Goede service en snelle levering.

Fiets na 2 weken nog steeds niet ontvangen

Mijn advies is om hier geen fiets te kopen, nog steeds niets ontvangen.

Spotgoedkoop een erg mooie fiets voor mijn zoontje!

Ik had niet gedacht voor dit bedrag een prima fiets te kunen kopen. Snel geleverd en weinig afmonteer werk.

Goed en betaalbaar

Na bestelling was de fiets snel bezorgd, super.

Snelle levering en een mooi product!

De fiets kregen wij snel binnen, deze was makkelijk in elkaar te zetten, zelfs voor een vrouw met 2 linker handen zoals ik ;) De fiets was erg mooi! Onze dochter is er onwijs blij mee!

Geweldig!

Wat een mooie stoere kinderfiets! Ons zoontje was er helemaal weg van. Makkelijk te monteren en een snelle verzending. Zeker een aanrader!

Erg leuke fiets in vrolijke kleur, voor een zeer redelijke prijsje! Snel geleverd, zeer goed verpakt en snel en makkelijk te monteren!

Prima geregeld!!

Goed verpakt Verzonden! Kwaliteit prima voor een goede prijs

Erg goed

Mooie, stevige en handige fietsen. Vlotte levering

FANTASTISCHE STOERE FIETS

Onze zoon was helemaal HAPPY met zijn verjaardags cadeau Een echte GROTE STOERE fiets met vuur zei die haha Bestellen was makkelijk en de bezorging was super snel heel blij mee Gebruiksaanwijzing was goed en de fiets stond zo in elkaar

Snelle levering en de communicatie is goed

Makkelijk om te bestellen, goede prijs en snel geleverd.

Mooie fiets

Gemakkelijk bestellen en betalen. Zeer degelijke en mooie meisjes fiets. Keurig verpakt en beschermd in de doos. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Let op, vanwege de zijwieltjes zit er geen fietsstandaard bij.

Is een leuke fiets

Op tijd bezorg. Installatie makkelijk en fiets ziet er mooi uit

Super snelle levering en is precies zoals omschreven

Goede ervaring

Bestellen was erg gemakkelijk. De fiets is snel geleverd, na 2 werkdagen, en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Kwaliteit is prima.

Leuke fiets voor een mooie prijs en snel geleverd

Voor mijn kleindochter een mooie fiets gekocht, snel geleverd en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Ze is er heel blij mee

Prijs-kwaliteit goed

Nette fiets tegen een mooie prijs. Enige wat ik mis is een montage handleiding. Verder snelle levering en makkelijk in bestelproces

Perfecte service

Ik heb een fiets besteld deze kwam met een defecte onderdeel. Na contact via whatsapp werd ik gelijk geholpen zonder enige probleem. Perfect!

geweldig

mooie fietsen

Snel en correct

Het bestellen ging heel snel en de site was heel duidelijk, de fiets zelf is heel snel geleverd en alles ziet er top uit.

Uitstekende fiets!

Mijn dochter is helemaal weg van haar nieuwe fiets! Ze laat hm vol trots aan iedereen zien. Bestellen was makkelijk en de levering was snel. Het monteren van de fiets ging ook prima al zou de handleiding iets duidelijker mogen, sommige stappen zijn niet helemaal duidelijk.

Ongelofelijk slecht

Bestelling nooit ontvangen! Eerlijke communicatie en meedenken doen ze niet. De prijzen zijn mooi maar de realiteit en levering absoluut niet. De fiets is nooit aangekomen en contact verliep niet best. Absoluut geen aanrader.

Mooie stoere fiets, rijdt heerlijk.

Mooie en robuuste jongensfiets. Wordt grotendeels voorgemonteerd afgeleverd, de laatste handelingen zijn met de bijgeleverde handleiding makkelijk uit te voeren.

Snelle levering nette fiets

Snelle levering Nette degelijke fiets voor leuke prijs Onze zoon is er heel blij mee Makkelijk te monteren

Afspraak is afspraak, super!

We hebben 2 fierstjes besteld voor de kleindochters, alles wat er gecommuniceerd werd is nagekomen, super!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam