Nooit meer fietsenopfietsen voor ons !
Ik heb op woensdag een fiets besteld. Donderdag kreeg ik bericht van de bezorger dat het niet zou lukken, omdat het pakket nog niet bij hen was aangekomen. Prima, kan gebeuren. Vrijdag kreeg ik exact hetzelfde bericht. Na bellen met zowel de bezorger als Fietsenopfietsen bleek niemand echt te weten waar de fiets was: de bezorger zei dat hij het pakket niet had, Fietsenopfietsen beweerde van wel.
Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de partij waar het magazijn van Fietsenopfietsen zit, en daar werd bevestigd dat er iets mis was gegaan — de fiets was nog helemaal niet bij de bezorger. Pas maandag kreeg ik bericht dat mijn fiets zou worden geleverd.
Toen ik de fiets uitpakte, was de teleurstelling groot: meerdere beschadigingen, een kapotte fietsbel (geen vervanging gekregen), en een afgebroken achterlicht. Ik kreeg wel een nieuw achterlicht en een nagellakpotje in de kleur van de fiets om de beschadigingen zelf maar “weg te werken”. Er zou ook €5 voor de fietsbel worden teruggestort, maar dat is nooit gebeurd.
Alsof dat nog niet genoeg was, ging de fiets al na één dag stuk. De ketting vloog er meerdere keren af en het achterwiel sloeg op slot. Na contact met Fietsenopfietsen kreeg ik te horen dat ik “de positie van het achterwiel maar even moest veranderen”. Ik heb daar geen verstand van en zou dus naar de fietsenmaker moeten, maar ook dat wordt niet vergoed. Alleen als het een “fabrieksfout” blijkt, krijg je maximaal €30 terug.
Kortom: slechte service, slechte communicatie en slechte kwaliteit fiets. Voor mij nooit meer Fietsenopfietsen.nl.