Super service!

Duidelijke site, snelle levering. Heel goed en ook snel geholpen (telefonisch en via de mail) door de klantenservice. Aanrader!

In afwachting

2 fietsen besteld. Een heren en damesfiets. Dames fiets helemaal prima.. de Herenfiete helaas niet.. er ontbrak schroef ring van voor spatbord. heb deze van oude fiets gehaald om verder te kunnen. Tevens geeft voorlamp heel zwak ligt (tov damesfiets, zelfde merk). Batterijen verwisselt, ed.. maar het zit em echt in de lamp zelf. We hebben om een nieuwe verzocht, maar tot op hede nog geen reactie.

Super service!

Duidelijke site, snelle levering. Zelf een domme fout gemaakt, maar daarover telefonisch en via de mail heel goed geholpen.

Super service!

Duidelijke site, snelle levering. Na een fout van onze kant super goed en snel geholpen door de klantenservice via telefoon en mail. Top!

Heel snel geleverd binnen 24 uur

Mooi degelijk fietsje voor een redelijke prijs

Alles verliep rimpelloos!

top!

Duidelijk

Makkelijke en duidelijke site.

Tevreden

Prima fietsje. Enkele extra's zoals mandje achterop is minder. Is niet goed te bevestigen. Duidelijke beschrijving voor het monteren .

Snelle service top fiets !

Fiets zoals beschreven en met een dag al geleverd !

prima levering

moest wel iets langer wachten, maar na bellen ben ik daar verder over geïnformeerd.

Goede prijs, komt beloften na!

Besteld (helaas na de cut-off tijd), maar wel zoals beloofd nagekomen en bezorgd! Moet hem wel nog plaatsen/bevestigen, maar ziet er goed uit! Dankjullie, ga zo door :)

Fiets Vrijdag 25 Nov. besteld, en Dinsdag 29 Nov. Keurig afgeleverd.

Mooi product

Prijs kwaliteit zeer goede fiets, rijd zalig. Zeer snelle levering. Top

Perfect en snel geleverd.

Makkelijk in elkaar te zetten en erg mooi fietsje!

Goede prijs , snelle levering

Goede website, scherpe prijs, snel geleverd en de fiets was exact als ongschreven en in goede staat ontvangen. Klein minpuntje : het zou fijn om een duidelijke montage handleiding in de doos te hebben( ikea style). Voor onhandige mensen zoas ik is het met die online handleidingen nog een hele klus.

Snelle en goede service zonder veel poespas.

Goed gedaan

Goede levering

Fiets was super snel geleverd. Helemaal top Zit nu nog wel voor kado aan iemand in de doos. Weet zeker dat het mooie fiets is dus blij mee.

Slecht bedrijf

Adverteren dat ze binnen een werkdag leveren. Zit ondertussen al 5 dagen te wachten en nog geen fiets. Dus denk goed na voordat je hier iets bestelt!

Mooie fiets

We zijn heel tevreden. Mooie fiets voor een goede prijs en snel geleverd.

Mooie fiets

Wij bestelden voor onze kleindochter haar verjaardag een fiets. De fiets zag er zoals beschreven mooi uit en werd volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Prima fiets

Gekocht voor onze dochter haar 4e verjaardag. Leuke fiets, makkelijk in elkaar te zetten Enige minpunt is hier en daar al wat (lak)schade terwijl hij net uit de doos kwam...

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam