snel levering, product klopt als de product omschrijvingen.

Ik heb 5 sterren gegeven, die moet iets zeggen :)

Goede stevige fiets voor dat geld wat we betaald hebben

Goed Snel geleverd Stevige fiets

Nette aflevering

Snelle verzending en artikel naar wens

Tevreden

Snelle levering, goed prijs/kwaliteit

Levering snel, goed product en prijs

Ik kan deze bestelling alleen positief beoordelen.

De bestelling was goed verpakt en zonder schade afgeleverd ik zal dan ook een volgende bestelling zeker overwegen bij jullie te doen plaats vinden. m vr gr H J M ter Haar.

Fiets naar wens en snel in huis. Helemaal super!

Top stoer meisjes fiets!

Snel geleverd, is een stevig fietsje! Mijn kleindochter van 3 vind het cool!

Snel verzonden, alles prima!

Snelle levering, prachtige fiets

Eerste fiets kwam helaas met defecten aan. Was een verjaardagskado voor mijn dochter dus gaf enigszins stress! Werd gelukkig allemaal goed en snel opgepakt en fiets kon worden omgeruild, gelukkig toen alles in orde en een blije dochter die de fiets het mooiste kado ever vond!! Fiets zelf is net zo mooi als op de foto’s, stevig en gemakkelijk zelf in elkaar te monteren (is niet veel) :-) in de toekomst zou ik zeker nog eens via deze route een fiets bestellen aangezien de prijzen veel aangenamer zijn dan in de fysieke winkels!

Snel en handig

Voor zo'n groot pakket snel bezorgd. Vervolgens ben ik wel even zoet geweest met de montage, maar met de handleiding en informatie van fietsenmakendoejezelf.nl was dit zo gedaan. Er miste een schroefje die ik zelf ook in huis had, dit werd vervolgens netjes gecompenseerd door de klantenservice.

Zeer slecht!

Op de website wordt aangegeven binnen 2 dagen te leveren. Wij hebben 2 weken moeten wachten. Aantal keer met de klantenservice gebeld. Ook slecht bereikbaar en stuurde ons van het kastje naar de muur. Wij kopen hier nooit weer!

Snel, prettig en voldoende informatie zoals beschreven!

Na een nare ervaring met een ander bedrijf in fietsen waarbij ik bijna opgelicht was. > geen fiets leveren, maar wel betaald. Was ik een beetje sceptisch over via internet kopen. Fietsen op fietsen, leverde zoals afgesproken de fiets. De fiets was zoals omschreven, duidelijk. En ik kon nu achteraf betalen. Super netjes zoals het hoort bij Fietsen op fietsen!

Het voetfietsje is een goed ding.

Maar hij glijdt wel snel weg op een gladder oppervlak. Bijv. een parketvloer. De rubberblokjes hebben niet veel grip op een dergelijk oppervlak. Dus zelf een rubber matje gekocht en dan werkt het fietsje prima.

Goed en correct geholpen

Bij de aankoop van de fiets werd alles nog een keer gecheckt. Werd ook aangegeven als er iets niet goed is dat aan te geven. Service vond ik erg goed.

Meest slechte service die je kan bedenken

Fiets van Merk Supersuper gekocht en in elkaar gezet. Super fietsje echter bij het in elkaar zetten zat er een fout in het schroefdraad van de crank. Rechtertrapper zat er op en die ging makkelijk. Linker ging vanaf het begin af aan niet. Uur lang geprobeerd alsnog erin te krijgen maar lukte echt niet. Direct gemeld. Telefonisch niet bereikbaar dus via chat dan maar. Kreeg Direct antwoord van Mylene: uw eigen fout. In de handleiding staat het goed uitgelegd en u heeft het zelf kapot gedraaid. Geen garantie. Kreeg een tip: ga langs een fietsenmaker en die kan nu schroefdraad tappen, kost meestal 10 euro maar die vergoeden we niet want het is uw eigen schuld. Meerdere keren herhaald dat ik zeker weet dat het om een productiefout gaat maar dat werd direct afgewezen. Er zat namelijk wat lakschade aan de binnenkant van het schroefdraad wat logisch is als je een uur lang probeert er toch iets in te draaien. Daarna ook direct een mailtje gekregen om nogmaals te herhalen dat ze in de chat had gezegd dat het mijn eigen fout was. Zelf maar het merk SuperSuper gebeld en ik werd direct fantastisch geholpen. Kortom, het zijn dozenschuivers en als er iets van service gevraagd wordt wordt het direct afgewezen. Koop hier niet want je komt ******en uit als er iets aan de hand is. Bagger firma

Zeer mooie fiets

Onze kleindochter heeft deze fiets gekregen hij is zo mooi hij is in het echt nog mooier makkelijk in elkaar te zetten en was vlug en netjes bezorgt deze site is zeker een aanrader

Everything perfect

The bike arrived well packed and with good timing.

Reflector kwam gebroken uit de verpakking. Goed opgelost door er eentje na te sturen. Misschien een idee om er ook een mandje voor voorop bij aan te bieden?

Altijd te laat

Al meerdere malen een pakket via hun bezorgd gekregen, maar ze de bezorgdatum word altijd minimaal 1 keer verzet. Het is zelfs een keer 5 keer verzet. Drama.

Snel geleverd maak elke dag gebruik van

Snel gekocht maar verder zeer slechte service!!!

Wij hebben een fiets via de site besteld.Toen we de fiets kregen bleek er een tik bij de ketting in te zitten.Na meerdere maken contact te zieken met deze aanbieder bleek dit niet mogelijk!! Ik kreeg meteen argwaan.Via googlewerd ik niet heel blij met de reacties.Geen aanrader dus!!

Slechte garantie afhandeling

Bestellen en levering geen snel. Na openen doos echter geconstateerd dat op het stuur van de fiets flinke krassen zitten. Daarnaast op het frame ook nog een klein stukje lak er af. Oplossing van Fietsenopfietsen: ze wilden wel een lakstift opsturen of 15 euro korting. Alsof je met een lakstift dergelijke, zichtbare krassen weggewerkt krijgt. Helaas gaat de fiets dus terug. Goedkoop kan dus duurkoop zijn.

Prima levering, tevreden met het product!

Zie boven

Zeer teleurgesteld over service

Heb fietsje besteld voor onze kleindochter haar 2de verjaardag. Bij bezorging bleek er een grote slag in het voorwiel te zitten en de reflector aan de voorzijde was defect. Ook was het pakkendragertje helemaal scheef. Een juiste oplossing die voor mij passend zou zijn werd niet geboden. Erg teleurgesteld in dit bedrijf waar ik nooit zaken meer mee ga doen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam