Mooie spullen, prima service 👍🏻

Mijn spulletjes waren met zorg ingepakt en zijn vlot verstuurd.

Uitstekende service

Mijn bestelling is meteen verzonden en werd mooi als cadeau ingepakt bezorgd. Toen ik items wilde retourneren ging dat heel makkelijk en werd ik ook direct terugbetaald.

snelle levering en opvolging

vraag gesteld via chat functie direct antwoord zodat ik verder kon met bestellen

Zoals de sterren al aangeven, prima levering!

Alles naar wens gegaan!

Heel vlot verlopen bestelling

Bij deze bestelling verliep alles supervlot, in nm besteld, 's anderendaags geleverd! TOP

Correct en snel!

Snel en gratis levering van 2 produkten. Leuk ingepakt als cadeau's. Niets om aan te merken. Ik was blij verrast.

Geweldig!

Snelle levering en prachtig verpakt!!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Helemaal top! Super kwaliteit!

Prima webwinkel!

Had kussenhoes met kussen besteld. Kussen was keurig in de hoes gedaan en heel mooi verpakt. Snelle levering ook, dus helemaal tevreden.

Aanrader!

Deense Dingen heeft ontzettend veel leuke hebbedingetjes voor een schappelijke prijzen. De service is uitstekend en het cadeau dat ik besteld had was prachtig verpakt. Kortom, echt een aanrader!

zeer snelle en fijne service

De bestelde producten waren niet allemaal op voorraad, er was meteen contact en het is prima opgelost. Blij met de producten en de service!!

Snelle levering en super leuk verpakt

mooie artikelen, snelle levering

Mooie artikelen. Waren bereid om de verzending van de bestelling tot na het weekend uit te stellen.

Na zoek geraakt pakket en verkeerde info van post.nl, heeft Deense Dingen het zeer correct en plezierig opgelost. Uiteindelijk is alles terecht gekomen.

Een tien vind ik te een 9 verdienen jullie wel

Wij houden van de Deense kwaliteit. De plaid is prachtig. De kleurencombinatie getuigt van smaak. Ik kan natuurlijk nog niet beoordelen of hij pilt. Dat hoop ik niet

Het is een feestje om bij "Deense dingen" te bestellen, echt top!

Het is een feestje om bij "Deense dingen" te bestellen, echt top! De website is duidelijk en aantrekkelijk vorm gegeven. Jullie producten zijn heel eigen. Ik bestelde er artikelen van Flensted en van Marimekko, voor een mooie prijs. Heel feestelijk dat jullie, op verzoek, de artikelen met luxe cadeaupapier inpakken. Daar wordt veel zorg en aandacht aan besteed. Ook de snelheid waarmee jullie artikelen worden verzonden, verdient een lintje. Ik kan iedereen jullie gebruiksvriendelijke website aanraden! Graag tot ziens!

Positief

Verrassend leuke artikelen. Snelle levering in stijlvolle cadeau verpakking. Website zal ik zeker aanbevelen.

Mooie spullen, perfecte service!

Bestelling en levering ging perfect en wat een verrassing de mobile in een cadeauverpakking, heel mooi. Ben blij deze webshop gevonden te hebben, kom zeker terug.

super!! echt niets op aan te merken

hele snelle levering, geen verzenkosten, keurig pakket in gepakt als een kado, mooie kwaliteit artikel. blij dat ik verder heb gezocht en jullie winkel tegen ben gekomen. een TOPPER!

Zorgvuldig verpakt en snelle levering

De kadootjes met aandacht en feestelijk verpakt. Superblij mee en overtreft de verwachting van inpakken! Ook de levering snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Bedankt, ik kom zeker terug bij jullie webshop.

Super service, makkelijk contact met firma

Op de xl scandinavia beurs mooie posters gezien. Na wat vragen via mailcontact de posters gekocht en super blij mee. Communicatie mvt verzending en betaling verloopt super. Spullen worden netjes verpakt ook op verpakking staan de instructie voor koerier ivm niet vouwen. Super attent

Snelle levering. Goede kwaliteit product

Was op zoek naar een specifieke vaas en kwam bij Deense Dingen terecht. Deense Dingen bood deze vaas voor een aanzienlijk lagere prijs aan dan andere aanbieders. Levering de volgende dag in een goede en stevige verpakking. Dikke prima!

Mooie spullen, goede service

Erg tevreden over het snelle verzenden, de service nadat iets beschadigd was en de mooie producten. Aanrader!

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.