Geweldige snelle bezorging en mooie fiets

Damesfiets altec mogen ontvangen. Snelle bezorging, zelf nog even de laatste dingen bevestigen, de beschrijving mag wel iets duidelijker. Maar we zijn er uit gekomen. Mooie prijs

Kinderfiets is prima

Snelle levering en nette fiets

Snelle levering . Prima prijs en kwaliteit

Vlotte levering, prima prijs

Goede ervaring..makkelijk in gebruik (en ondertussen tv kijken oid) Ik kan nu goed revalideren

Fijne fiets

Gaat af en toe een beetje met horten en stoten

Heel goed geregeld

2 x fietsen terug moeten sturen ,geen enkel probleem en gerepareerd terug gekregen ,en uitstekend geregeld de retour levering ,zeer vriendelijke bezorgservice

Toppie

Ga zo door

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, geleverd op een wijze die je kan verwachten van een kinderfiets via pakketdienst. Netjes verpakt, voldoende beschermend karton. Instructies in meerdere talen, helaas wel zonder illustraties.

De fiets kwam bijna volledig gemonteerd aan en dat was heel fijn !!

Trekt op niets

Als je wil retourneren merk je hoe het bedrijf in elkaar zit. Een hoop gedoe met foto’s sturen, dan vragen ze nog foto’s ook al heb je er al gestuurd met de fiets nog in het plastiek ongeopend. Eb ook al kocht je reeds een andere fiets vragen ze 25€ om te versturen. Als toppunt moet je éérst betalen voor verzending en moet je ondanks alle gedoe zorgen dat hij op teruggestuurd raakt binnen de 14dagen of ze doen nog moeilijker. Dit bedrag kunnen ze nochtans gewoon aftrekken van de 100+€ die je reeds betaalde voor de fiets. Dit vind ik een smerige manier om je met een product te laten zitten!

Zeer snel geleverd

Degelijk kinderfietsje net zoals verwacht . Geen fietspikkel om de fiets op te laten steunen . We dachten Amsterdam maar uiteindelijk worden de fietsen gewoon ergens in derde wereldland gemaakt . De rem aan het stuur is vrij moeilijk te toe te nijpen voor een klein kind.

Prima middel om benen sterker te maken

Handig in gebruik, makkelijk op te bergen en makkelijk te pakken

Bycycle

Nice bycycle and easy to assemble.

Mooie en stevige fiets

Mijn dochtertje van 4 is er heel blij mee. Mooie design en stevig. Ook de levering was heel snel

Ok

Ok

Snelle levering, wel schade

Fiets zelf is erg schattig. Alleen het achter spatbord was gebogen waardoor een 2 knikken in de zijkanten kwamen. Erg zonde voor de verjaardag van onze dochter.

Snel geleverd, netjes verpakt en goed product

Mooie fiets met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd, netjes verpakt en al grotendeels gemonteerd.

Fantastish

Het was een fantastic kado heel mooi bedank en zeer goede kwaliteit Vriendelijke groeten

Not delivered

Bike orders 10 days ago still not here No customer service to phone and talk to No response to emails

Klanten service is top, bezorg dienst schandalig

Helaas heb ik de fiets nooit ontvangen door het tuig wat bij DHL werkt. Door de klanten service goed meegedacht en geholpen. Ik had de keuze of een nieuwe fiets of geld terug. Mijn advies voor de webshop: Doe geen zaken meer met DHL.

Nvt

Ik kan geen eerlijke beoordeling geven, aangezien door de drukte van sinterklaas de aflevering erg lang op zich liet wa chten. Dat was jammer Alsnog een herwaardering van fietsenopfietsen! Het duurde langer dan ik gedacht had met het afleveren van de bestelde fiets. Hier speelde de drukte rondom sinterklaas een grote rol. Het wordt nu een kerstcadeau! Het is te waarderen dat men de moeite nam om te informeren naar de stand van zaken.

Heel tevreden

Snelle levering, mooie kwaliteit !

Vlugge service

Herengracht 338