Prachtige fiets

Prachtige leuke fiets Dochter krijgt hem voor haar verjaardag Alvast in elkaar gezet alles was mooi en goed ingepakt en beschermd De fiets was er erg snel We kunnen niet wachten om hem te geven !

niet te bereiken

woensdag 11-01 een fietsje van € 189.00 besteld en nog niet ontvangen. mail gehad dat het fietsje is verstuurd. T en T geeft aan dat post.nl het nog niet heeft. tientallen keren gebeld maar steeds een automatisch antwoord dat het erg druk is en de verbinding wordt verbroken. Live chat geprobeerd maar die is off-line inmiddels zijn we 16-11 en nog geen fietsje

Mooie stevige fiets

Binnen 2 dagen gekregen. Makkelijk te monteren. Netjes verpakt.

Snelle, nette levering

Fietsje is netjes volgens afspraak geleverd, was keurig verpakt en goed beschermd. Alles was compleet en montage is goed te doen. Sommige dingen zijn wel wat zwak zoals de bevestigingsbeugeltjes waar de spatborden mee vast zitten, hoe lang blijft dat heel???

Je weet niet of dat is verstuurd is.dat is jammer

Snelheid

zo als gezegd snelheid !!

Zeer slecht

Stond voor 23:00 besteld morgen gratis bezorgd. Ik heb mijn bestelling dinsdag gedaan en nu is het zaterdag verjaardag van mijn dochter en nog steeds geen fiets ontvangen.

Mooie degelijke fiets

Mooie degelijke meidenfiets. Was netjes verpakt in de doos. Werd zeer snel geleverd

Ik heb nu 1 week na mijn bestelling de fiets nog niet

Traag .moeilijk te bereiken, vage antwoorden.de fiets was voorhanden en na 5 werkdagen krijg ik als antwoord dat ze even bij d'r leverancier gaan vragen en dat gaat 2 werkdagen duren.

Toppie.

Geweldig netjes verpakt. Snel geleverd. Gewoon TOP

Super kwaliteit looking Bike

Heb een stoer kinder Fietje besteld deze werd nog de zelfde dag verzonden en kwam de volgende dag netjes verpakt aan. Ook eenvoudig zelf te monteren, super bedankt!

Prima fiets, snelle levering

Fiets werd snel geleverd en is degelijk. Wat er wel bij vermeld had mogen worden, is dat de banden een 'auto-ventiel' hebben in plaats van een gewoon fiets-ventieel. Dat is toch wel irritant!

Helm s'avonds besteld volgende ochtend in huis.Ben niet blij met de helmplicht maar met deze helm valt het reuze mee.Zeer licht fijne pasvorm.Past ook zeer makkelijk in de koffer.De lampjes zijn ook erg fijn.Kan hem zeker aanraden.

Een tevreden klant

De door ons bestelde fiets voldoet aan onze verwachtingen. Goede kwaliteit, is makkelijk in elkaar te zetten en hij ziet er mooi uit! Onze zoon van 3 jaar is er heel blij mee. Daarnaast was er sprake van een snelle levering.

Snelle levering. Mooie fiets

Leuke peuter/kleuter fiets. Stevig genoeg en leuk design, zeker ook met zitje voor de pop achterop en het mandje. Dochtertje is er heel blij mee!

Precies wat we zochten

Snelle levering en goede instructies

Prima site, snel en goed bezig. Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt helemaal.

Zie hier boven. Top.

Snel en goed

Snel en goed.

Slechte service, slecht product!

Afgelopen week de fiets ontvangen, besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Fiets werd met schade geleverd, volgende ochtend meteen gebeld. Kreeg een automatisch bandje te horen dat het "helaas" erg druk is probeer het later nog eens. Dit was de hele dag het geval. Meteen een mail gestuurd. Dag later pas antwoord, daar direct op gereageerd. Nu vervolgens is het weekend, weer een week verder en niets meer gehoord. Hetzelfde bandje speelt af als je telefonisch contact zoekt. Service is uitermate slecht, Andere recensies gelezen op trust pilot en helaas ervaren veel mensen dit bij dit bedrijf. Onze dochter is bijna jarig en wij zitten met een slechte fiets met schade. Dit probleem had middels een telefoontje binnen een dag opgelost kunnen zijn. Mijn advies: BESTEL HIER GEEN PRODUCT!

Top. Snelle levering, goed verpakt, prima prijs.

Zeer positief

Goed en degelijk product.

Goede en snelle levering. Hij past perfect om beide fietsen.

Helaas ontvingen wij een beschadigd product maar dit is prima opgelost door fietsenopfietsen.nl! Wij ontvangen snel onze nieuwe fiets.

Mooie fiets

Mijn dochter wist niet wat ze zag toen ze haar eerste fietsje kreeg. Hij is heel mooi en van goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

De fiets was snel geleverd en bijna helemaal rijklaar super!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam