Op maandag avond een fiets besteld, dinsdag al in huis. Super snelle service en een nette fiets. Helaas had de fiets in de eerste week wat opstartproblemen, maar fijn contact gehad met de klantenservice. Ze zijn ontzettend vriendelijk. Mijn zoontje is blij met zijn 24 inch fiets en hij werkt nu perfect.

Goede service,klantvriendelijk,

Super tevreden!

Super goed geholpen na verkeerde email ingevuld te hebben . Hebben me goed op de hoogte gehouden

Zeer goede ervaring zeer goede service

Artikel voldeed precies zoals aangegeven stond op de website zeer goede service zeer snel gelevert goed ingepakt alles zat erbij zoals ook beschreven stond zeer makkelijk in elkaar te zetten. Mijn kleine nichtje is helemaal gek op!

Fiets naar wens

De fiets is zoals beschreven, een degelijk fiets. De bezorging ervan was ook snel.

mooie kinderfiets 16 inch

netjes geleverd in doos verder geen schade van vervoer bedankt mijn dochter is er heel blij mee

Super leuke kinderfiets ! Makkelijk te monteren en snel geleverd!

Geweldig coole roze meisjesfiets!

Onze dochter is helemaal in haar nopjes met de fiets van Sjoef! Snelle levering en alles in orde! Echt een aanrader

Toppppp

Simpel in elkaar te zetten. Zoontje is er helemaal blij mee. Zal op een later moment nog een fiets bestellen voor me dochter.

Goede service snelle levering

We hebben de kinderfiets besteld en 2 dagen later was ie al binnen. Echt top

erg goed

Het maakte mijn dochter blij ;)

Mooie fiets, snel geleverd en makkelijk in elkaar te zettenr te zetten

Voor deze prijs krijg je een echt mooie fiets, stabiel en met versnellingen. Het in elkaar zetten is goed te doen, maar neem er de tijd voor. Ik ben er heel erg blij mee. Het enige minpuntje is een incomplete achterlamp, die ik nog niet kan gebruiken. Ik heb ze daar over ingelicht, volgens mij komt dat wel goed.

Heb nog altijd niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen

First bike for our 4 year old

We have a very pleasant experience with this shop and service! Ordering on the website was very easy and delivery was very fast too. Bike was exactly what we expected, assembly it it way fairly easy too and as it comes 85% already done, and for the rest they provide instructions manual in 3 languages and also a video. Also very competitive prices. I would totally recommend it.

Fan

Mijn dochter is super blij met haar nieuwe roze SJOEF dolly 14 inch meisjesfiets. Snel verzonden en goed verpakt. Ik zou fietsen op fietsen zeker aanraden

Heel prettig

Zending kwam niet binnen en is uiteindelijk heel netjes en snel opgelost.

Een echte aanrader.

Fietsje voor mijn kleindochter gekocht. Na 2 dagen stond het al te blinken. Een echte aanrader. Is een mooi en toch stevig fietsje.

Goeie service

Hoi hoi Mijn dochtertje is super blij met de kinderen fiets 20 inch ze fiets er heerlijk op

Geen handleiding

Er zit geen handleiding bij de fiets. Er moet best nog veel zelf in elkaar gezet worden en zonder handleiding is dat een vervelend klusje. Op de website staan wel handleidingen die je kunt downloaden, maar deze zijn niet passend voor dit model fiets.

Snel geleverd, makkelijk in elkaar.

Fiets is snel geleverd! Makkelijk in elkaar te zetten. Leuke eerste fiets. Nu nog reactie afwachten van dochtertje als ze de fiets krijgt met haar verjaardag.

Super fiets!

Hele mooie degelijke kinderfiets, makkelijk in elkaar te zetten en af te stellen. Mijn dochter is er heel blij mee!

Vanwege mijn vakantie kon de eerste geplande levering niet doorgaan. Er was een mailtje nodig om alles te plannen zodat het wel goedkomt! Super

Overzichtelijke site en vlotte levering.

De site is goed overzichtelijk, filters makkelijk toe te passen. Levering is snel, netjes verpakt. Dochter is erg blij met haar fietsje!

Fiets ziet er stevig uit

Hoewel de levertijd iets langer was, werd ik goed geholpen. De fiets is van stevige kwaliteit en ziet er mooi uit. Onze dochter is blij.

De fiets is binnen 48 uur geleverd. Montage en afstellen vereist wat aandacht, er is geen instructie bijgesloten. Er zijn filmpjes op YT beschikbaar, het is goed te doen. De fiets voldoet prima.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam