Mooie fiets

De eerste fiets is helaas nooit bezorgd. Toen ik hier melding van heb gemaakt is er een onderzoek gestart. Na een week alsnog een mooie fiets mogen ontvangen. Dochter erg blij met haar nieuwe Sjoef fiets!

Top fiets van merk 'Sjoef'

De fiets met schijfremmen is makkelijk te monteren, ziet er super degelijk uit en heeft een sportieve uitstraling. Mijn zoontje is helemaal trots en als hij langs fietst roept hij 'Sjoef!'

Snelle correcte levering!

Onze kleindochter is super blij met haar mooie fiets. De fiets werd snel en keurig afgeleverd. Prijs technisch prima in orde! Wij bevelen dit bedrijf dan ook aan!

Helemaal top!

Fijne fiets voor een goede prijs. Het grootste gedeelte van de fiets zat al in elkaar, waardoor ik de rest heel makkelijk zelf in elkaar kon zetten. Het filmpje op de website heeft daar ook enorm aan bijgedragen. Al met al, zeer tevreden!

Ik heb een kinderfiets besteld. Achteraf zag ik dat hier een kortingscode voor was. Ik heb hierover gemaild en het verschil gelijk terug gekregen. Snel en goed contact, snel verzonden!

Mooie fiets!

Mijn zoon is heel erg blij met zijn echte grote jongensfiets. Hij fietst er zo mee weg.

Snelle levering - mooie fiets

Ik heb een fiets voor mijn dochter besteld. Ze hebben leuke kleuren, geen poespas op de fiets en hij is heel mooi en stevig. Had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Dus deze retour gestuurd en snel mijn geld retour ontvangen, dat is heel fijn. Daarna de juiste maat besteld, ook deze super snel geleverd en hij is echt heel mooi. Wij zijn heel blij met de aankoop en tevreden over de service!

Leuk Fietsje

Ik had deze aangeschaft voor mijn Petekindje, Ze is er dolblij mee, goede kwaliteit!

Twee fietsen besteld, al de volgende dag kwam de eerste fiets en week later de tweede fiets. Eerste fiets zat binnen 15 minuten in elkaar en de tweede fiets was wat moeilijker. Maar ja dat ligt aan de leverancier. Voor de rest zijn het prachtige fietsen, ik denk dat onze kleinkinderen daar heel blij mee zijn.

Zeer goed levering

Hierbij geef ik een 10 op bestelling en levering alles klopt tot op het puntjes

Snelle levering, leuke fiets

Snelle levering en fiets was makkelijk in elkaar te zetten.

Dat kan in één woord: slecht.

Dacht een goede fiets te hebben besteld. Echter - mijn fout - verkeerde maat. Direct gemaild. Maar aanpassen kan niet. Dan maar retour sturen. Blijkt dat - vis de kleine lettertjes - een retour 25 euro kost. Er is geen retouradres waar ik op eigen kosten heen kan sturen of terug kan brengen. Het adres wordt slechts verstrekt tegen het overmaken van 25 euro. Meer dan de daadwerkelijke kosten! Dat men hiermee de wet overtreedt, neemt men op de koop toe (https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/online-aankopen-retour). Mijn advies, bestel uw fiets bij een andere (web)winkel!

Mooi fietsje

Prachtige kleine damesfiets. Monteren van de resterende onderdelen gaat eenvoudig. Alleen plastic van stuurpin verwijderen was een uitdaging. Kleine dame is enorm blij met haar nieuwe fiets!

Snelle bezorging, goed in elkaar te zetten, fijne fiets.

mijn 134cm lange kleindochter komt helaas net aan met de tenen bij de grond als zij op het zadel zit. Dus het is voor haar nog even wachten tot ze de fiets kan gebruiken.

Niks geleverd.

Besteld maar waren vergeten het door te zetten zodat ik hellemaal niks meer hoorde en dus mijn kleindochter niet kon verassen met een fiets op haar verjaardag.

Een mooie fiets

Alleen jammer dat het stuur niet hoger kan .

Goede en snelle service

Ik heb de fiets besteld en zoals aangegeven was de fiets er de volgende dag. Alles netjes verpakte en een duidelijke handleiding erbij. Zou de volgende keer weer kopen, goede en snelle service. Onze dochter is helemaal blij met haar nieuwe fiets!

Supergoed

Besteld en heel snel gekregen. Super leuke kinderfiets voor onze kleindochter. Deze nemen we mee Naar Spanje.

Een mooie kinderfiets gekocht via deze site. Fiets kwam snel, stond binnen no time in elkaar. Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Kwaliteitsfiets i.c.m. prima klantenservice

We hebben onlangs een Sjoef Climb fiets besteld via Fietsenopfietsen. De levering verliep heel soepel en bij de fiets zat een duidelijke instructie voor het afmonteren. Tijdens de montage ontdekten we een kleine beschadiging. Na melding hiervan kregen we binnen 45 minuten al een reactie met een passende oplossing – erg snel en professioneel! Zowel de service van Fietsenopfietsen als de kwaliteit van de Sjoef Climb fiets kan ik daarom zeker aanbevelen.

Helemaal perfect

Mega snelle levering en goede stevige fiets! Mijn dochter heeft hem vandaag voor haar verjaardag gekregen en is er heel erg blij mee!

Besteld volgende dag in huis en voldoet zoals gehoopt

Besteld en de volgende dag was mijn kleinzoon al blij erop aan het fietsen. Fiets is zoals verwacht. Super!!

Horrible horrible customer service

Koop alsjeblieft niet bij hen, ze zijn echt niet klantgericht, nemen geen verantwoordelijkheid en weigeren klantenservice. Ze straffen klanten voor problemen met hun bezorgpartners en laten ze betalen, terwijl ze zich verschuilen achter regels terwijl de problemen bij hen of hun bezorgpartners liggen. Koop niet bij hen...

Helder, snel en gemakkelijk

Wij hebben een fiets gekocht voor onze dochter. Het was gemakkelijk te bestellen, prijs wat goed en het was heel gemakkelijk om te bestellen en je werd goed geïnformeerd mbt levering. Top

Heel erg tevreden!

Ik heb onlangs een fiets besteld voor mijn dochter, die al de volgende dag werd geleverd. De fiets was eenvoudig in elkaar te zetten en onze dochter was er dolgelukkig mee. In de toekomst zal ik zeker vaker bij jullie bestellen, omdat wij erg tevreden zijn.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam