Perfect eerste fietsje

Mijn dochter is er zo blij mee. In elkaar zetten wat zo gebeurd. Fiets voelt degelijk aan en ziet er mooi uit. Aanrader!!

Mooie fiets, goed geholpen

Fiets is netjes geleverd, bel was kapot maar binnen een paar dagen een nieuwe bel gekregen.

Prachtige meisjes fiets

Mijn dochtertje was meteen enthousiast toen ze de fiets zag en riep gelijk: “Wauw mama, kopen!” Omdat ze vrij lang is, heb ik gekozen voor een 14 inch fiets. De levering duurde 6 dagen en kwam gelukkig precies op tijd binnen voor haar 3e verjaardag. De fiets wordt half gemonteerd geleverd. Helaas vond ik de handleiding niet duidelijk genoeg. Tip voor de fabrikant: voeg een uitgebreidere handleiding toe met duidelijke plaatjes en stap-voor-stap voorbeelden. Uiteindelijk heb ik via een YouTube-filmpje de montage kunnen afronden. Ik kan nog niet beoordelen hoe de fiets buiten fietst, omdat ze er tot nu toe vooral binnenshuis op heeft gefietst. Wel is de fiets stevig en aan de zware kant, wat de kwaliteit benadrukt. Tot nu toe zeker het geld dubbel en dwars waard.

Super service fietsleverancier.

Na het niet leveren van gls hebben ze meteen actie ondernomen super snel en vriendelijk en inmiddels de fiets ontvangen top service.

Mooie fiets, matige verzending

Een fiets besteld voor mijn dochter die 5 jaar werd. Helaas kwam de fiets te laat. Op de website staat, de volgende dag verstuurd en dit is ook gebeurd alleen heeft de vervoerder er daarna lang over gedaan om de fiets te bezorgen. Wellicht goed om eens te kijken naar een andere vervoerder. Verder tevreden met de fiets.

Mooie fiets er was bij onze iets mis met het spatbord dit werd meteen netjes afgehandeld

Prima fiets maar wel wat aandachtspuntjes

De fiets is op een nette manier bezorgd. Het was fijn geweest als er een papieren handleiding bij had gezeten, want er moest nog wel het één en ander in elkaar gezet worden. Nu was het online zoeken naar de juiste handleiding. Mogelijk dat we het zelf nog niet helemaal goed in elkaar gezet hebben, maar het voorste spatbord komt soms tegen het frame aan. Verder is onze zoon heel blij met zijn nieuwe fiets en gaat hij als een speer! Het is een goede, degelijke fiets.

Prima fiets

Snellere levering als verwacht

Geweldig!

Super leuke stoere jongensfiets gekocht. Voelt stevig aan. Snel geleverd!

Fiets bijna 2 weken geleden gekocht, nog steeds wachten

Ik heb mijn fiets bijna 2 weken geleden gekocht en wacht nog steeds. GLS werkt het trackingnummer niet bij en de mensen van Fietsenopfietsen hebben geen idee waar de fiets zich kan bevinden. Ik kreeg te horen dat er een postonderzoek is gestart en dat het tot tien werkdagen kan duren voordat ik meer weet...

Bestelling was gemakkelijk en snel geleverd

Snel geregeld en geleverd

Prima fiets voor een goede prijs.

Fantastisch bestel altijd bij jullie vanaf nu

Supersnelle service,topkwaliteit kinderfietsen ,super mooi etc etc ......ben zelf fietsenmaker en kan deze kwaliteit zeker aanraden. En ga zeker vaker bestellen.mvg en 10 sterren vanuit belgie .dhr Verbeeck

Snelle levering!

Zaten kleine beschadigingen op. Een papieren handleiding zit er niet bij en de online handleiding klopt niet/is niet volledig

Gewoon prima

Ik zocht een stoere kinderfiets.. Zeker genoeg keuze op de website. Informatie is duidelijk en wat ook fijn is dat je goed geïnformeerd wordt over de voortgang van de levering. Ga zo door zou ik zeggen. Top.

Snelle levering en waar voor mijn geld

Goed verpakt afgeleverd en kleindochter is er erg blij mee

Wat een fijne service!

Fiets was erg snel geleverd, zelfs met de feestdagen. Mijn zoon is er hartstikke blij mee! Ziet er top uit en is makkelijk in elkaar te zetten. Aanrader!

Alles bij elkaar was top

De afbeeldingen van het Fietsje waren duidelijk en komen overeen. Fietsje in elkaar zetten was goed te doen, ondanks dat ik liever met afbeeldingen werk. Fietsje was op tijd binnen voor onder de kerstboom. Goede kwaliteit. Was bang dat mijn dochter te klein zou zijn. Maar ze kan erop fietsen! Leuk ook de poppendrager? Het mandje, de "franjes" en inclusief fietsbel. Ook houdt ze van unicorns. Aanrader!

Eerste keer en prima ervaring

Bestelling vlgs. afspraak correct en op tijd geleverd

Goede snelle service en levering

Ik had snel de fiets binnen gekregen. Fiets was helemaal voorzien van extra stukjes plastic om de fiets te beschermen tijdens het verzenden.

Mooie degelijke fiets. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Eenvoudige montage. Kleindochter van drie jaar fietste er na wat oefenen direct op weg.

Mooie fiets, helemaal naar wens, snelle levering!

Mooie fiets mogen ontvangen, helemaal zoals gewenst! Levering verliep gemakkelijk en vlot. Zeer tevreden!

Mooi Bike

It was so easy to fix, very good quality too.

Niet helemaal tevreden

De bezorger kon mijn adres 2 keer niet vinden Gelukkig de 3e keer wel waardoor mijn dochter nog voor de kerst haar fiets kon krijgen wel zelf contact opgenomen met Dpd want fietsenopfietsen.nl kon geen contact opnemen met Dpd voor de rest is mijn dochter blij met de fiets

Top afspraken

Prima communicatie en ik moest mijn fiets heel snel hebben i.v.m. mijn vakantie. Als ik voor 15.00 uur zou bestellen zou ik het op zeker de volgende dag in huis hebben. Maar ik was zelf 2 uur te laat met bestellen maar ik ontving toch de volgende dag mijn fiets. Top geregeld. Ton

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam