Tevreden over de oplossing. Hadden een goede opposing dus ik ben nu tevreden over mijn bestelling.

snelle levering, duidelijke website.

Snelle levering en blij met de aankoop!

Mooie fiets

Kleindochter is er super blij mee. Roze kleur en hartjes. De lamp is alleen vreemd bevestigd. Zit achter het rekje. Beetje jammer dat werkt niet.

Geweldig!

Ik had de fiets vrijdagavond besteld en hij werd zaterdag al bezorgd dus echt supersnel! Over de fiets zelf kan ik nog niets vertellen want we moeten hem nog uitpakken het is n sintkado

Slechte service

Ik heb de verkeerde formaat kinderfiets besteld. Wil het graag omruiken naar een groter model. Oo geen enke manier heb ik iemand kunnen bereiken voor retour. Zeer slecht!

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwalitatief materiaal. Snelle levering, blij met mijn aankoop

Prachtig!

Heel mooie fiets, makkelijk af te monteren , erg snelle levering, online eenvoudig tegen een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer….

Extra kosten tweede levermoment, maar prima fiets, snelle levering en goede klantenservice

Zeer misleidend dat je voor een tweede levermoment €45 extra moet betalen, zeker omdat je het eerste levermoment niet kan kiezen. Wel prima fiets en snelle levering. Ook het contact met de klantenservice is snel en goed.

Snelle levering en eenvoudige montage

Voor onze dochter een kinderfietsje besteld, goede track & trace en snelle levering. Fietsje kwam bijna geheel gemonteerd uit de doos, enkel nog wat kleine zaken monteren (bijv. de pedalen)

Mooi, degelijk fietsje. Stipte levering. Gelukkig kleinkind.

Snelle levering van een degelijke fiets.

De fiets ziet er heel mooi uit. Was goed in elkaar te zetten. En rijdt ook goed. De prijs was ook leuk.

Snelle levering duidelijke communicatie

Positief

Ik ben blij met de service. De fiets ontvangen zoals beschreven. Dank jullie wel

Een incomplete fiets gekregen

Snelle levering. Maar de fiets is niet compleet. De linkerpedaal krijgen we er niet ingedraaid. Al een aantal mailtjes gestuurd hierover maar nog steeds geen reactie!!

Zeer goede service

Mooie goede fiets. Zeer snelle nette levering

duidelijke website, leuke aanbiedingen en hele snelle levering. Fiets goed verpakt ontvangen, alles in de doos om de fiets snel in elkaar te zetten

Prima gegaan

Uitstekend fiets

(Ik heb hem pas een paar dagen en geen offroad-gebruik). Zeer hoge kwaliteit, licht, stabiel, uitstekende snelheden, mooi, comfortabel. Het ziet eruit als een dure fiets.

Ik reed met deze fiets op een ruime, vlakke weg, en het was voor mij energieverspilling om op deze fiets te rijden (Belangrijke opmerking: ik reed met mijn fiets op een ruime, vlakke weg, en het weer was mooi en windstil. Ik kreeg het gevoel dat Ik reed bergopwaarts, ik was erg moe na een tijdje rijden, en ik wist niet wat er mis mee was, maar ik bracht hem naar een fietsenwinkel en vroeg het aan de fietsenmaker, en zij zeiden dat er niets mis mee was mijn installatie)

Mooie fiets

Hele mooie fiets voor die prijs. Stevig en bijna volledig gemonteerd geleverd. Heel blij mee.

Makkelijk en snel

De fiets was zo besteld en gelijk de volgende dag on huis. We zijn er blij mee!

Snelle service, uitstekende fiets

De fiets voor onze kleinzoon werd na bestelling de volgende dag al geleverd. Mooie fiets en degelijk materiaal.

Goede aflevering en keurig juiste tijdsindicatie!

Prima ervaring! Niks op aan te merken!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam