Mooi product, slechte klachtenafhandeling

Voorop gesteld, de bestelde vouwfiets zag er prachtig uit, keurig geleverd en had ongetwijfeld een lang leven in het vooruitzien. De fiets uit de doos gehaald, het beschermingsmateriaal eraf gehaald, maar bij het verwijderen van het laatste kartonnentje (bij het knikgedeelte) viel er iets naar beneden. Bleek uiteindelijk het hendeltje te zijn om de fiets te borgen (recht te houden). Compleet afgebroken. Melding gemaakt, foto’s opgestuurd en als reactie kregen we : “gaat u maar naar een fietsenmaker toe om te laten repareren. wij vergoeden tot €30”. Toevallig zit hier een fietsenmaker om de hoek en diens reactie was “daar begin ik niet aan”. Leek me ook wel logisch. Opnieuw gemaild met 2 opties retour: “of ik nam genoegen met €30 compensatie of retourneren fiets”. Sorry? €30 compensatie? Waarvoor? De fiets is immers onbruikbaar. En waarom stuur je geen vervangend onderdeel, ik had aangegeven dat het eenvoudig te repareren was. Dat geeft bij mij wel enkele vraagtekens als er een beroep op garantie gedaan moet worden. Dan dus maar retour. Uiteindelijk geld teruggekregen, dus door ons is geen schade geleden. Maar jongens, wat is er nou mis om direct te zeggen “stuur maar terug, we sturen direct een nieuwe”. scheelt een hele hoop ergenis en negatieve energie. En

Nog steeds geen fiets

Ik heb twee weken geleden een fiets gekocht en heb deze nog steeds niet ontvangen. Ik stuur telkens berichten, maar krijg alleen reacties waar ik niets mee kan. Ik heb er enorm veel spijt van! Niet doen, bestel hier niet! Wat ze beloven, maken ze niet waar. Slechte communicatie en geen duidelijke oplossing. Echt een teleurstellende ervaring.

Vlotte levering van fiets met correcte prijs/kwaliteit

Degelijke fiets met alles op en aan. Vlotte levering

Snelle levering, goede kwaliteit.

Dit bedrijf komt afspraken na. Binnen korte tijd is de fiets geleverd. Deze komt overeen met onze verwachtingen. Onze zoon geniet erg van zijn nieuwe fiets. Na de levering was de communicatie duidelijk en naar verwachting.

Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten

Super service

Super leuke fiets en snelle levering

Fijn

Prima prijs kwaliteit fiets gekregen. Blij mee

Goede service ook al kan je niet bellen. Goed contact via de WhatsApp.

fijne makkelijke fiets

makkelijke in en uit te klappen, mooie ontwerp en goed comfort

Mooi netjes in gepakt

Goed bevallen

Mooie fiets en snelle en vriendelijke service

Nooit ontvangen

Had leuk geweest als het aangekomen was. Ik krijg steeds te horen dat het door drukte bij post.nl komt. Geen mogelijkheid om te annuleren of iemand hierover te spreken.

Defecte fiets moest fietsenmaker maar oplossen

We hebben een jongensfiets gekocht, die vrijwel direct problemen begon te vertonen. Bij het minste of geringste vliegt de ketting eraf, het achterwiel loopt scheef waardoor deze vastloopt en de remmen lopen vast. Volgens Fietsenopfietsen valt dit (al na 3 maanden na aankoop) niet onder garantie, maar onder “regulier onderhoud” en moet de fietsenmaker dit maar oplossen (zonder compensatie van de kosten). De fiets is inmiddels al bijna vaker bij de fietsenmaker geweest dan dat er zonder problemen op gefietst is, maar Fietsenopfietsen kan “niks doen”.

Snel geleverd, mooie fiets

Hele leuke fiets. Grotendeels al gemonteerd alleen nog een een paar kleine dingetjes zelf monteren.

Fiets had lekke band

Bestelde een nieuwe fiets. Helaas kwam deze binnen met lekke band. Hiervoor werd in eerste instantie €10 vergoed. Uiteindelijk ,€15. Een andere oplossing hadden ze niet. Terwijl hun mij een fiets opsturen met een lekke band, ik duidelijk aangeeft dit zelf niet te kunnen vervangen en het bij een fietsenmaker moet laten doen wat €30 kost. En nu zelf voor extra kosten op mag draaien! Nooit weer dat ik hier een fiets bestel

Hele snelle levering en mooie nette fiets! Ons kind is er super blij mee!

Spijt van de aankoop op deze webshop

Heb echt spijt dat ik de fiets van mijn dochter hier heb gekocht! Achterband zit slag in, webshop benaderd, wij moesten de fiets naar een fietsenmaker brengen en kregen één vergoeding tot 25 euro, daar doet de fietsenmaker het niet voor en hij zei ook dag de slag nooit helemaal eruit ging wat betekend dat we de hele wiel moeten vervangen. Dat terug gekoppeld naar fietsopfietsen die gaven aan dat de fiets terug konden opsturen maar het opsturen is meer hoofdpijn dan de wiel zelf laten maken! Al in al het was onze eerste keer maar ook zeker de laatste keer dat we hier iets kopen.

Pakket komt netjes binnen, heel makkelijk de laatste onderdelen in elkaar gezet! Me dochter is er erg blij mee!

Mooie fiets

Mooie fiets, netjes geleverd! Hopelijk lang plezier van :)

Fiets besteld, volgende dag al binnen. Alles zag er top uit en kind is er heel blij mee!

Te laat ontvangen, niet telefonisch bereikbaar

Na de bestelling van onze fiets hebben we lang moeten wachten en heeft de fiets de verjaardag niet gered. Het product bevat ook schade, dan kon ik hem terugsturen of €15 krijgen. Deze plek is alleen via whatsapp bereikbaar en niet telefonisch…

Super leuke fiets

Goed stevig makkelijk te monteren goed voor jaren fietsplezier

Mooie stevig fietsje 16 inch Makkelijk in elkaar te zetten en goed verpakt

Hele mooie fiets, snelle verzending.

Alles prima

Herengracht 338