Prachtige fiets

Mijn zoontje is er heel erg blij mee. Heel stevig en leuke prijs

Prima alles verpakt Enige wat er nieuw is moeten komen is een onderdeeltje bij t vastzetten vh voorwiel; geleverd item was niet bruikbaar (wss fabrieksfout)

levering duurt heel lang. Na 10 werkdagen, als nog niet ontvangen gaan ze pas vernemen.

Ik had 3 september bestelling gedaan, na contact krijg ik te horen dat als na 10 werkdagen nog niet ontvangen, gaan ze het pas vernemen. Over het levering staat op hun website dat vandaag bestellen, morgen zal geleverd zijn. Inmiddels had mijn dochter al 5 keer mij gevraagd wanneer de fiets komt. Van 10 werkdagen tegenwoordig zal ik de bestelling van andere kant van de wereld al ontvangen. Ik ben zeer ontevreden met hun service.

Opgelicht

Wacht nog steeds op de verkaardags kado van mijn zieke dochter.

Super fiets voor een super prijs!

Wat is de Sjoef een fantastisch leuke fiets! Hij heeft een spetterende kleur en ziet er heel gezellig uit. En dat niet alleen, hij fietst ook nog eens heel goed. Ook leuk dat je zo'n goede fiets hebt voor zo'n mooie prijs. Hierop fiets (of sjoef:)) je wel heel spetterend rond!

Een hele mooie praktische fiets

Prachtige fiets , makkelijk in elkaar te zetten m’n dochtertje is helemaal happy ❤️

Goede totaalervaring

Prettige webwinkel met goede prijzen en volledige communicatie. Gebruiksaanwijzing komt meteen mee met de bevestigingsmail, erg fijn.

Snel, netjes en een scherpe prijs!

Een mooie kinderfiets gekocht, duidelijk informatie op de website, goede service, en een zeer snelle levering! Wij zijn erg tevreden over jullie!

Hele goede service

Het is een geweldig mooie fiets. We hebben de lichtblauwe kleur genomen. Makkelijk in elkaar te zetten en fietst geweldig

Hele goeie service

De fiets is netjes afgeleverd goed ingepakt beschrijving erbij om hem in elkaar te zetten echt heel makkelijk. Wat het belangrijkste is is dat m'n kind er heel blij mee is.

Degelijke fiets. Eenvoudig te monteren.

Jongensfietsen op marktplaats waren of te duur of defect. We zochten een moderne fiets voor een fijne prijs en vonden deze. Een schot in de roos! Snel bezord, eenvoudig te monteren en het materiaal voelt stevig aan waardoor z'n kleine broertje er waarschijnlijk ook nog plezier van gaat hebben. 5/5 sterren!

te lang gewacht

Te lang gewacht en DPD levert fiets op zonder aan te bellen en moesten maar zelf gaan checken waar die fiets stond, ik raad niemand aan om via dit bedrijf een fiets te kopen

Excellent!

I’m very satisfied with my purchase! The bicycles arrived on time, well-packaged, and in excellent condition. The quality is exactly as described—sturdy, comfortable, and perfect for family rides. The ordering process was smooth, and the shop kept me updated on the delivery status. Great customer service and value for money. Highly recommend this store for anyone looking for reliable bicycles!

Easy and swift

Bike assembly was fairly easy. Bike delivers great options, suspension, break disc and gear. Great value for price.

2 weken geleden besteld nog steeds niets ontvangen

Mijn kind wacht nog steeds op haar cadeau! 2 weken geleden besteld en tot heden niets ontvangen!

Hele leuke kinderfiets, wel wat kleine minpuntjes

De fiets kwam helemaal mooi uit de doos, maar er zat helaas geen standaard bij. Wellicht overheen gelezen dat deze er niet bij zat, maar dat was wel een domper. Spatbord aan de achterkant zat strak op het achterwiel, maar dat kreeg ik zo recht gebogen. Vanwege die kleine puntjes geen 5 sterren, maar verder is mijn dochter super blij met de fiets. Dus als je de roze kinderfiets met zitje en mandje wil kopen, zeker doen! Bestel er wel direct een standaard bij en het mandje is wel kwetsbaar, na een keertje de bosjes in te fietsen was deze helemaal verbogen.

Een superfiets

Een fijne fiets. Mijn zoon is er blij mee. Snelle ontvangst van de fiets.

Hele mooie fiets Erg stevig Uitstekende kwaliteit Mijn kleindochter zit er met een ontspannen lijfje op

Fiets niet ontvangen

We hebben een fiets en fietsslot besteld. Het was voor de verjaardag van mijn zoontje. Het fietsslot kwam de volgende dag. De berichten over de levering van de fiets bleven uit. De fiets uiteindelijk niet meer ontvangen. Wel netjes reactie van klantenservice en relatief snel het geld teruggestort.

Snel en netjes

Mooie fiets die snel en netjes is verzonden, wij zijn er blij mee!

Still can't believe I could order such a nice bike online . And I saved a ton of money.

They give a manual with which even an ameture can assemble a bike . They even give some tools. Such a money saver.

Dramatisch! Super slechte service!

Ik bestelde een fiets voor de verjaardag van mijn zoontje juist via deze website omdat ze promoten dat ze op dezelfde dag versturen. Op zondag 24 augustus plaatste ik mijn order en tot woensdag hoorde ik maar niets. Woensdag trok ik aan de bel kwam ik achter dat deze partij niet eens telefonisch te bereiken is wat ik super onprofessioneel en shady vind. Ik heb een whatsapp berichtje gestuurd en mijn zorg geuit, waarop ik doodleuk ontving (zonder enige interesse om in deze issue te duiken) dat ze er niets aan kunnen doen en dat het hopelijk binnen 10 dagen wordt bezorgd. Hierop stuurde ik een boos bericht terug en gaf ik aan dit schandlig te vinden dat er niet eens wordt getracht om te kijken waar er iets misgaat. Opeens toen pas wilden ze een onderzoek starten bij DPD en moest ik een formulier invullen. Zo gezegd zo gedaan en ik kreeg te horen dat ze mij zullen informeren zodra er enige update is. Nou ra ra ra: nooit meer wat van gehoord!!

Prijs kwaliteit is goed

Balhoofd ,crank en achterwiel zaten te vast aangedraaid .voor een leek moeilijk te herstellen.

Super service

Meedenkende medewerkers, kortingscode vergeten in te vullen. Werd volgende dag geregeld. Producten ook prima kwaliteit en goede prijs.

Mooie fiets

De eerste fiets is helaas nooit bezorgd. Toen ik hier melding van heb gemaakt is er een onderzoek gestart. Na een week alsnog een mooie fiets mogen ontvangen. Dochter erg blij met haar nieuwe Sjoef fiets!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam