Snelle levering, mooi ingepakt!

Leuke collectie. De bestelling ging voorspoedig en was leuk verpakt. Alsof je een cadeautje kreeg.

mooie spullen keurig bezorgd

Wij hadden 2 mobiles besteld, waarvan er eentje een cadeau is. Het was allemaal mooi ingepakt, zodat deze toch kwetsbare mobiles veilig (en snel) bij ons werden bezorgd. Het cadeautje was fraai ingepakt.

Geweldig en prettig

Goede service, prettige benadering en mooi verpakt!

Een erg goede persoonlijke en snelle service!

Ik was een paar weken geleden op zoek naar een rond juten kleed. Bij voorkeur een duurzaam (ecologisch) kleed. Hierbij kwam ik via Google bij Deensedingen.nl uit. Ik had hier nog niet eerder iets op besteld. Ik heb even gebeld en kreeg een aardige dame aan de telefoon (ik denk de eigenaresse). Ik kon al mijn vragen stellen. Ik merkte ook passie voor hun producten, dat was leuk om te horen! Ik vroeg of het product de volgende dag al aan huis zou zijn. Ze zou het gelijk na mijn bestelling op de bus doen en het is inderdaad de volgende dag gelijk al bezorgd! Ik ben ontzettend tevreden met deze persoonlijke en snelle service! Het is een prachtig, duurzaam kleed!

Vlotte levering, mooi ingepakt

Snel geleverd, en - hoewel niet aangegeven - mooi ingepakt

Mooi product

Een mooi product de site heeft mij geholpen hoe te gebruiken zat geen Nederlandse beschrijving bij. En ben niet goed met de computer

Een absolute aanrader

Zeer vriendelijke service Snelle levering Zorgvuldig ingepakt Niks op aan te merken dus :-)

Goede service , mooi ingepakt ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen en snel geleverd.

Zeer tevreden over product en procedure

Produceten werden keruig volgens planning afgeleverd en waren ook netjes verpakt. Pakketje voorzien van een vriendelijke boodschap.

Snelle levering en prachtig ingepakt! Echt aandacht aan besteed!

Snelle levering en met zorg en aandacht prachtig ingepakt!

Mooi maar heel klein

Om boven de wieg te hangen zeker ok, maar ik ga de module tegen het plafond hangen, beetje klein daarvoor.

Helemaal goed!

Het pakketje had ik super snel in huis. Mooi ingepakt. Helemaal blij met het product.

Zeer positief

Een klein bedrijf kan het veel beter dan Amazon of Bol.com, zonder moderne slavernij en betaald ook nog zijn belasting volledig!!!!

Dij tevreden

Vlotte levering mooi product en zonder poliskosten. Dik tevreden.

prima website met mooie producten en snelle levering

Product besteld als cadeau en toen bleek de levering vertraging op te lopen. Na een heel snel én fijn persoonlijk contact duidelijke uitleg waarom de levering vertraagd was. Vervolgens het product mooi ingepakt toegestuurd gekregen met daarbij nog persoonlijk kaartje. Ik zal hier zeker terugkomen.

Uitstekende service

Even gechat met 'Deense dingen' over de kleur van een kussen. ''s Middags besteld en de volgende morgen bezorgd. Keurig verpakt. Prima service dus! Chapeau!

Slecht

Slechte kwaliteit van het bestelde artikel. Vervolgens retour gezonden. Twee weken na verzending nog steeds geen bevestiging van de retour ontvangen. Vervolgens moet ik zelf achter de afhandeling aan. Eerste en laatste keer Deense dingen voor mij.

Snel en liefdevol

Een leuke groet op een kaart, liefdevol verpakt en snel geleverd. Drie dagen van Nederland naar Duitsland. Subliem!

Het cadeau is nog niet overhandigd, maar de hele gang van zaken was heel goed: bestelling, verpakking en bezorging. Aan de verpakking was te zien dat dat met veel aandacht was gebeurd.

verrassend

Hoewel ik wist wat ik bestelde, was het toch een verrassend pakketje! Mooi, strak , duurzaam ingepakt en met persoonlijk kaartje.

Ik heb het product niet gezien want we hebben het op laten sturen als een cadeautje. Ik was heel blij dat je het kon laten inpakken. Ik ga er van uit dat het er als een mooi cadeau uit heeft gezien. Wat ik miste is dat en een optie was om een kaartje bij te voegen. Het was een cadeau voor een zieke collega van een heel team. Je wil dan aan de ontvanger laten weten van wie het afkomstig is. Ik heb een opmerking geplaatst of het mogelijk was om een kaartje bij het cadeau te steken, maar ik weet jiet of dat is gebeurd. Daar heb ik geen feedback op gekregen. Ik hoop het maar:-)

TOP

Snelle leveringen en goede informatievoorziening. Zeer snelle reacties op vragen. Erg attent allemaal.

super snelle levering

zeer tevreden over de snelle levering van een hele mooie vaas,ook heel mooi verpakt als cadeau,heel blij mee

Snelle correcte levering, prachtig product, mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Zeker aan te raden!

Uitermate klantvriendelijk

De eigenaar heeft mij heel vriendelijk en geduldig geadviseerd nadat het door mij bestelde product tegenviel. Het alternatief is prachtig. Ook de retour zelf netjes afgehandeld.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.