Laden reviews...
643 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit reviews blijkt dat levertijden snel zijn en de service betrouwbaar. De fietsen worden als kwalitatief goed gezien voor de prijs en het montageproces is over het algemeen makkelijk. Enkele gevallen van beschadigde verpakking of ontbrekende onderdelen komen voor, maar over het algemeen is de ervaring positief.
De Sjoef vouwfiets is modern en mijn zoontje fietste er zo op weg! Het in- en uit elkaar vouwen is redelijk eenvoudig. Zat goed verpakt en werd snel geleverd. Mooie prijs voor een fijne vouwfiets!
28 August 2026
Caroline
Groningen
Makkelijk in elkaar te zetten en moderne meisjes fiets
28 August 2026
Safaa
Zeeland
Snel geleverd en was zo geïnstalleerd. Top fiets. Fietsen erg fijn en licht. Altec verona.
N
Hoogeveen
Had een fiets besteld maar mijn zoon ook,heb de fiets terug gestuurd en binnen drie dgen mijn geld terug. hele goede service
Theo
DIEMEN
Super leuke fiets was makkelijk in elkaar te zetten. Goede kwaliteit voor deze lage prijs.
Chris
Nijverdal
Leuke fiets gekocht voor onze dochter, na het in elkaar zetten misten wij een onderdeel, na contact te hebben gehad en zelf het onderdeel Te hebben gehaald, heb ik keurig mijn geld daarvan retour gekregen, tot nu toe alles goed
Patricia
Beverwijk
Voor mijn zoontje zijn 7e verjaardag de 24 inch Sjoef fiets gekocht. Hij is er heel blij mee. Het schakelen met de 7 versnellingen was even wennen en hierdoor vloog de ketting er ook al snel af, maar nu hij weet hoe het moet fietst ie super fijn. Wel een heel karwei om hem nog helemaal in elkaar te zetten en de schijfremmen enzo af te stellen, maar als je daarmee klaar bent, heeft je kind er veel plezier van. Het pakket is snel geleverd.
Liselotte
Heemskerk
Mooi kinderfietsje en keurig verpakt en zonder beschadigingen geleverd
Gerhard
Oosterwolde
Fiets was netjes afgeleverd en ook nog keurig op tijd en gratis levering, top!
Martin
Epe
Fietsje voor onze kleindochter besteld. Levering ging heel erg snel en werden hiervan keurig op de hoogte gehouden via de track&trace. Toen het fietsje geleverd werd werden we nog blijer. Het was zo ontzettend goed verpakt en dat vind je tegenwoordig niet zo veel meer! Chapeaux hiervoor,jullie zijn de 5 sterren meer dan waard!
Dorien
Vianen
Een topfiets met veel opties voor relatief weinig geld. Snelle levering, helemaal blij ✅
Mojo
Apeldoorn
Slechte kwaliteit en teleurstellende klantenservice In maart heb ik hier een fiets voor mijn zoon gekocht. Helaas is de fiets na ongeveer 4,5 maand al geplaagd door meerdere ernstige problemen. De ketting vliegt regelmatig van de fiets, ondanks dat deze is gespannen, de versnellingsregeling zit los, het achterwiel loopt niet goed en blijft hangen en het zadel is inmiddels kapot. Ook heb ik problemen met de remmen gemeld. Mijn zoon is door het aflopen van de ketting meerdere keren hard gevallen. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en foto’s/filmpjes van de problemen aangeleverd. De reactie is dat een fiets een “onderhoudsgevoelig product” is en dat ik de fiets bij een fietsenmaker een onderhoudsbeurt moet laten geven. De kosten daarvan willen ze niet vergoeden. Als oplossing bieden ze alleen een nieuw zadel aan. Een fiets van slechts enkele maanden oud die zoveel problemen vertoont, vind ik absoluut niet normaal. Een nieuw zadel lost de overige problemen niet op en ik vind het bijzonder teleurstellend dat de verantwoordelijkheid hiervoor volledig bij de klant wordt gelegd onder het mom van onderhoud. Omdat we er met de verkoper niet uitkomen, leg ik de zaak inmiddels voor aan mijn rechtsbijstandsverzekering. Voor mij een zeer teleurstellende aankoop, zowel vanwege de kwaliteit van de fiets als vanwege de manier waarop mijn klacht wordt afgehandeld.
Beveelt niet aan
Daphne
Melkert
Heb al 2 fietsen verteld voor mn kleinkinderen. Mooie stevige fietsen Voor een mooie prijs
Eleonora
Amsterdam
Onze fiets was na 2 weken nog steeds niet geleverd, na contact op te hebben genomen met fietsenopfietsen blijk de fiets bij verzending zoek te zijn geraakt. En is toen netjes een nieuwe fiets opgestuurd die wel de volgende dag binnen kwam en als cadeautje voor het lange wachten kregen we er nog een slot bij. Top winkel
Daan
Ouderkerk aan den IJssel
mooie fiets besteld voor onze kleindochter. erg snel geleverd. duidelijke communicatie. achteraf betaald wat een pluspunt is! zeer goed verpakt. duidelijke gebruikershandleiding bij de dealer. ze is bijna jarig en ik weet zeker dat ze er erg blij mee zal zijn!
24 August 2026
Jacky
Werkendam
leuk
24 August 2026
David
Amsterdam
Website gaf goede fotos en omschrijving van de fiets. Levering was snel. Niks op aan te merken.
22 August 2026
Lenno
Utrecht
Fietsje gekocht voor mijn kleindochter, duidelijke site met goede informatie en redelijke prijzen, fiets werd snel geleverd en ziet er nog beter uit dan verwacht.
21 August 2026
Jan
Ouddorp
Topservice
20 August 2026
Richard
Leidschendam
De fiets is snel geleverd en ziet er precies uit als op de site. Helaas zijn mijn man en ik geen sup3r klussers dus het in elkaar zetten was een uitdaging. Vooral de spatborden waren wat lastig.
Nicolette
Driel
Mijn dochter is heel blij met de fiets. Fiets is fijn in gebruik
Ci
Naaldwijk
Zie mijn mail(s) van onlangs, geschreven omdat de 2e kans Sjoef vouwfiets ontegenzeglijk niet in orde was. De respons daarna was wel in OK, maar het feit blijft dat de fiets met veel mankementen geleverd werd blijft daarmee onaangetast. Ik kan daarom geen aanbeveling doen. Overigens: geef dat fietsslot maar aan een andere klant, ik heb er een besteld samen met de fiets.
Beveelt niet aan
Jan
Assen
Beste Jan,
Bedankt voor je uitgebreide toelichting. Jammer om te lezen dat je ondanks de uiteindelijke oplossing niet volledig tevreden bent over je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een fiets niet in de verwachte staat wordt geleverd. We zijn in contact met je geweest en hebben de situatie inmiddels opgelost. We nemen je feedback over de levering van de fiets uiteraard mee. We wensen je veel plezier met de vouwfiets!
Met vriendelijke groet,
Team FietsenopFietsen
De fiets is snel geleverd en was zelfs voor mij goed te monteren! Mijn zoontje is er erg blij mee, vooral die versnellingen vindt hij top!
Miranda
Den Dolder
Snelle levering. Zoontje was er helemaal weg van en fiets er heerlijk op. In elkaar zetten van de onderdelen was af en toe wel even zoeken.
18 August 2026
Irene
Ede
Aankoop verliep vlot, snelle levering, de fiets was heel gemakkelijk in elkaar te steken en volledig zoals omschreven op de website! Hele mooie kinderfiets
18 August 2026
Sana