Nooit meer fietsenopfietsen voor ons !

Ik heb op woensdag een fiets besteld. Donderdag kreeg ik bericht van de bezorger dat het niet zou lukken, omdat het pakket nog niet bij hen was aangekomen. Prima, kan gebeuren. Vrijdag kreeg ik exact hetzelfde bericht. Na bellen met zowel de bezorger als Fietsenopfietsen bleek niemand echt te weten waar de fiets was: de bezorger zei dat hij het pakket niet had, Fietsenopfietsen beweerde van wel. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de partij waar het magazijn van Fietsenopfietsen zit, en daar werd bevestigd dat er iets mis was gegaan — de fiets was nog helemaal niet bij de bezorger. Pas maandag kreeg ik bericht dat mijn fiets zou worden geleverd. Toen ik de fiets uitpakte, was de teleurstelling groot: meerdere beschadigingen, een kapotte fietsbel (geen vervanging gekregen), en een afgebroken achterlicht. Ik kreeg wel een nieuw achterlicht en een nagellakpotje in de kleur van de fiets om de beschadigingen zelf maar “weg te werken”. Er zou ook €5 voor de fietsbel worden teruggestort, maar dat is nooit gebeurd. Alsof dat nog niet genoeg was, ging de fiets al na één dag stuk. De ketting vloog er meerdere keren af en het achterwiel sloeg op slot. Na contact met Fietsenopfietsen kreeg ik te horen dat ik “de positie van het achterwiel maar even moest veranderen”. Ik heb daar geen verstand van en zou dus naar de fietsenmaker moeten, maar ook dat wordt niet vergoed. Alleen als het een “fabrieksfout” blijkt, krijg je maximaal €30 terug. Kortom: slechte service, slechte communicatie en slechte kwaliteit fiets. Voor mij nooit meer Fietsenopfietsen.nl.

Alles top

Topfiets voor mijn kind.

Ik heb een 18 inch kinderfiets gekocht. Prijs/Kwaliteit is top. Snelle levering. Simpele te monteren. Volgende fiets zal zeker ook van hier komen.

Fijne service!

Ik had snel een fiets nodig en heb daarom eerst vis whatsapp contact gehad over de fiets. Ik kreeg snel reactie en de fiets was op voorraad. Gelijk besteld en in de middag kreeg ik al bericht van DHL dat de fiets mijn kant op zou komen. Heel erg bedankt!

Superfiets

Fietsenopfietsen super service, wat je besteld is ook wat krijgt van goede kwaliteit voor een goede prijs en een snelle levering. Thnx

Op tijd bezorgd

Goed ontvangen,makkelijk in elkaar zetten(meeste was al gedaan)zeer tevreden

Leuk fietsje, handleiding kan beter

Mooie fiets. Goede kleurencombinatie. Heeft een erg breed stuur en een erg groot zadel. Verder een kettingkast van lakdoek, wat kwetsbaar is, zeker voor een kinderfiets. Overigens hier en daar een paar kleine spuitfoutjes aan de uiteinden - van de fietsvork achter en van de bagagedrager, waar verf ontbreekt. Handleiding voor montage is summier. Je moet zelf uitvinden hoe je het voorwiel in de voorvork wurmt met twee remblokjes die daarbij tegenwerken.

Prima fiets snelle en levering

Fiets is exact zoals omschreven Snelle levering prima prijs!

Helemaal top!!

Een sjoef jongensfiets besteld, tijdens bestelling per ongeluk 2 besteld omdat betaling niet lukte. Fijn contact via app en snel 1 bestelling geannuleerd en gecrediteerd. Fiets was snel geleverd en zag er perfect uit. Aantal jaren geleden ook een fiets gekocht voor onze dochter en nog steeds heel blij mee.

Stils, sportiskums, konforts

Runāts, darīts. Laba kvalitāte, plaša izvēle, pārskatāma un izsmeļoša mājas lapa, optimālas cenas. Ātra piegāde. Citiem vārdiem sakot ģimenes uzņēmums, prieks sadarboties. Burvīgi! P.S. Gribētos komplektācijā izvēles iespēju preces iegādi ar montāžas atslēgām, riepu spiediena mērītāju, kopšanas līdzekļiem, atpakaļ skata spoguļiem kā arī ieteiktās iespējamās servisa pakalpojumu vietas:)

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

goed geregeld

De fiets werd spoedig geleverd, het bestelproces was eenvoudig en helder. Daarnaast zat gelukkig alles in de doos en was de eindmontage makkelijk.

De fiets was snel uitgekozen voor mijn dochter. Eenmaal thuis aangekomen super mooi en stevig geleverd. Moeite met in elkaar zetten maar door een filmpje op te zoeken was dit zo gepiept binnen 30 minuten. Fiets is mooi en zonder beschadigingen thuis gekomen.

Geweldig voor de prijs

Mijn kind is enorm blij met de fiets, en de kwaliteit is voor de prijs enorm goed!

uitstekend

Mijn kleinzoon van 3,5 fietst er heel goed op

SJOEF City Meisjesfiets 26 inch

Mijn dochter vond de fiets erg leuk, ze wilde niet van de fiets afstappen en ze hebben een service die erg behulpzaam is

Super snel en alles in orde:)

Prettig, fiets stevig,mooi en makkelijk paar onderdelen vast te zetten. Bedankt!

TOP

Onse zoontje had deze zelfde fiets toen die drie werd maar dan 14 inch. Nu wilde hij graag een groter fiets en hij wou weer hetzelfde. Hij vindt de stickers erop “supergaaf”. Hij is superblij en wij ook. Goede kwaliteit fiets. Zijn oude staat er ook nog.

Slecht, bezorgen je onnodig extra werk.

De bestelde fiets werd met ontbrekende onderdelen geleverd. Het was duidelijk door iemand retour gestuurd en zonder te checken weer naar mij gestuurd. Intens verdrietig kind. De hele fiets teruggestuurd. Gelijk nieuwe besteld. Vandaag besteld, volgende dag in huis, gaat niet op. Na 2,5 week nog mijn geld niet terug. Excuses, we waren het vergeten… lang verhaal kort: volgende keer lekker bij een andere fietsenwinkel bestellen. Dit is niks.

prachtig fietsje voor een goede prijs

Het fietsje kwam in een grote stevige doos binnen. Alle losse onderdelen waren goed beschermd door golfkarton. Trappers, zijwieltjes en benodigde sleutel voor het monteren zaten in een apart doosje. Met behulp van de handleiding en wat logisch nadenken zat het fietsje in een half uurtje in elkaar.

Goede fietsen en simpel te monteren

Al de derde keer dat ik een fiets besteld heb en bevalt prima. Mis alleen een telefoonnummer ondanks dat de app makkelijk en snel werkt

Leuke fiets

Superleuke fiets, mijn dochtertje is helemaal fan! Nog maar 1x gebruikt maar tot nu toe valt het heel goed mee.

Hele mooi fiets

Een mooie Sjoerd mountainbike besteld voor onze zoon. Er ging veel mis bij de vervoerder maar werden goed te woord gestaan door de klantenservice en er werd met ons meegedacht. Uiteindelijk een 2de kansje besteld om hem op tijd te krijgen voor de verjaardag van onze zoon, werd uiteindelijk met andere vervoerder opgestuurd en was op tijd. Deze fiets ook erg mooi en uiteindelijk tevreden! Tot de volgende keer

Allemaal opgelet Breda is een kleine snelle brandweerman rijker!

Het Sjoef fietsje met vlammen kwam supersnel binnen en mooi op tijd voor de 4e verjaardag van mijn kleinzoon! Hij is er heel blij mee en sjoeft naar de brand op de fiets.

Hele goede service

Ik heb mijn bestelling in de avond besteld volgende dag was die in de middag thuis

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam