Helemaal prima

Snelle levering, leuk kaartje erbij. Hartelijk bedankt!

Prachtig Scandinavisch design

Beste Wil, Wat een prachtig pakket heb ik deze week mogen ontvangen! Erg mooie producten van een geweldige kwaliteit. Snelle levering en alles was mooi ingepakt. Ik ben mijn nieuwe woning aan het inrichten en ga in de toekomst zeker meer bij jullie bestellen.

Mooi produkt, heel mooi ingepakt!

Aanrader!

Zéér goede service, met een supersnelle levering!

Een ontzettend vriendelijke man, heel behulpzaam! Het bestelde pakketje was mooi en stevig (het was breekbaar) ingepakt, en de volgende dag al in huis. Echt een geweldige service, bedankt!

Een geweldige webshop!

Ik ben heel enthousiast over de webshop Deense Dingen. De producten die ik heb ontvangen zijn bijzonder, van goede kwaliteit en waren ook heel mooi verpakt. Je kunt zien dat er veel aandacht aan is besteed. Er zat ook een persoonlijk berichtje bij. Kortom uitstekende service en snel in huis.

Geweldig, leuke kadootjes voor mijzelf en voor anderen

Heel leuk en zorgvuldig verpakt, met een aardig persoonlijk kaartje erbij, op tijd geleverd en een goede communicatie. Ik heb echt kadootjes voor mijzelf uit zitten pakken :-)

Uitstekkend

Wát een mooie website, ik ben blij dat ‘m toevallig ontdekt heb en wát een keuze. Ik heb een prachtige mobile besteld, het was nog moeilijk om een keuze te maken tussen al die mooie modellen, uiteindelijk heb ik gekozen voor een mobile met een symbolische betekenis omdat het een cadeau voor m’n dochter is. De mobile en ook een setje kaarten werd de volgende dag al bezorgd, heel mooi ingepakt, daar was liefdevolle zorg aan besteedt. Ik weet nu al zeker dat ik in de toekomst vaker via deze website iets zal bestellen.

Nog niets aangekomen

Ik heb nog niets ontvangen. In de e- mail het zei afgelopen zaterdag, maar er is niets gekomen. Ik hoop vandaag. Marianne

Snel geleverd en product zoals verwacht. Geen verzendkosten.

Prachtige mobile, goede service

Mooie producten, snelle levering

Snelle keurig verzorgde verzending

Na bestelling via chat gevraagd of deze op tijd ( cadeautje voor verjaardag) bezorgd zou worden. Direct bevestigend antwoord. Prima service.

zeer correct.doe zo verder

bestellingen voor herhaling vatbaar

Goed werkende en duidelijke website met mooie en leuke artikelen.

Altijd snelle levering.

Snelle levering, leuke aanbiedingen

Ik ben dol op Sale (krent haha) en kan regelmatig een prachtig afgeprijsd item bij DD op de kop tikken!

Mooie producten, goede service, attent

Wij hebben hier onze koffieset besteld. Daar zijn we heel erg blij mee. De levering was vlot en alles was goed verpakt. Ook zat er een leuke kaart bij dat de webbestelling toch persoonlijk maakt. We kopen hier graag weer.

Snel gereageerd op mijn email met bestelling en snel opgeleverd. Ik heb gevraagd mijn bestelling in te pakken als cadeau wat netjes was opgevoerd. Top service!

Mooi assortiment, plezierige en snelle afhandeling, snel verzonden en goed verpakt.

Mooi product en snelle levering

Zeer snelle en vriendelijke service

Een heel tof assortiment dat makkelijk online vanuit Belgie kan aangekocht worden. En leuk dat er ook een persoonlijk kaartje bij zat, heel attent

Snelle levering en goede service!

Prima..snelle levering en wat een prachtige plaid!

Uitstekend!

Prima service en product

Helemaal goed

Mooie design globe Kristine Dam Studio

Wat een goede en snelle service, zo goed verpakt. En vooral heel mooi product , deze rode globe sculpture.

good

it is good. packaged nicely too

Een prachtige collectie aan unieke Scandinavische merken

Deense Dingen is mijn favoriete adres als het gaat om woonaccessoires van unieke Scandinavische merken. De service en verzending is uitstekend!

Gerberastraat 8

2431XN Noorden

Over Deense dingen

Webshop Deense Dingen - dat is uniek, functioneel en duurzaam Scandinavisch design. Prachtige en bijzondere woon- en keukenaccessoires. Top kwaliteit, uitstekende service en snel in huis.