Schilderij edelhert gekocht. Was goed verpakt, en snel geleverd. Was zeer tevreden met het schilderij en de prijs, zal daar vaker bestellen.

Prima service en snel geleverd terwijl ik zelf heb zitten tobbe met de betaling zodat ik bijna 5 x besteld had maar na een telefoongesprek is alles keurig terug gedraaid ,toppie.

Mooi product

Duidelijke website, kwaliteit/prijsverhoging heel goed. Snelle levering, ook duidelijk welk uur de bezorger komt. En het product voldoet helemaal aan de verwachting

Alles goed en correct ingepakt en afgeleverd

Alles goed ingepakt en correct afgeleverd

Alles zoals beloofd! Top!

Goede levering netjes op tijd.

Min punt vind ik ook het ophangen, dit moet je zelf ondervinden wat daar de beste manier voor is .

PRIMA

Prima product, netje bepakt en goed bezorgd.

Mooi product, snel geleverd!

Mooi schilderij, netjes verpakt, snel geleverd. Ook word je goed op de hoogte gehouden via de mail stap voor stap. Enige minpuntje is dat er geen bevestigingshaakje oid aan zat dus kon niet meteen opgehangen worden.

Alles netjes en vlot afgehandeld

Precies zoals verwacht, een mooie poster, op tijd geleverd en netjes verpakt

Prachtige plaat. Goed ingepakt en snelle bezorging

Plaat is perfect. Wat ik mis zijn de omhanghaakjes. Uit de beschrijving had ik begrepen dat de plaat eenvoudig om te hangen was.Ik moet nu echter op zoek naar haakjes. Onhandig, doch dit doet niets af aan de kwaliteit van de plaat en snelle en goede verzending.

Vlotte levering.

Alles verliep correct en vlot.

Ziet er netjes uit

Ziet er netjes uit, maar was enigszins verrast dat het feitelijk om een poster gaat die is omgevouwen en vastgeniet. Dit kun je niet opmaken uit jullie artikelomschrijving. Dacht dat het geprint was op het hout. Maar dat is dus mijn interpretatie. Listen zijn zonder haakje. Dat is ‘t geld niet en had ik wel verwacht aan te treffen. Verder is de afbeelding prachtig. Goed en veilig verpakt. Daar is de juiste aandacht aan besteedt.

Netjes verpakt. Goede kwaliteit.

De poster zitten strak ingelijst. Ze zien er duur uit! Snelle levering ook.

Mooie producten en zeer snelle levering

correct geleverd

prima service

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

Snelle goed levering

Keurig verpakt en snel geleverd.

Netjes verpakt en op tijd ontvangen tegen een mooie prijs

Zeer tevreden; poster besteld en op tijd tegen een mooie prijs ontvangen. Zeer goed verpakt en dus geen beschadigingen.

netjes op tijd geleverd, goed verpakt

bestelling is binnen de gestelde termijn geleverd. bestelde zat goed verpakt, geen beschadigingen. uiterst tevreden !!!!

Goed verpakt .

Prima item en service

Communicatie uitstekend. Vlotte verzending, uitstekend verpakt.

Past precies

Twee gekocht. Super Erg blij mee.

Mooi, goedkoop en snel

Een goed product voor een nette prijs en een korte levertijd

Zeer goed product. Vlotte verzending

Zeer tevreden met de posterstrips die ik kocht. Goede kwaliteit, goed verpakt en vlot verzonden.

92 Hamelandroute

Aalten 7121JC