Prima levering, productkwaliteit iets minder

Producten werden snel en prima verpakt geleverd. De kwaliteit van de 2 grotere schilderijen (50x50 en 50x70) vond ik wat tegenvallen, teveel 'getekend'. De kleinere schilderijen (30x40 en 20x30) waren prima

Prachtig product, netjes verpakt prima geleverd !!!!!!!!!!!!

Wij vinden het een prachtig product, is erg netjes verpakt en de levering is perfect. Ga zo door. Prima bedrijf om zaken mee te doen!!!!!!!!!!!!!!!!

Mooie website en product prima verpakt.

Netjes

Op tijd, mooie site, goed verpakt. Product zelf voldoet aan verwachting.

Zeer snel geleverd

Alles perfect

Glazenschilderijen zeer goed verpakt, zagen er zeer mooi uit. Alles was zo als t beschreven stond.

Prima afhandeling

Mijn pakket kwam helaas met een kleine beschadiging aan, maar dit werd op een uitstekende manier door de klantenservice afgehandeld

Fantastisch !!

Poster besteld bij een onbekend bedrijf. Maar daar gaat verandering in komen, de poster zag er mooi uit. Daarbij was hij nog eens ontzettend goed verpakt en door de DPD netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Dus het was een goede ervaring om iets te kopen bij Reinders, erg tevreden mee !!!!!

Perfect verlopen verpakt en kwaliteit hoog

Planning klopt precies

Boven verwachting

Het door mij bestelde artikel bleek in werkelijkheid zelfs mooier dan op de foto. Bovendien nog helemaal puntgaaf en schoon. Zorgvuldig ingepakt en verstuurd en bovendien snel geleverd. Kortom: il ben superblij en tevreden!

Goede prijs en snel geleverd

Snel en heel afgeleverd!

Mooi schilderij en doet aan de verwachting!

Snelle goede service

Posters zoals beschreven en netjes verpakt. Snel geleverd. Onze dochter is er helemaal blij mee

Snelle service.

Het enige wat anders mag is de twee verschillende vervoerders voor 2 pakjes. Zonde van het milieu en het twee keer thuis 'moeten' zijn. Ik snap dat sommige packetten een andere behandeling vergen, maar stuur dan de andere met dezelde vervoerder/bezorger.

Posters mooi verpakt. Snelle levering. Alleen mis ik in de canvas doeken ( 6 in totaal) iets van een ophang systeem. moest zelf een gleufje boren. Vind ik zonde.

Super tevreden

Bestelling snel in huis. Goed verpakt. Jammer dat er geen bevestiging punten aan de achterkant zitten om op te hangen. Zoals bij 't melkmeisje en meisje met de parel. Maar doet niets af aan de kwaliteit. Super.

Te mooi om waar te zijn... helaas! Maar perfect opgelost!

Prachtig fotobehang voor een mooie prijs besteld. Het behang werd binnen 2 dagen geleverd, op het moment dat in de mail werd aangegeven. Heel netjes! Helaas bleek het te mooi om waar te zijn.... Het behang was heel dun en werd slap toen het eenmaal ingelijmd was, waardoor het scheurde. Ook de randen wilden niet plakken en dus werd het onmogelijk om een mooie fotowand te creëren. Jammer! Na deze recensie ben ik heel heel positief benaderd door Reinders. Ter compensatie van het tegenvallende behang hebben onze zoontjes ieder een mooie grote poster mogen uitzoeken. Iedereen blij! Heel netjes geregeld!

Product van goede kwaliteit

Mooi product en prima en snel bezorgd.

Snelle service, mooi assortiment.

Duidelijke weergave van het product. Bezorging snel in stevige verpakking.

Kwaliteitsproduct voor een mooie prijs met goede service

Prachtig schilderij gekocht, zeer betaalbaar. Snelle service en goed en veilig verpakt.

Snelle levering, exact wat ik verwacht had

Had twee wissellijsten voor posters besteld, zijn exact de juiste maat en zijn de dag na bestelling onbeschadigd toegekomen. Top!

Geweldige service

Geweldige service na 2dagen al in huis goed ingepakt zodat er geen beschadigen ontstaan zou hier vaker bestellen en raad et andere ook aan

goet

zeer goet

Prima product, snel verzonden, alles prima!

Prima product, snel verzonden, alles prima!

Voorbeeldstellend

Snel geleverd. Heel goed verpakt. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Hamelandroute 92

7121JC Aalten

+31 (0)543 479009

Over Reindersshop

Wanddecoratie waar je blij van wordt. In onze winkel vind je muurdecoratie voor elke ruimte en budget. Leuk als geschenk of om je eigen woonkamer een persoonlijk tintje te geven.