Perfecte service

Ik heb een fiets besteld deze kwam met een defecte onderdeel. Na contact via whatsapp werd ik gelijk geholpen zonder enige probleem. Perfect!

geweldig

mooie fietsen

Snel en correct

Het bestellen ging heel snel en de site was heel duidelijk, de fiets zelf is heel snel geleverd en alles ziet er top uit.

Uitstekende fiets!

Mijn dochter is helemaal weg van haar nieuwe fiets! Ze laat hm vol trots aan iedereen zien. Bestellen was makkelijk en de levering was snel. Het monteren van de fiets ging ook prima al zou de handleiding iets duidelijker mogen, sommige stappen zijn niet helemaal duidelijk.

Ongelofelijk slecht

Bestelling nooit ontvangen! Eerlijke communicatie en meedenken doen ze niet. De prijzen zijn mooi maar de realiteit en levering absoluut niet. De fiets is nooit aangekomen en contact verliep niet best. Absoluut geen aanrader.

Mooie stoere fiets, rijdt heerlijk.

Mooie en robuuste jongensfiets. Wordt grotendeels voorgemonteerd afgeleverd, de laatste handelingen zijn met de bijgeleverde handleiding makkelijk uit te voeren.

Snelle levering nette fiets

Snelle levering Nette degelijke fiets voor leuke prijs Onze zoon is er heel blij mee Makkelijk te monteren

Afspraak is afspraak, super!

We hebben 2 fierstjes besteld voor de kleindochters, alles wat er gecommuniceerd werd is nagekomen, super!

Nog in elkaar zetten

Hallo we moeten hem nog in elkaar zetten maar hij ziet er wel goed uit .

slechte ervaring, niks kopen

Zeer slechte ervaring met Fietsen op Fietsen. Mijn bestelling werd geleverd in een beschadigde doos en ook de fiets zelf had schade. Dit is natuurlijk niet wat je verwacht bij een nieuwe aankoop. Na contact met de klantenservice werd er slechts €15 compensatie aangeboden. Dit staat totaal niet in verhouding tot de schade — alleen al een bezoek aan de fietsenmaker voor een lekke band kost vaak meer. Ik had hier een veel professionelere afhandeling verwacht. Helaas geen aanrader op basis van mijn ervaring.

Snel geleverd en goede service.

De enige online die nog een roze 24 inch meidenfiets kon leveren. Erg mooie fiets en heel tevreden

Sbelle levering, prima kwaliteit fiets

Snelle manier van bestellen, voldoende en duidelijke communicatie. Prima fiets, goede onderdelen, zeer duidelijke montage instructies. Levering via DPD, doos was gebutst. De plastic standaard waarin de voorvork zit tijdens transport was afgebroken. Fiets was onbeschadigd en compleet.

Snel en goed !

De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag snel geleverd. Keurig verpakt. Mijn zoontje is helemaal blij met z’n nieuwe grote fiets. Miste alleen een standaard op de fiets. Misschien kun je bepaalde accessoires eronder vermelden om los aan te schaffen want ik had daar niet aan gedacht. Maar echt keurige snelle goede levering. Helemaal blij mee !

De kinderfiets werd ontzettend snel bezorgd. Hele goede kwaliteit. Goed gecommuniceerd. 10/10

Alles is netjes geregeld

Fiets die ik wilde kopen was niet voorradig. Na contact via whatsapp kreeg ik netjes door wanneer hij er weer zou zijn. Daarna de fiets besteld en werd netjes afgeleverd. Zeer tevreden over de communicatie en service.

Snelle levering Fietsje makkelijk in elkaar te zetten

Mooie fiets

Mooie fiets. Zat goed ingepakt. Er zat een gebruiksaanwijzing bij hoe je hem in elkaar moet zetten. Maar ik vond hem lastig. Misschien is een filmpje hoe je hem in elkaar moet zetten makkelijker.

Ja-

Er waren wat kleine problemen met de levering, maar na contact met het bedrijf werden de goederen snel geleverd, conform de beschrijving en tegen een redelijke prijs. Ik beveel ze aan.

Snelle levering.

Goed geleverd

Prima beschrijving op website, fiets op goede manier aangekomen. De gebruikshandleiding is niet heel duidelijk. Hier moet je wel redelijk handig voor zijn.

Super tevreden en snel geleverd

Mijn dochter van 6 jaar is erg blij met haar nieuwe fiets.

Aanrader

De fiets is van goede en stevige kwaliteit je moet de fiets zelf afmonteren maar dat is niet moeilijk. Verzending verloopt ook voorspoedig

De fiets werd snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Onze dochter is er erg blij mee

Supersnelle levering

Fiets besteld op zondagavond en maandag geleverd. De fiets ziet er kwalitatief goed uit en toont geen afwijkingen ten opzichte van de afbeelding op de website. De handleiding mbt het monteren van stuur is een beetje onduidelijk. Mijn dochter heeft er veel plezier van.

Zeer goede kwaliteit.

Alles is van zeer goede kwaliteit en de fiets rijdt zoals het moet , juist dat sommige bouten niet al te vast staan gelukkig heb ik alles nog eens nagezien dat al gemonteerd was bij aankomst anders was het 10/10

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam