Prima middel om benen sterker te maken

Handig in gebruik, makkelijk op te bergen en makkelijk te pakken

Bycycle

Nice bycycle and easy to assemble.

Mooie en stevige fiets

Mijn dochtertje van 4 is er heel blij mee. Mooie design en stevig. Ook de levering was heel snel

Ok

Ok

Snelle levering, wel schade

Fiets zelf is erg schattig. Alleen het achter spatbord was gebogen waardoor een 2 knikken in de zijkanten kwamen. Erg zonde voor de verjaardag van onze dochter.

Snel geleverd, netjes verpakt en goed product

Mooie fiets met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd, netjes verpakt en al grotendeels gemonteerd.

Fantastish

Het was een fantastic kado heel mooi bedank en zeer goede kwaliteit Vriendelijke groeten

Not delivered

Bike orders 10 days ago still not here No customer service to phone and talk to No response to emails

Klanten service is top, bezorg dienst schandalig

Helaas heb ik de fiets nooit ontvangen door het tuig wat bij DHL werkt. Door de klanten service goed meegedacht en geholpen. Ik had de keuze of een nieuwe fiets of geld terug. Mijn advies voor de webshop: Doe geen zaken meer met DHL.

Nvt

Ik kan geen eerlijke beoordeling geven, aangezien door de drukte van sinterklaas de aflevering erg lang op zich liet wa chten. Dat was jammer Alsnog een herwaardering van fietsenopfietsen! Het duurde langer dan ik gedacht had met het afleveren van de bestelde fiets. Hier speelde de drukte rondom sinterklaas een grote rol. Het wordt nu een kerstcadeau! Het is te waarderen dat men de moeite nam om te informeren naar de stand van zaken.

Heel tevreden

Snelle levering, mooie kwaliteit !

Vlugge service

Ik vind wel prima hoor,dankjewel

Dat is goed hoor dankjewel

Fiets ontvangen met verbogen crankset

Al weken aan het proberen om tot een oplossing te komen. Vooraf gemonteerde crankset helaas verbogen, vermoedelijk tijdens transport. Word afgescheept met een kleine vergoeding die slechts de helft van de kosten zal dekken.

Slechte ervaring

Op afbeeldingen in jullie reclame is te zien hoe een dame, in haar zetel zittend , aan het fietsen is. Bij mij lukt dat dus NIET. Ik zou het toestel willen terugsturen maar daar ik de verpakking al heb weggedaan kan ik dat niet meer doen. Ik ben dus niet gelukkig met mijn aankoop.

Ik heb een klacht

Er is nog steeds niet gereageerd op mijn klacht!

Snelle levering, aardige bezorger

Zowel bestelling als aflevering ging prima. Snel en correct

Erg blij mee

Super mooie fiets

verschrikkelijk

ik heb een fiets op 27 november besteld # BIS400167283, betaald 149 euro en 11 dagen later, vandaag, NIETS gekregen terwijl jullie adverteren dat besteld voor 3 pm, morgen in huis. ik heb geen fiets en ik heb geen geld terug. Ik heb 5 kleinkinderen en wilde nog graag andere fietsen bestellen maar dat ga ik zeker niet doen bij jullie

Netjes en compleet afgeleverd.

Netjes en compleet afgeleverd. Bel bevestigen was moeilijk, schroef pakte niet.

Volgens afspraak geleverd.

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel en volgens afspraak.

Snel geleverd maar fiets viel wat tegen

Snelle en nette levering. Veel kleine beschadigingen aan het kinderfietsje, daar kan de webshop niets aan doen maar is wel een flinke teleurstelling

snel levering

mooi fiets