Super mooie fiets, snelle levering

Wat een mooie fiets, onze dochter is er super blij mee! Gekregen voor haar 4e verjaardag! En wat een snelle levering! Top!

Fiets van kwaliteit

Een goede stevige fiets van goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten en het wordt snel geleverd.

Leuke fiets

Ik heb sjoef 22 inch gekocht. Snelle levering. Mooie degelijke fiets. De instructies zijn wat onduidelijk, maar het uiteindelijk gelukt om de fiets in elkaar te zetten. Mooie kleur, komt overeen met de foto's.

Super mooie fiets

Een sjoef fiets voor mijn zoontje besteld, super mooie fiets en makkelijk te monteren. Mijn zoontje is er blij mee.

Snelle levering en super leuk fietsje.

Snelle bezorging, mooi product

Mijn dochter is ontzettend blij met haar nieuwe fiets. Geleverd in een stevige doos, alleen even in elkaar zetten, maar dat is niet lastig. Enige is dat de sliertjes aan de handvaten snel afbreken, door bijvoorbeeld een val of als deze verstrikt zitten aan het handje. Verder is het een mooi product!

Snel service, top fiets

Mooie fiets, gemakkelijk monteerbaar

Een goed product voor de prijs

Mijn dochter is er dolblij mee! Ze is dol op de fiets! Ik kan alleen maar zeggen dat het product de prijs waard is. Ik raad hem aan!

Snelle levering, mooie fiets!

Supermooie fiets voor onze dochter. Fietst fijn en makkelijk in elkaar te zetten (al stond niet elke stap in de handleiding, dus soms wel even puzzelen). Ze is er heel blij mee! Levering was snel en zorgvuldig.

Supersnelle levering prachtig fietsje

Meisjesfietsje gekocht van Sjoef 16inch. Leuk met mandje en poppenstoeltje. Zijwieltjes. Sliertjes aan het stuur. Binnen paar dagen geleverd.

Ik maak mooie sier met de fiets en service van Kiyoh

Als alles geruisloos verloopt en je de nieuwe fiets van je kleindochter op haar verjaardag kan geven doe je het prima als Oma. Met ondersteuning van fietsenopfietsen.nl van kiyoh natuurlijk

Een kinderfiets besteld voor onze dochter haar verjaardag, roze met unicorns, voldoet aan al haar wensen. Fiets oogt degelijk en is snel geleverd. Dochter gaat er zeker blij mee zijn!

Prima fiets, snelle levering.

Aangeschaft: Sjoef Cruise Jongensfiets 20 inch. De fiets is snel geleverd, volgende dag in huis. Het openen van de doos was nog een hele klus, je kunt dus wel stellen dat de fiets stevig verpakt was. Er was dan ook geen transportschade te zien. Omdat je een fiets in een doos koopt, is er nog wel het nodige sleutelwerk te verrichten. Enige handigheid is daarbij wel nodig. Heb je twee linker handen en dientengevolge geen set gereedschap, ga dan maar naar de fietsenmaker en koop daar een fiets. Smeer vooral wat vet aan het schroefdraad van de trappers en draai de eerste 3-4 gangen met de hand erin. De voorrem (canticlever) remt goed, maar je moet wel even zelf de voorspanning van de veertjes stellen, anders loopt een kant aan tegen de velg na het remmen. De ketting stond iets te strak waardoor het trappen wat zwaar ging. Er zitten geen kettingspanners op, dus het is handig om even met twee personen het wiel in de juiste stand te zetten, zeker als je ook zijwieltjes monteert. Al met al een prima fiets, kwaliteit is op het oog prima. Hoe dit in de tijd blijft moet nog blijken. Conclusie: goed prijs/kwaliteitverhouding, zeker de aanschaf waard.

Mooie fiets goede service

Ik heb drie fietsen besteld voor mijn drie dochters. Prachtige fietsen, supersnel geleverd en ondanks dat er wel wat was qua montage en wat schade is dit netjes opgelost!

Supermooie fiets me dochter is er heeeel blij mee

Super mooi en netjes ingepakt hele mooie fiets

Goede kwaliteit

Mooie fiets met en veel extra dingen, goede en gemakkelijke instructie om het kleine beetje in elkaar te zetten

Slechte klantenservice

Een nieuwe fiets gekocht maar nog voordat er 1 meter op gefietst is al een stuur lager kapot. Om dit snel op te kunnen lossen gevraagd om een nieuwe op te sturen, zodat we hetzelf wel repareren maar dat is onmogelijk. Ga maar naar een plaatselijk fietsenmaker en laat het maken voor 30 euro. Iemand nog een fietsenmaker in het dorp die werkt voor dit soort tarieven?

Snelle afhandeling en netjes geleverd

Heel tevreden met de order plaatsing,afwikkeling en hele snelle levering. De fiets is heel mooi, net zo mooi als op de foto. Onze kleindochter is zo blij met de fiets. Bedankt voor jullie service.

Juiste levering

Stevig fietsje voor mijn 3jarig kind en makkelijk te demonteren

Vlotte en snelle service

Mooie en degelijke fiets. Zeer snelle levering.

Prima fiets

De fiets is prima. Ziet eruit als op de foto’s. Zat netjes in doos en makkelijk in elkaar te zetten.

Mooie meisjesfiets

Onze dochter is erg blij met haar grote fiets. Makkelijk in elkaar te zetten en fietst goed.

Juiste prijs en kwaliteit verhouding

Linker pedaal pastte niet tijdens montage, hierop contact opgenomen en binnen 24 uur werd er gereageerd. Vervolgens is er een nieuwe onderdeel opgezonden en deze pastte wel. Klein min puntje was dat er na het weekend actie is ondernomen, begrijpelijk.

Goed!

Erg mooie fiets voor onze kleine en was snel binnen! (De roze Sjoef fiets)

Perfect!

Zondag avond besteld, dinsdag in huis! Onze dochter is superblij met haar nieuwe fiets ♡ Kwam netjes binnen en was heel simpel in elkaar te zetten. Prijs kwaliteit is super! Mocht ze weer te groot zijn voor deze fiets gaan we hier zeker weer een nieuwe bestellen!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam