Correcte klantvriendelijke afhandeling

Correcte klantvriendelijke afhandeling

Pakketje is mooi ingepakt en erg leuk een persoonlijk berichtje erbij. Ik ga met veel plezier het cadeautje geven.

2 vaasjes

Twee vaasjes gekocht, snel geleverd, zorgvuldig verpakt. Mooi design!

Kado s mooi ingepakt ! Prachtige collectie

positief verrast

Duidelijke webshop, normale prijzen, bestellen en betalen werkte perfect zoals verwacht, email communicatie duidelijk, bestelling op tijd geleverd. Positief verrast met de ervaring van deze (kleine) webshop!

Voor herhaling vatbaar. Snelle levering. Super mooie geschenkverpakking. Een aanrader voor wie van mooie dingen houdt.

Uitstekende service

Uitstekende service en mooi verpakt als cadeau

Goed product, snelle verzending

Mooi kleed gekocht, was heel netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Snel verzonden, helemaal tevreden!

uitstekend

snel - duidelijk geïnformeerd

Mooie producten en hee veel keuze. Keurig ingepakt en zeer snel verzonden.

Mooie en duidelijke webshop

Super fijn en helder dat je de hele tijd op de hoogte word gehouden over de status van de bestelling. Erg mooi en met zorg ingepakt.

iets teleurstellend

1. gevraagd om de cadeau apart in te pakken maar helaas is dat per twee gedaan(4 stuks aangeschaft) product zelf was kleiner als op de foto uitkomt

uitstekend

goed produkt, prima levering en mooi ingepakt

Snel geleverd en ook nog mooi ingepakt!

Mooie engeltjes om cadeau te geven.

Goede service, snelle levering, lief kaartje bij de bestelling

Mooie site. Met fijne Deense spullen. Het bestelde artikel werd snel geleverd. Prachtig verpakt, als een cadeautje. Met een lief persoonlijk berichtje erbij op een kaartje. Dat maakt je blij. Ga zo door!

Erg positief

Vlotte levering, mooi verpakt

leuke ideeën

snel geleverd !

Super service

Cadeautje was netjes ingepakt!

Fantastische dingen

Ik heb de hond Oscar besteld en hij was nog veel leuker dan op de foto Ook super snelle levering en mooi verpakt.

Heke fijne vriendelijke service

Wat een leuke site met mooie artikelen. De service was ook heel fijn. Even persoonlijk contact gehad over de bezorging en de bestelling de volge de dag al thuis bezorgd. Op tijd voor de verjaardag! Super!

Deense Dingen levert kwaliteit, levert vlot en pakt op verzoek ook nog eens feestelijk in.

De Bird die ik heb gekocht is een prachtig design vogeltje. Het was smaakvol ingepakt en het werd snel geleverd.

Uitstekend, als altijd

Prima service, snelngeleverd en ook nog eens mooi verpakt. En altijd beschikbaar voor vragen.

Wat een super vlotte en perfecte levering

We bestelden voor de eerste maal bij Deense Dingen. Wat een perfecte en vooral zeer snelle levering. Als we nog eens iets nodig hebben qua Deens Design spulletje dan bestellen we zeker direct terug! Thanks voor de top service

Snel en kwaliteit

Snelle levering, duidelijke info over het leveringsproces, goede prijs-kwaliteit.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.