank voor de snelle service. Ook nog prachtig ingepakt. Kan niet beter!!

Snelle service, klantgericht

Leuk de bijgevoegde kaart met persoonlijk aandoende benadering. Prachtig verpakt, snelle levering

Prima verzorgd

Het enige minpunt is dat dit veld verplicht is, ik heb een hekel aan verplichtingen waardoor mijn beoordeling matig is.

Goed verlopen

Leuke mobiel de vogels waren wat kleiner dan ik had verwacht

Snelle levering.

Fast and efficient service

To purchase my items was very straightforward, and was sent securely and very quickly.

Snel thuisbezorgd

Mooie zwaluwen

vogels een beetje klein

Grootte van de vogels valt wat tegen.

Weet het nog niet.

Het kado krijgt mijn kleinzoon pas 5 dec, dus kan ik nog geen oordeel geven over de inhoud van het pakketje. Het pakketje zat geknakt in de brievenbus en ik hoop dat er niets beschadigd is. We konden het pakketje met moeite uit de brievenbus krijgen. Vr. gr. Coby Bloemen

Zeer tevreden !

Zeer tevreden over correspondentie, verzending en persoonlijke kaart in pakket!

Originele kadoos!

Door een tip in het AD, slecht te leveren......

Keurig vlgs afspraak

Okay

Alles in orde, keurig!

Over het kussenhoesje en de levering dik tevreden. Wel blij dat ik in een bericht had gelezen dat de kleur wit, licht grijs blijkt te zijn!

Het is kwaliteit, goedkoop en superleuk!!

goede communicatie, HELE leuke ornamenten en heel vlot bezorgd1

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.