Voor mijn achterkleinkind is het een prachtige fiets met terugtraprem.

De fiets is netjes thuis gebracht door Post NL. De handleiding was duidelijk. Er was voldoende kartonnen bescherming aangebracht. Het monteren van de laatste onderdelen nam één uur in beslag. Mijn achterkleinkind vindt de fiets erg mooi. Vooral de gekleurde opdruk indt hij fantastisch. Direct op de fiets geklommen en een ritje gemaakt onder begeleiding van zijn moeder. Natuurlijk even wennen aan de grootte 18 inch. Na 10 minuten fietste alleen enkele rondjes. Hij is er heel blij mee.

Snelle levering, snel contact terug via de mail ontvangen. Onze dochter is erg blij met haar nieuwe fiets.

Gekregen zoals verwacht

Fiets gekregen voor kleindochter, echter in 1 cranckgat zat geen schroefdraad dus pedaal ging er niet op, keurig een nieuwe toegestuurd gekregen en door de fietsenmaker laten vervangen, op kosten van fietsenopfiets.

Super mooie fiets

Super mooie fiets voor een prima prijs !! Onze dochter is er erg blij mee!

Mooie stoere fiets voor een leuke prijs!

We hebben onlangs de SJOEF cruise fiets voor onze zoon gekocht en zijn er ontzettend tevreden mee. De fiets ziet er niet alleen stoer uit, maar rijdt ook heel soepel. Onze zoon voelt zich er meteen zelfverzekerd op en wil er het liefst elke dag op fietsen. De kwaliteit is duidelijk hoog en alles voelt stevig aan. Een topaankoop waar we nog lang plezier van gaan hebben!

Wat een supermooi fietsje, wat zal mijn kleinzoon van 3 jaar blij zijn als hij hem krijgt voor sinterklaas . Het is een super degelijk fietsje. Bedankt groetjes oma ietje maar straks vooral mijn kleinzoon Mika

Mooie en fijne fiets

Wat een super leuke fiets voor een 4 jarige! Met alles erop en eraan, ze is er heel erg blij mee. Vlot in elkaar te zetten ook!

Mooie kinderfiets voor onze zoon

De volgorde van de filmpje komt niet overeen met die op het filmpje maar goed fiets is mooie en hopelijk qua qualiteit kunnen wij een aantal jaar mee doen

Leuke stevige fiets!

Optijd geleverd, makkelijk in elkaar te zetten met bijgeleverd gereedschap! Heel attent van de leverancier! In een woord geweldig. Mijn zoontje van 7 is er ontzettend blij mee.

Fiets werd tijdig geleverd, en goede prijs kwaliteit verhouding. In elkaar zetten verliep vrij vlot, als je een beetje weet wat je moet doen. Voor iemand die niet handig is, lijkt me dat de instructie wat summier is. Overal erg tevreden met de kwaliteit en de prijs!

Perfect geregeld

Besteld heel snel in huis en goed stevig in gepakt.

Geweldig!

Geweldige fiets voor een prima prijs voor onze dochter, ze is er heel erg blij mee!

Keurig en snel geleverd

Over de fiets kan ik nog niets zeggen want die krijgt mijn kleinzoon pas met de Kerst

De fiets is beschadigd bezorgd.

Mijn ervaring is niet goed omdat de fiets beschadigd is bezorgd.

prima service

Zeer goede service, ik kon niet bestellen denkelijk door een technische fout. Ik stuurde een mail met het probleem en onmiddellijk kreeg ik hierop antwoordt om terug eens te proberen, en ja toen lukte het. Het was al 15:00 uur gepasseerd en toch is het product s ’anderdaags geleverd, dat noem ik nog eens een service.

Mooie fiets

De fiets was snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter kon haar geluk niet op met haar nieuwe unicorn fiets.

Redelijke fiets, poppenspul en klantenservice is niet meedenkend

De fiets is niet van de beste kwaliteit. Kan ook niet voor het bedrag wat ze ervoor vragen. De fiets kwam kapot aan, er was een bout afgebroken, reflector was afgebroken. Toen ik daarover mailde kreeg ik als antwoord dat ik 10 euro teruggestort zou krijgen. Toen ik het daar niet mee eens was werd de keus of volledig in verpakkingsmateriaal terugsturen (dit kon niet meer want onze dochter had er al op gefietst) of 10 euro korting op de fiets en er zou een nieuwe reflector toegestuurd worden. Al met al niet erg klantvriendelijk. Ook zit er geen standaard op, wat erg onhandig is wanneer de fiets gebruikt wordt zonder zijwieltjes.

Stevige en mooie meisjesfiets. Makkelijk te monteren en meteen te gebruiken.

Top cadeau

Mijn kleinkind is heel gelukkig met haar nieuwe fiets.

2e kansje is zgan!

Overzichtelijke site, voldoende informatie, 2e kansje is zgan, en zoals omschreven op de pagina, wat beschadigingen aan de doos en een enkel krasje aan de kettingkast en voorframe. Het stuur en de handrem monteren vroeg wat Google-hulp. De handleiding mocht voor mij wat uitgebreider en meer jip-janneke-taal ipv vakjargon. Super snelle levering!

Nooit meer fietsenopfietsen voor ons !

Ik heb op woensdag een fiets besteld. Donderdag kreeg ik bericht van de bezorger dat het niet zou lukken, omdat het pakket nog niet bij hen was aangekomen. Prima, kan gebeuren. Vrijdag kreeg ik exact hetzelfde bericht. Na bellen met zowel de bezorger als Fietsenopfietsen bleek niemand echt te weten waar de fiets was: de bezorger zei dat hij het pakket niet had, Fietsenopfietsen beweerde van wel. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de partij waar het magazijn van Fietsenopfietsen zit, en daar werd bevestigd dat er iets mis was gegaan — de fiets was nog helemaal niet bij de bezorger. Pas maandag kreeg ik bericht dat mijn fiets zou worden geleverd. Toen ik de fiets uitpakte, was de teleurstelling groot: meerdere beschadigingen, een kapotte fietsbel (geen vervanging gekregen), en een afgebroken achterlicht. Ik kreeg wel een nieuw achterlicht en een nagellakpotje in de kleur van de fiets om de beschadigingen zelf maar “weg te werken”. Er zou ook €5 voor de fietsbel worden teruggestort, maar dat is nooit gebeurd. Alsof dat nog niet genoeg was, ging de fiets al na één dag stuk. De ketting vloog er meerdere keren af en het achterwiel sloeg op slot. Na contact met Fietsenopfietsen kreeg ik te horen dat ik “de positie van het achterwiel maar even moest veranderen”. Ik heb daar geen verstand van en zou dus naar de fietsenmaker moeten, maar ook dat wordt niet vergoed. Alleen als het een “fabrieksfout” blijkt, krijg je maximaal €30 terug. Kortom: slechte service, slechte communicatie en slechte kwaliteit fiets. Voor mij nooit meer Fietsenopfietsen.nl.

Alles top

Topfiets voor mijn kind.

Ik heb een 18 inch kinderfiets gekocht. Prijs/Kwaliteit is top. Snelle levering. Simpele te monteren. Volgende fiets zal zeker ook van hier komen.

Fijne service!

Ik had snel een fiets nodig en heb daarom eerst vis whatsapp contact gehad over de fiets. Ik kreeg snel reactie en de fiets was op voorraad. Gelijk besteld en in de middag kreeg ik al bericht van DHL dat de fiets mijn kant op zou komen. Heel erg bedankt!

Superfiets

Fietsenopfietsen super service, wat je besteld is ook wat krijgt van goede kwaliteit voor een goede prijs en een snelle levering. Thnx

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam