Ten eerste natuurlijk een heel tof assortiment, waardoor ik hier wilde bestellen. Vervolgens werd mijn bestelling snel verzonden. Ik had deze - ook nog eens mooi ingepakt- de volgende dag al in huis. Helemaal top!

Super snel en mooie spullen!

Mooie spullen goed verzorgd.

Deense Dingen heeft mooie spullen. Geen standaarddingen. Het wordt mooi verpakt en je hebt het snel in huis. Wil geeft goed advies.

Snelle levering en producten van top kwaliteit

Zeer tevreden!

Leuk dat er bij het pakketje een persoonlijk kaartje zit.

Keurig verpakt, snelle levering en als verrassing een kaartje erbij.

Mooie producten!

Mooie producten in Scandinavische woonstijl. Levering was zeer snel en het product was leuk ingepakt!

Prachtige spullen

Mooie spullen en goede service

Mooi product, zoals ik verwacht had van Marimekko. Degelijk verpakt.

Mooie producten en fijne service

Mooi assortiment met kwalitatief hoogwaardige artikelen, buiten het alledaagse standaard pakket dat je op zo veel andere plekken vindt. Bestelde producten voldoen aan de verwachting en de wijze van verzending is met zorg en persoonlijke aandacht gedaan. Erg plezierige ervaring en goede indruk van gekregen.

Zeer tevreden met de snelle service

Leuke website met mooie en praktische zaken. Ik ben blij met mijn Axlings theedoeken ( ik had een set in een museum shop gevonden en spijt dat ik er niet meer gekocht had) Al googelend kwam ik terecht bij Deense Dingen, die deze doeken ook verkoopt! Ik ga zeker nog eens kijken op deze site als ik weer wat nodig heb.

Werd goed op de hoogte gebracht, mijn bestelling was prachtig ingepakt. Was echt een feestje om het uit te pakken

Plezierig en persoonlijk

Ik had bepaalde vragen en die werden heel eerlijk beantwoord. En wat vooral heel belangrijk is het product werd je niet aangepraat. De geruststelling dat de gekochte dekbedhoes niet zou passen qua maat weer terug zou mogen gestuurd gaf bij mij de doorslag om over te gaan tot koop. En wat een geluk hij past prima. En wat was hij prachtig verpakt. Ik heb echt het gevoel dat ik een kado kreeg. Al had ik hem natuurlijk zelf wel betaald. Nog hartelijk dank voor het goede advies.

Zo attent het kaartje bij de bestelling,fijn. De kussen hoezen zijn heel mooi. Toen ik probeerde te chatten, kreeg ik geen antwoord... inloggen daar had ik geen zin in.. account aanmaken etc

Top!!

Snelle service en producten zijn super!

Super!!

Snelle, vriendelijke service en een mooie selectie items in de shop! Aanrader.

Persoonlijk

Leuke producten, persoonlijk en heel klantvriendelijk!

Mooi product en snelle levering

Mijn vraag werd direct beantwoord door een medewerker per chat. Erg handig! Levering was netjes verpakt en snel. Goede eerste ervaring.

prima geregeld

Prima bestelroute, enig verbeterpunt is om bij zakelijke klanten de levertijd tussen 8 en 17 uur te houden

Goed,snel en persoonlijk

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Zat in mooi papier met een leuke kaart. Ik kreeg de indruk dat er moeite wordt gedaan om de bestelling ook MIJN bestelling te maken.

Persoonlijk leuk ingepakt en snel verstuurd

Aanrader

Duidelijke site , snelle verzending en leuk verpakt

Snelle service, en prima kwaliteit

De bestelling was mooi ingepakt, snel bezorgd en perfect gecommuniceerd

Mooie dingen

Prima en aantrekkelijk geleverd, alleen niet binnen de termijn die op de website staat. Ik vind dat niet erg, wees voorzichtig met verwachtingen wekken.

Uitstekende service en snelle levering!

De service is heel goed en ook de verzorging van de bezorging is prima.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.