Snel geleverd en een super stoere fiets!

Ik zou alleen graag de optie willen hebben om zelf de afleverdatum te kunnen kiezen.

De fiets werd netjes en snel verpakt geleverd. Alleen de stuur, trappers en verlichting moesten nog gemonteerd worden dat was erg eenvoudig

Prima service.

Snel geleverd. Goed verpakt en snel gemonteerd. De meeste lastige elementen zijn al gemonteerd. Blij met de diensten van Fietsenopfietsen.

Snelle levering en een prachtig fietsje.

Fiets ziet er top uit! Mijn dochter is er heel erg blij mee. snelle levering.

Een mooie fiets voor onze kleindochter besteld op tijd geleverd het product komt ook overeen met wat er op de website staat

Super snelle verzending bedankt!

Op vrijdagmiddag/avond besteld er van uitgaande dat de fiets er maandag of dinsdag zou zijn, maar deze was er zaterdag al! Heel blij kindje en mooie fiets voor deze prijs.

Alleen maar positief

Blij mee, past heel goed om een brede mama fiets!.

Slecht

De bestelde fiets geleverd , aan de doos kon je al zien daar is mee gegooid. Dan na uitpakken blijkt ,fiets niet compleet, div onderdelen zitten er niet bij , dan contact met fietsenopfietsen.nl gezocht .maar hellaas onmogelijk. Triest , en nu geen idee of ik geholpen word lijkt mij wel , maar ja afwachten maar .

Snel verzonden, mooie fiets!

top

geen goede service

Ik heb 24 maart een fiets besteld voor mijn zoontje. Deze werd uiteindelijk niet op de dag dat bezorgd had moeten worden, en kon dus volgens de site contact met hun opnemen. Heb de dag erna een mail gestuurd met de vraag of hun konden zien waar de fiets was. Op deze mail kreeg ik netjes antwoord dat het niet duidelijk was waar die fiets is en dat er een postonderzoek zou worden gestart en dat dit 1 a 10 werkdagen zou duren. Opnieuw contact gehad nadat we de 10 werkdagen voorbij waren, hier kreeg ik ook netjes antwoord op dat ze nog niks wisten en dat ik nog moest wachten. Een week later mail ontvangen dat onderzoek is afgerond en dat mij een nieuwe fiets zou worden toegestuurd. Dinsdag hebben we de fiets ontvangen en mijn zoontje is ontzettend blij.

Op de website zijn artikelen goed beschreven. Product werd op tijd bezorg. Wat betreft kwaliteit van het product, deze is top! Product was goed verpakt en bevatte alle benodigde onderdelen/tools.

Snelle en goede levering

Erg leuke en mooie fiets! Ook heel snel en goed geleverd. Heel erg tevreden

Fijne communicatie

Toen ik belde voor uitleg om een keuze te maken welke urban arrow bakfiets ik wilde kopen werd ik super goed geholpen. Er werd echt naar mijn specifieke situatie gekeken een vrijblijvende offerte gemaakt en nog teruggebeld. De man die de fiets thuis afleverde was ook super aardig en nam de tijd om het allemaal uit te leggen en door te lopen. Hele fijne ervaring!

Mooi fiets

Hel goed

Had het op een donderdagavond besteld dus had verwacht dat het pakketje dan zaterdag binnen kwam, omdat er op de site stond voor 15:00 uur besteld andere dag geleverd. Ik was dus te laat! Maar als nog de andere dag geleverd! Fiets is een degelijke fiets, zware kwaliteit. En idd echt een neon kleur :) kortom goede service

Sjoef loopfietsje

Snel geleverd, blij kind dus alles goed.

Helemaal super

Eerste fietsje voor onze dochter hier besteld, Binnen 1 dag geleverd. Echter bij het uitpakken had het zadeltje een beschadiging, hier een mail voor gestuurd en binnen 1 dag een reactie gekregen. Er is een nieuw zadeltje onderweg. Dit bedrijf is echt een aanrader! Wij zijn 100% tevreden

Mooi fiets

Echt mooi en goede kwaliteit

Super snelle levering! Kwalitatief erg goede fiets. Makkelijk in te stellen. Mijn zoontje is er helemaal gek op!

Snel en netjes geleverd

Topbedrijf.

Snelle perfecte levering. Mooi stevig fietsje. Mijn kleindochter is helemaal blij.

Fiets

Mooie fiets

Ik had een slingerden de fietsband dit werd netjes opgelost doordat er nu een nieuwe band onderweg is , snelle reactie op de e-mail die ik stuurde . Top

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam