Er was mij niet duidelijk dat er geen kettingslot in past. Op de website werd dat wel gesugereerd met afbeeldingen.

Niets op aan te merken

Snelle levering, goed verpakt.

houd niet van verplichte beoordeleing

zolang ik deze mail niet beantwoord blijft hij terug komen. zal geen gebruik meer maken van uw diensten

Top site!

Besteld en volgende dag , kon onze zoon op zn loopfiets al

Vreemd.

Voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Na 6 dagen niets in huis, maar wel vragen om onze ervaring met uw bedrijf.

Slecht

Fietsje is beschadigd. Bandjes passen niet. Waardeloos

gewoon prima

tevreden

Geweldig!!

S'avonds besteld de volgende dag al in huis de fiets is super mooi !!

Supersnel

De fiets werd heel snel geleerd. Fijn ook dat hij al voor een groot stuk in elkaar zit. Fijne fiets

Perfecte service

Snelle levering. Product naar wens.

Fiets goed ingepakt en makkelijk te monteren

Peuterfietsje 14 inch besteld bij Fietsenopfietsen.nl. Bezorgtijd stond op ''volgende dag''. Fietsje kwam niet op de volgende dag, maar dag daarna. Was goed stevig ingepakt en losse onderdelen ook nog netjes in karton. Fiets was zo goed als in elkaar gemonteerd, alleen stuur, trappers en zijwieltjes moesten er nog op. Dochter is er erg blij mee!!!

Slecht

Ik heb een kinderfiets besteld NIEUW maar heb volgens mij een 2de hands ontvangen. De hele binnenband was kapot met 3 gaten, meteen gebeld en ipv dat zij het gaan oplossen werdt ik doorverwezen naar een fietsenmaker. Of ik dit zelf niet kon bedenken. De achtervelg van het fiets is ook kapot deze komt tegen het achterwiel waardoor je rare geluid krijgt bij het fietsen. Breng maar naar de fietsenmaker wordt er gezegd. Een NIEUWE FIETS??? Fietsenmaker zegt dit zal blijven gebeuren het is beschadig nu een week later niet opgelost. Mis een dop om het op de schroef te doen ook niet opgestuurd.

Gewèldig snelle levering

Mooi Sjoef fietsje voor mijn kleindochter van 3

Top webshop.

Hier een fiets voor mijn dochter besteld en het bestellen ging heel soepel en de site is duidelijk. Alleen de vandaag voor 15:00 uur besteld morgen in huis ging bij mij niet op de fiets kwam een dag later anders waren het 5 sterren. De fiets werd keurig bezorgd in een doos en de onderdelen die gemonteerd moesten worden zater er zo op. (Door de handige vader) De digitale handleiding op de site kwam ook goed van pas. Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe Altec Vintage in jeans bleu.

Snelle levering en goede service. We hadden een kapotte fietsbel en kregen heel snel een nieuwe opgestuurd. Met andere vragen was klantenservice direct bereikbaar en kregen een antwoord

Reageren nergens op

Prachtige fiets! Wel moeite om hem in elkaar te zetten.. maar het is gelukt Fietst heerlijk en licht

Top service en snelle levering

Een fiets gekocht voor mijn dochtertje die 3 is geworden. Ik twijfelde over de maat, ben online door een medewerker geholpen en heb zo de juiste maat kunnen kiezen. Levering was zeer snel en de fiets was makkelijk om in elkaar te zetten. Mijn dochter heeft er veel plezier van!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima product

positief

Fiets ziet er goed uit en werd compleet geleverd volgens opgave. Correcte afhandeling alleen een dag later bezorgd dan beloofd.

Super leuke fiets

Prima bevallen

Fiets binnen een dag ontvangen

Een mooie meisjesfiets voor een mooie prijs die er ook nog eens heel leuk uit ziet

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis

Supersnel geleverd en nog beter dan verwacht

Levering was supersnel. Daarnaast was het produkt ook nog eens completer geleverd dan gedacht ( zoals een fietsbel, degelijke kwaliteit en goed instructie met montage gereedschap) al met al, prettige ervaring.

Goede en snelle service

Ik ben zeer positief, over Opfietsen. Een zeer snelle levering en afhandeling. Alleen over de bezorging ben ik minder tevreden. Ik kreeg van PostNL een bericht dat de pakketten tussen 13.00 en 15.30 uur bezorgd zou worden. Kreeg een melding dat de pakketten om 13.39 bezorgd waren. Maar we waren niet thuis. Dus ik dacht die zijn bij de buren bezorgd. Toen ik thuis kwam om 16.50 uur stonden ze voor de deur. Iedereen had ze zo mee kunnen nemen. Gelukkig is dit niet gebeurd. Maar wil dit wel even melden. Wij hebben 2 kinderfietsen besteld voor onze kleinkinderen. (Een ander had misschien gezegd ik heb ze niet ontvangen)

Snelle vlotte levering

Snelle goede levering. Op tijd zoals besproken