fijne fiets, vrij snel geleverd
Mijn fiets was gestolen en ik doe bijna alles op de fiets dus onverwacht gauw een nieuwe moeten halen. Ik had mijn type fiets vrij snel gevonden en ondanks de negatieve reviews durfde ik het wel aan. De fiets is een dag later geleverd dan aangegeven maar dat mocht de pret niet drukken. De bezorger van PostNL was vriendelijk. De doos was wat onhandig maar ja er zat ook een fiets in. De meest ingewikkelde delen waren al gemonteerd dus een deel van de handleiding kon ik overslaan. Veel sprak voor zich. Enkele onderdelen dacht ik, waarom? zoals een stabilisator? dat heb ik nooit eerder op een fiets gezien. Dit heb ik overgeslagen en alles bij elkaar fietst de fiets erg fijn. Zadel, Stuur e.d. zijn makkelijk af te stellen. De fiets is wel erg krasgevoelig heb ik gemerkt en een bout bij voorvork was wat te klein. Daar dat kon ik zelf met eigen gereedschap wel oplossen.
Ik had een Altech Dutch 57 cm frame met 28inch wielen, een mooie middenmaat voor een vrouw van 164 met in verhouding vrij lange benen.
Altech is een B-merk en dat voel ik wel maar het is voor mij goed genoeg, en de prijs was erg gunstig.
Ik heb zelf positieve ervaring bij Fietsenopfietsen. Maar goed ik heb gehoord dat probleem vooral ligt bij klantenservice en die heb ik niet gesproken dus wellicht komt het daardoor? geen idee, ik hoop dat er meer positieve ervaringen volgen.