Goedendag, Dank u wel voor uw review. Onze excuses voor het ongemak van het beschadigde schilderij. Kunnen wij nog iets voor u betekenen? In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet Reindersshop Marielle
Goedendag, wij danken u voor uw review. Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de levertermijn van uw bestelling. Op onze website is altijd te lezen hoeveel werkdagen wij nodig hebben om een bestelling aan te leveren. Wij bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat is ontstaan door dat de bestelling niet eerder geleverd is. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen verzoeken wij u contact op te nemen met service@reindersshop.com
Goedemorgen, Dank u wel voor uw review. Wij zouden van u graag informatie willen ontvangen met betrekking tot de levering. U heeft hierover inmiddels mail van ons ontvangen. Graag lossen wij deze situatie naar tevredenheid voor u op. Met vriendelijke groet Reindersshop Mariëlle
Hello Gemma, Thank you for your review. We allready contacted each other. Your redelivery is in transport. Due to Easter, the transport will take longer than usual. I expect to have informed you sufficiently with this and wish you a nice day Kind regards Marielle/Reindersshop
Originele beoordeling
Originele beoordeling