Laden reviews...
74 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Käufer berichten von schneller Lieferung und stabiler Produktqualität. Die Auswahl ist vielfältig und der Bestellprozess läuft reibungslos. Das Preis-Leistungs-Verhältnis wird oft gelobt, während zuweilen Lieferprobleme auftreten können.
Es hat alles sehr gut geklappt, die Lieferung erfolgte sehr schnell. Das Bild gefällt uns sehr gut.
8 July 2026
Anja
Leipzig
snelle levering!!
3 July 2026
Rita
Aalten
Paket kam unbeschädigt an und es sind schöne Poster
3 July 2026
Marion
Bindlach
Excellente service.
30 June 2026
Alex
Bonheiden
Mooie grote print voor aan de muur gekocht. Leuk assortiment van prints die we maar zelden ergens anders zien opduiken. Daarbij een nette prijs en snel in huis.
12 June 2026
Richard
Beilen
Mooi schilderij liet wel ff op zich wachten
6 June 2026
Jordi
Niet belangrijk
Tot op heden nog niets ontvangen
28 May 2026
Eddy
Dordrecht
Hallo,
We vinden het erg vervelend dat uw pakket nog niet aangekomen is. Door het pinksterweekend zijn de pakketten gemiddeld 1 dag langer onderweg. We zien in de trackinggegevens van uw bestelling dat uw pakket onderweg is om vandaag bezorgd te worden! Eventuele bezorgvoorkeuren kunnen doorgegeven worden via de trackinggegevens.
We hopen dat uw pakket vandaag in goede orde geleverd zal worden!
Reindersshop
Mooi schilderij, voor een goede prijs. Alleen de bezorging met DPD, verliep niet geheel soepel.
27 May 2026
Rens
Lisse
Snelle levering. Product zoals beschreven!
18 May 2026
Stefan
Genk
Hallo Reinders We hebben 5 posters ontvangen Hierover heb ik via orderchamp contact met jullie gezocht. Dit is niet het aantal wat we besteld hebben
11 May 2026
W.J.
Stiens
Hallo,
Bedankt voor uw bericht. We hebben vanmiddag contact gehad en het bleek dat u niet alle trackinggegevens ontvangen had. Als het goed is heeft u de missende trackinggegevens van ons ontvangen en is het tweede pakket vandaag bij u bezorgd!
Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen.
Reindersshop
Tot nu toe nog niks ontvangen wacht al een wwek
4 May 2026
Michel
Angeren
Hallo Michel,
Bedankt voor uw review. We hebben naar uw bestelling gekeken en zien dat ze het pakket bij een ophaalpunt af willen leveren. Omdat het ophaalpunt vol zit is de bezorging hiervan mislukt. We zien ook dat ze vandaag een nieuwe bezorgpoging doen en hopen dat deze succesvol verloopt.
Mocht u zien dat het niet goed gaat willen we u vragen om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we onderzoeken waar en waarom het bezorgen niet lukt.
Bei kleinen Problemen meiner seits ,sehr schnelle Lösungen parat. Suuper
30 April 2026
Andreas
Rheine
Zudem zuverlässige Lieferung, ohne Schäden etc. Gerne wieder.
29 April 2026
Felix
Regensburg
Super schnelle Lieferung, Tolle Bilder und immer wieder etwas neues.
22 April 2026
Marlinda
Fuldabrück
Netjes en klantgericht
7 April 2026
Maikel
Harderwijk
Een overzichtelijke site met prachtige schilderijen. Een snelle en zorgvuldige zending. Aanbevolen !!!!
1 April 2026
Diny
Ommen
Het kunstwerk wat ik heb besteld voldoet aan de gestelde eis en komt overeen met de omschrijving op de website. Snelle levering en veilig beschermd ingepakt.
31 March 2026
Tübingen
Qualität ist ok.
Schmidt
Düsseldorf
Übersichtlicher Online Shop mit großer Auswahl und guten Preisen. Perfekte Lieferung.
Jochen
Waldfeucht
Schnelle Lieferung und einfache Bestellung, Montage einfach. Bin begeistert von der Auswahl der Motive.
23 March 2026
Gerda
Steyr
Poster kam schnell und ohne Knicke an. Alles bestens
19 March 2026
Markus
Neuss
Op tijd geleverd, goed verzonden, in een woord keurig.
16 March 2026
Jan
Veenendaal
Wir haben ein schönes Strand-Wandposter als Geschenk bestellt und hoffen, dass es auch dem Mädchen gut gefällt. Sie sollten sich aber Gedanken über ihren Versandpartner machen. Erst erfolgte die Zustellung nicht nach Ankündigung - nach Reklamation wurde die Rolle am nächsten Tag trotz unserer Anwesenheit einfach im Regen vor die Tür gelegt. Bei DHL wär das nicht passiert.
12 March 2026
Gunther
Duisburg
Wir sind von dem Druck und dem Design des Bildes total überzeugt! Echt super schön! Jedoch ist die MDF Platte und Rahmen sehr schlecht gewählt. Das Bild ist nicht eben und total bauchig! Leider ist das wohl eher die Regel als die Ausnahme bei dieser Art Bilder.
5 March 2026
Martin
Brannenburg
Sehr geehrte/r,
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass Ihnen das Bild nicht ganz gefällt. Wir würden uns freuen, wenn Sie uns Fotos des Problems per E-Mail zukommen lassen könnten. Sobald wir diese erhalten haben, können wir hoffentlich gemeinsam eine passende Lösung finden.
Wir freuen uns, von Ihnen zu hören.
Mit freundlichen Grüßen,
Hamelandroute 92