Snelle en goede service

Online chatbot gebruikt: prima! Snel en duidelijk gesprek / service. Product ook heel snel geleverd en helemaal naar verwachting. Zou hier zeker nog een keer iets bestellen.

Mooie artikelen vlot geleverd en mooi ingepakt echt een kado!

Artikelen zijn mooi ingepakt, wat heel leuk is als je kado voor jezelf hebt besteld van de zorgbonus! Superblij met mooie spullen

De bestelling prachtig ingepakt!

Het bestelde item was bedoeld als een cadeau en is door Deense dingen prachtig en verzorgd ingepakt met een leuk kaartje erbij. Complimenten!

Die Lieferung erfolgte sehr schnell, die Ware war liebevoll verpackt und ist wunderschön! Danke!

Snelle levering, goed verpakt!

De placemats en onderzetters die ik heb besteld waren goed stevig verpakt.

Mooie persoonlijke winkel

Met liefde uitgezocht scandinavisch aanbod en wat een kado om het pakket zo vlug te ontvangen en zo mooi ingepakt. Een aanrader!

Snelle levering, ingepakt en persoonlijke boodschap!

Snelle levering, ingepakt en persoonlijke boodschap! Uitstekende dienstverlening.

Prachtige winkel zeer goede service

Prachtige winkel zeer goede service

Vlugge levering. Mooi aanbod. Ga in de toekomst nog bestellen.

Snel verzonden mooie producten

Leek aanbod en ster is prachtig

Zeer snel netjes ingepakt top

Netjes en snel

goed product, snelle service en levering

mooi product, prima prijs, duidelijke website, vlotte levering

Goede ervaring

Zat een persoonlijk kaartje bij en het was ingepakt. Dank je wel!

Geweldig!!!

Snelle levering, mooi ingepakt en perfecte onderzetters!

Snel en vriendelijk

Snelle verzending en een persoonlijke boodschap erbij. Aan te bevelen

Topservice, hoge kwaliteit, snelle levering

Mooie collectie en super attent. Kado’s waren mooi ingepakt en zelfs een kleine attentie extra erbij.

Duidelijke website en bestelproces. Product goed verpakt en zoals omschreven. Ontvangen binnen de aangegeven levertijd. En een leuke persoonlijke boodschap :)

Top.snelle reactie en een dag later mooi en veilig ingepakt in huis!!

Kan niet beter!

Leuk ingepakt en snelle levering. Top!

Leuk ingepakt en snelle levering. Top!

Goede artikelen, goed verpakt

prachtig uiltje!

heel mooi

Aanrader!

Niks dan lof! Veel keus in mooie producten. Klantvriendelijk en goede service (Wil). Product was goed verpakt en snel in huis.

Meer dan correcte aankoop, mindere levering

Proactief ! Kocht slopen en kussens en die waren al over de kussens getrokken en mooi verpakt alsook gepersonaliseerd kaartje ! Kortom Toppie ( ik open pas met kerst…) Wat de levering betreft via DHL die Bpost in onderaanneming nam… is het pakje nooit thuis aangeboden geweest en moesten we door regen en wind ( de kust… heeel vuil weer) om dit pakket. Er zat ook niks van briefje in de bus, enkel een mailtje dat we niet aanwezig waren ( toch wel !) Als ik naar het doorgegeven adres kijk dan is alles correct, kijk ik bij Bpost dan ontbreekt het busnr… Dit komt nog voor, een overdrachtfoutje, toch eens bij jullie informatica systemen checken vrees ik… Tenzij de pakjesdienst nalatig was uiteraard!

Snel, keurig verpakt.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.