Worst experience

The return process is not organized and despite paying the return fee, my bike is not picked yet. The customer service doesn't respond to emails.

Zeer goed snelle levering

Snelle levering. Zeer mooi fietsje, zoals op afbeelding. Kleinzoon van 3 fietste er zo op weg. Zeer blij mee!

Betrouwbare service gerichte shop

We hadden een afdekhoes voor 2 fietsen besteld. Netjes en snel geleverd echter zat er een productie fout in. Na kort vriendelijk mailverkeer is er een nieuwe gestuurd en konden we de oude houden.

Werkelijk ideaal!

Na eerdere ervaringen met fietsenopfietsen.nl weer een Altec fiets besteld. De fietsen zijn kwalitatief goed, waar voor je geld, mooi geprijsd, en snel (en gratis) geleverd. Het in elkaar zetten (afmonteren) vraagt wel wat tijd. Dit is logisch, helemaal niet erg, maar wel fijn om te weten. De handleiding is online te vinden. Het vinden van de juiste handleiding bij de juiste fiets is niet altijd gelukt, maar het in elkaar zetten zeker wel! Blij verrast waren wij met de schijfremmen. Boven verwachting! Wij zijn heel erg tevreden met onze Altec fietsen. Voor een fiets met een lagere prijs ben je bij fietsenopfietsen.nl echt aan het goede adres. Ze doen wat ze beloven! Top!

Zeer slechte klantenservice

Fiest gekocht hier. De fiest mankeerd wat maar na maanden contact te hebben gehad met ze, zijn ze opeens stil. Geen antwoord meer op mn emals, niets. Probleem is er nog steeds en het maakt ze blijkbaar niet uit.

Hartstikke leuke fietsjes. Had een klacht toen we het fietsje geleverd kregen. De band kreeg ik niet op druk want die liep van de velg af. Maar dat was allemaal geen probleem en kreeg een nieuwe fiets toegestuurd. Echt een top service!!

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Geen fiets ontvangen

3 keer gemaild geen reactie !!! fiets nooit ontvangen

Kider fiets

Zeer snelle verzending en een fiets van zeer goede kwaliteit voor mijn dochter.

Wat snel snel binnen kon niet geloven avond besteld volgende dag al binnen

Avond besteld en de volgende dag al bezorgd..top

perfect

perfect, s avonds besteld, volgende dag geleverd

Geweldig!!!

Prachtig kinderfietsje! Goed en gemakkelijk in elkaar te zetten middels handleiding!!! Kleindochter is er superblij mee!!!

Mooie fiets

Fiets werd snel bezorgd, het in elkaar zetten was een eitje en mijn zoon geniet nu volop van de fiets.

Leuke fiets

Hele leuke fiets had er 2 besteld want de eerste was te klein en had ik niet in de gaten , dus retour gestuurd kreeg al snel een retour bevestiging, en een vriendelijke mevrouw via de mail tot de volgende keer

Gratis werd 45 euro

De bezorger was blijkbaar al langsgweest zonder track-and-trace waardoor voor mij de 1e keer bezogen voor hen een 2e keer bezorgen was en ik toch 45 euro moest betalen. anders kon ik fluiten naar de betaalde fiets en zou de bezorger de fiets weer meenemen. Contact gehad met de klantenservice, heeeeeel vaak. Maar terugbellen of een nette afwikkeling was er niet. Is er ook niet gekomen En grappig is dat ik deze review alleen kan invullen door mijn privegegevens in te vullen. Dan staat er bij het aanvinkblokje: gebruik van privegevens omdat ik vrijwillig deze gegevens invul... Er is geen keuze mogelijkheid. Volgens de AVG moeten klanten de keuze hebben om hun gegevens niet te willen delen. Het is nl geen verplichting bij wet.

Opgelicht?

Vorige week een fiets besteld, de dag erna niet in huis. Een paar dagen later getracht contact te leggen. De chat werkt per definitie niet. Ook geen telefoonnummer. Enige mogelijkheid is de mail. Daarbij geven ze aan binnen 24 uur te reageren, maar ook die belofte komen ze niet na. Enfin, uiteindelijk een reactie: het door mij doorgegeven ordernummer klopt niet. Dat is vreemd, die heb ik immers van dit ‘bedrijf’ gekregen in de bevestigingsmail, in de factuur én als onderdeel van het betaalafschrift. Ook gaven ze te kennen, dat deze order (die niet bekend was, want het ordernummer klopte toch niet?) niet betaald was. Ook dat is interessant, want het geld is wel degelijk afgeschreven (waar bij de betaalinformatie van mijn bank dus óók hun ordernummer staat). Van zowel de factuur als de betaling heb ik screenshots gemaakt en toegestuurd. Maar u raadt het al, geen reactie. Lang verhaal kort: ben ik opgelicht? Ik krijg geen contact (ze hebben dus geen telefoonnummer, de chat werkt niet en ze reageren niet tot nauwelijks op de mail), ik heb wel betaald, maar ik heb geen fiets. Advies: lees andere recensies ook eens door en trek uw eigen conclusie.

Slechte communicatie

Na een opsomming aan slechte communicatie zijn we tot een prima communicatie gekomen. Mijn zoon heeft zijn fiets in gebruik en hij is super blij ermee! Makkelijk te monteren

Perfect afgeleverd

Goede snelle service

Fiets zoeken ging zeer makkelijk. Fiets werd snel bezorgd. In elkaar zitten was helaas meer werk dan verwacht dus dat viel wel tegen. Kettingkast was beschadigd bezorgd maar via mailcontact al snel een nieuwe bezorgd gekregen. Erg fijn!

Superleuk fietsje

Stevig fietsje, makkelijk in elkaar te zetten en leuke accessoires. Onze kleindochter van 3 was heel blij met het cadeau. We hebben op 16 inch gegokt en dat bleek goed uit te pakken. Dat is het enige nadeel van online een fiets kopen; je kunt niet uitproberen hoeveel inch passend is.

Verhouding prijs kwaliteit zeer goed

Ik ben zeer te vreden met deze fiets voor mijn kleindochter goede stevige en veilige fiets wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ieder kind ende levering was ook prima bedankt groetjes opa Sef

Goede helm

Leek te klein, maar ging net

Koop hier geen fiets en lees eerst de reviews

Koop hier geen fiets! Ik heb er ontzettend veel spijt van. 26 mei een kinderfiets gekocht, zou de volgende dag in huis zijn. De fiets werd pas 2 juni geleverd. Geen duidelijke track en trace, avond van te voren een mail en je moet heel de dag thuis blijven want je krijgt geen tijdvak, afleveren bij een afhaalpunt kan niet. Goed een week later, pakket open gemaakt, fiets in elkaar gezet, blijkt de fiets te zijn geleverd met een kapotte achterband. Geen telefonisch contact te krijgen, je kan alleen maar mailen. Het mailcontact loopt moeizaam. Terug sturen is geen optie want je krijgt geen retourlabel, daar moeten ze eerst voor overleggen met leverancier en uiteindelijk moet je de fiets helemaal opnieuw verpakken en uit elkaar halen in dezelfde doos met foto’s etc. Opsturen, dit vertrouwde ik niet want als er dan iets mis gaat is het jouw woord tegen dat van hun. al met al heeft het geduurd tot en met 23 juni (bijna een maand later!!) , toen was de oplossing dat zij een nieuwe band opsturen en de fietsenmaker vergoeden. Dit hebben ze dan ook gedaan. Wat ook erg bijzonder was is dat we een binnenband opgestuurd kregen terwijl wij alleen door hadden gegeven dat de band kapot was. Toch apart dat ze zelf al wisten dat dit de binnenband was. Ik heb netjes om korting gevraagd want een oplossing die zo lang duurt en een fiets kapot leveren vind ik hele slechte service. Ik kreeg geen korting, we nog een sneer dat het niet hun fout is dat de fietsenmaker hier in het dorp pas 11 juli plek had om de fiets te maken. Nogmaals hele slechte service. Bestel hier niet!!! En als je besteld, achteraf betalen want aan de reviews te zien ben ik niet de enige die een kapot product kreeg.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam