Snelle levering en dat is prettig

Het cadeau moet nog gegeven worden, dus dan is op tijd leveren erg prettig. We hielden al rekening met (corona) vertraging. Dit biedt vertrouwen voor eventuele verdere bestellingen

Snelle afwikkeling. En zeer tevreden met mijn aankoop.

Snelle service met persoonlijke noot

Snelle service met persoonlijke noot

uitstekende service in alle opzichten!

Goede communicatie.

Het was dik voor elkaar. Goed ingepakt en zag er erg verzorgd uit. Ik heb alleen zelf toen ik de mobile eruit haalde niet zo handig gedaan, dus was even bezig om het te ontwarren. Maar is goed gelukt. Dit was mijn eigen schuld. Hij is erg mooi. Bedankt. Nel

Top service!

Goede snelle service en schattig handgeschreven kaartje bij ontvangst pakketje!!

perfect

Mooie plaid van prima kwaliteit!

Snelle service!

Mooi product!

Snelle levering van de s-haken die passen bij onze nieuwe kapstok!

Super webshop

Ik stelde een praktische vraag omtrent een artikel en kreeg direct een gepast antwoord zodat ik tot aankoop kon overgaan.

perfecte communicatie

duidelijke communicatie vanaf ogenblik van bestelling zowel over de betaling als over de levering

super

snelle verzending, leuk ingepakt en fijne service. heel erg tevreden!

Positief

Het bestelde engeltje was verpakt in mooi cadeaupapier. Echt een verrassing. Zo werd het een mooi cadeautje voor mezelf. Bedankt.

super snel en professioneel

Binnen 24 uur geleverd in cadeauverpakking. Helaas vanwege de net niet passende kleur terug gestuurd. Het aankoopbedrag was ook weer heel vlot geretourneerd. Prima service, een webshop om vaker te bezoeken !

Inspirerende website

Ondanks dat het een webshop is toch een persoonlijke benadering.

Niet ontvangen na 4 dagen.

Nog niets ontvnagen!

Prima service!

Snelle levering en keurig verpakt. Top!!

Snel en hartelijk

Binnen een dag in Belgie mijn bestelling geleverd. Vriendelijke mevrouw aan de telefoon en dito kaartje bij mijn bestelling. Top!

Fantastische service

Onze eerste bestelling is lang onderweg geweest door toedoen van Post NL. Na een telefonisch contact met Deense Dingen zei Wil direct het gekochte nog eens te versturen. Na ontvangst van dit pakket kwam Post NL alsnog met het eerste pakket. Zoals ik had toegezegd dit pakket ook gehouden en de tweede zending ook betaald. Deense Dingen bedankt voor de snelle, klantvriendelijke oplossing. Fantastische service.

Uitstekend!

Ik had n vraag en kreeg heel snel antwoord, waarna ik het gewenste artikel direct kon bestellen! Super geregeld allemaal. Artikel was perfect verpakt en werd snel geleverd! Ik ben zeer tevreden..... daarbij zijn de spullen van het bedrijf supermooi en van een goede kwaliteit

Mooie onderzetters gekocht. De levering was al de volgende dag, top!!

Zie boven.

Supergoede service!

Snelle bezorging, leuk verpakt met een persoonlijk berichtje erbij. Verder ook fijn contact gehad met de eigenaresse n.a.v. een vraag over mijn bestelling.

Goede en snelle verzending

Leuk een persoonlijk kaartje

snelle en zeer verzorgde service

Mijn bestelling was zeer mooi verpakt, en voorzien van een persoonlijk kaartje.

Goede service en prachtige spullen

Mooie spiegel en plaid heel snel geleverd en zo aandachtig met zorg ingepakt en verstuurd. Ben er heel erg blij mee.

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.