Fijne kinderfiets gekocht

Nette fiets, hele snelle levering. Mijn dochtertje is er super blij mee!

Goede klantenservise

Ondanks probleempjes (fabrieksfoutjes)zijn we heel goed heholpen. Er wordt vlot gereageerd en de oplossing is zeer klant gericht.

Super slecht

Slechte communicatie, tegenstrijdige info via WhatsApp, terwijl er andere info op de site staat, beschadigde fiets ontvangen, terugsturen ging niet zoals het hoort. Niet blij met de slechte service, en de beschadigde fiets. Uiteindelijk een andere fiets ontvangen, maar het ging niet zoals het hoort te gaan, en waar je voor betaalt. Voor ons nooit meer.....

Super service na retour eerste fiets

Ik had een 24 inch fiets gekocht voor m’n dochter. Deze bleek te groot waardoor ik een 22 inch had na besteld. De 24 inch heb ik retour gedaan. Via de app met de klantenservice contact gehad. Deze vriendelijke medewerker loodste mij door alle stappen heen om de fiets op de juiste manier retour te doen. Op dinsdag de fiets retour gedaan. Donderdag stond het geld weer op mn rekening. Top service en goede kwaliteit fiets! Mn dochter is er blij mee!

Mooie fiets! Stevig geleverd. Montage duurde iets langer dan verwacht. Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe fiets!

Een mooie fiets

De fiets is voor mijn kleinzoon.

Super leuk fietsje

Super leuk fietsje voor onze kleinzoon gekocht. Kan hij weer een paar jaar mee verder. Snelle levering, makkelijk en duidelijke informatie om af te monteren.

Vouwfiets gekocht echter markeerde er iets aan en dit wordt super netjes opgelost.

Snel geleverd goeie kwaliteit

Gewoon snel geleverd mn dochter was er super blij mee.

Zeer goed en snel geleverd

Geen klachten, snelle levering. Jammer dat in de handleiding niet word aangegeven hoe de spatborden gemonteerd moeten worden.

Goed en mooi product

Had blauwe fiets besteld, kreeg een zwarte , na mail verkeer heb ik een blauwe gekregen, vond het alleen jammer dat ik de fiets zelf naar een GlS punt moest brengen bed ook met een omruil service gekund, anders hadden jullie een 10 gekregen

Prima fiets en fietssloten, snelle levering en goede klantenservice

Stevig fietsje, klantenservice reageert snel en adequaat als er iets is.

Beschadigde meisjes fiets

Helaas voor mijn dochters 4de verjaardag een beschadigde fiets gekregen, omdat ze de dag erna jarig was toch gegeven als kado. Waarna alleen een vergoeding nog mogelijk was. En de fiets is niet een beetje beschadigd, gewoon ernstig. Helaas een slechte ervaring, nooit meer hier bestellen.

Prachtige fiets zeker voor dit geld

Fiets werd na 'n dag al geleverd. Er was even verwarring toen hetvslot er niet bijzat, maar die kwam 'n dag later apart. Gebruiksaanwijzing spatborden en lampen vastzetten zou iets duidelijker kunnen. Maar wat 'n prachtige fiets!

Snelle levering, prima meisjes fiets

De website was makkelijk om doorheen te gaan. Bestelling is makkelijk te doen. Wergd heel snel geleverd. Kortom heel te vrede.

Goede service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit. Fiets is snel geleverd.

Zo alls op de foto staat

Super mooi

snelle levering van super fiets

Prachtige fiets, betaalbaar en degelijk, goede snelle service een echte aanrader!

Goede ervaring

Snelle afhandeling/levering. Prijs/kwaliteit niks op aan te merken. Stevige verpakking. Mijn kleindochter is er superblij mee en vooral met unicorn op fiets, fietsmandje, versiering aan handvaten en poppezitje.

Helemaal Top!

Onze kleindochter is hemaal blij met haar nieuwe fiets.De fiets is van goede degelijke kwaliteit.

Prima peuterfiets

Fiets werd volgens afspraak geleverd. Degelijke fiets voor dit geld. Echte peuterfiets. Onze dochter is er blij mee

Super goed

Heel fijn geholpen

Hele mooie fiets gekocht voor mijn dochter, goede kwaliteit

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam