prijs kwaliteit een dikke pluim

niet verkeerd

Mooie stoere jongensfiets

Divers assortiment uitstekende kwaliteit!

Levering had wat vertraging, maar dat lag aan PostNL. Fietsje zeer compleet en het pakket degelijk verpakt. Je kunt zien dat het fietsje met aandacht is gemaakt.

Goede ervaring

Op tijd en netjes afgeleverd top!

Fiets is op tijd geleverd en het ziet er heel goed uit.

Goede mooie fiets snel geleverd en makkelijk en snel in elkaar gezet

Alleen doos was wel flink beschadigd, dit mag aangegeven worden bij DHL.

Top product

Super snelle levering

Zeer goede fiets

Goede snelle levering alleen het zou makkelijk zijn gebruikaanwijzing er bij zit voor de rest zeer goede fiets

Prima fiets

Snelle levering prima fiets voor een eerlijke prijs

Snelle levering en prijskwaliteit super voor z'n fiets

Worst experience

The return process is not organized and despite paying the return fee, my bike is not picked yet. The customer service doesn't respond to emails.

Zeer goed snelle levering

Snelle levering. Zeer mooi fietsje, zoals op afbeelding. Kleinzoon van 3 fietste er zo op weg. Zeer blij mee!

Betrouwbare service gerichte shop

We hadden een afdekhoes voor 2 fietsen besteld. Netjes en snel geleverd echter zat er een productie fout in. Na kort vriendelijk mailverkeer is er een nieuwe gestuurd en konden we de oude houden.

Werkelijk ideaal!

Na eerdere ervaringen met fietsenopfietsen.nl weer een Altec fiets besteld. De fietsen zijn kwalitatief goed, waar voor je geld, mooi geprijsd, en snel (en gratis) geleverd. Het in elkaar zetten (afmonteren) vraagt wel wat tijd. Dit is logisch, helemaal niet erg, maar wel fijn om te weten. De handleiding is online te vinden. Het vinden van de juiste handleiding bij de juiste fiets is niet altijd gelukt, maar het in elkaar zetten zeker wel! Blij verrast waren wij met de schijfremmen. Boven verwachting! Wij zijn heel erg tevreden met onze Altec fietsen. Voor een fiets met een lagere prijs ben je bij fietsenopfietsen.nl echt aan het goede adres. Ze doen wat ze beloven! Top!

Zeer slechte klantenservice

Fiest gekocht hier. De fiest mankeerd wat maar na maanden contact te hebben gehad met ze, zijn ze opeens stil. Geen antwoord meer op mn emals, niets. Probleem is er nog steeds en het maakt ze blijkbaar niet uit.

Hartstikke leuke fietsjes. Had een klacht toen we het fietsje geleverd kregen. De band kreeg ik niet op druk want die liep van de velg af. Maar dat was allemaal geen probleem en kreeg een nieuwe fiets toegestuurd. Echt een top service!!

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Geen fiets ontvangen

3 keer gemaild geen reactie !!! fiets nooit ontvangen

Kider fiets

Zeer snelle verzending en een fiets van zeer goede kwaliteit voor mijn dochter.

Wat snel snel binnen kon niet geloven avond besteld volgende dag al binnen

Avond besteld en de volgende dag al bezorgd..top

perfect

perfect, s avonds besteld, volgende dag geleverd

Geweldig!!!

Prachtig kinderfietsje! Goed en gemakkelijk in elkaar te zetten middels handleiding!!! Kleindochter is er superblij mee!!!

Mooie fiets

Herengracht 338