Niet meer

Slecht bereikbaar en geen telefoon en gebruikt fiets en niet te vertrouwen

Fijne fiets

Heb het aangeschaft na een heupoperatie, is een handig compact apparaat.

Geweldig apparaat.Degelijk en praktisch.Erg blij mee.

Product is conform beschrijving

Het product heb ik nu een poosje in gebruik in het kader van ondersteuning bij herstel van een meniscus-uitval. Handig apparaat dat goed werkt en weinig ruimte inneemt. Ik ben er tevreden mee.

na mijn eerder review, kom ik er toch graag op terug. de fiets was niet compleet. na wat mailtjes gestuurd te hebben alsnog reactie gekregen en is alles keurig opgelost.

Hartstikke goed

Bestelling geplaats, dag erna werd de fiets al bezorgd. Kinderfietsje van Sjoef. Ons zoontje heeft hem voor zijn verjaardag gehad. Superdegelijk en goed in elkaar te zetten. Was al deels in elkaar gezet, netjes verpakt en bezorgd. Top!

Eenvoudig trappertje, werkt ok.

Als je iets simpels wilt om de knieën n beetje te mobiliseren voldoet het.

Goede fiets prijs kwaliteit

Om te revalideren na knieoperatie fijne fiets

Ik heb mijn fiets incompleet ontvangen

Ik vond dat er niet duidelijk genoeg werd aangegeven vóór de bestelling dat de fiets bij bezorgen niet rij klaar wordt afgeleverd. Je moet de fiets zelf in elkaar zetten, dus ik was bijzonder teleurgesteld toen de fiets werd afgeleverd. Vervolgens bleek ook nog eens dat er onderdelen ontbraken. Tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen..

Nette service goed geleverd product

Fiets besteld voor verjaardag van onze dochter. Ze is er erg blij mee. Keurige levering, makkelijk te monteren en zeer goed verpakt. Kortom een aanrader.

Betaalbare mooie fiets

Goede en snelle evering ,er zat alleen geen beschrijving bij. Top fietsje,nu nog kado geven!

Geen problemen.

Ik had gelezen dat het niet zo was om hier te bestellen maar heb het toch gedaan en geen problemen. Een mooie fiets ben er ècht heel blij mee. Alles was netjes verpakt en verzonden. Ik kan alleen iedereen aanraden om hier een fiets te kopen. Wil jullie hartelijk bedanken. Groetjes Corry.

Fijn apparaat

Op een hoge stoel achter de fietsshraper werkt hij prima. Wel worden de assen bij de trappers warm, waarschijnlijk door de wrijving

Prima levering, goed zelf in elkaar te zetten

De fiets was prima geleverd en voldoende aanwijzingen en handleiding om deze makkelijk in elkaar te zetten.

Goede

Snelle levering. Kon snel beginnen met oefenen.

Snelle levering, keurig product

Heel blij met de snelle levering. De kinderfiets was onbeschadigd, het zelf in elkaar zetten wisten we van tevoren.

Deskshape

Voor mij niet geschikt deze was te licht. I.vm. problemen aan mijn been trap ik steeds door maar met de armen kon ik wel regelmatig ronddraaien dus dit is persoonlijk. Daarom heb ik hem wel teruggestuurd

Snelle en vlotte service. Fiets makkelijk te monteren. Besteld na 1 dag geleverd.

Werd binnen een days geleverd. Koplamp werkte helaas niet. Na melden, dag erna een nieuwe ontvangen. Super!

Fiets, was netjes ingepakt, alle onderdelen waren binnen en niet beschadigt.

Was prima service, maar ik wachtte hem op vrijdag en op woensdag pas gekregen, daarom paar sterren minder

Goed en optijd geleverd

Optijd geleverd verpakking was goed en fietsje was helemaal top.alleen jammer dat er niets over de lucht in de bandjes stond hoeveel bar lucht er in moest.

Leuke fiets

Mooi fietsje voor een meisje van 3 jaar. Snelle levering? Makkelijk in elkaar te zetten.

Super handig en fijn

De fiets werkt gewoon perfect en is ideaal om toch wat beweging te krijgen. Echte aanrader!

Conform afspraak geleverd en prima product!

Conform afspraak geleverd en prima product!

Goede trainer.

De trainer is zeer goed. Ook de prijs is heel democratisch. Aangezien hij een beetje durft te verschuiven op een gladde ondervloer heb ik het op een stukje antislipmat gezet. Dan werkt hij top. De metingen zijn ook accuraat.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam