Leuke fiets

Leuke fiets. Na wat enige aanpassingen en contact met de klantenservice is het een prima fiets.

Slecht!

Na 1 jaar en 3 maanden nog steeds geen nieuw rekje ontvangen. Corona was steeds de schuldige maar ondertussen na zolang geloof ik er niks meer van! Ik ga andere stappen ondernemen. Ben het wachten nu zat.

Kan beter

Apparaat is licht en heeft de nijging weg te glijden.

waardeloos

Helemaal met rem uit montfoort eens!! Wij hebben een soort gelijk meegemaakt. Dan vinden ze ook nog eens dat ze het goed hebben afgehandeld. Laten ze snoepjes verkopen bij de milo of putjes schepper worden want de goede service gaat nergens over!!!! Wij hebben nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt met een aankoop op internet. Fietsenopfietsen.nl: schaam jullie!!

Goede kwaliteit. Goede prijs

Leuke fiets snel in huis en een goede prijs

Goede prijs

Snel geleverd en mooie prijzen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en eenvoudig samen te stellen

Na twee weken diverse dingen afgebroken bij normaal gebruik

De fiets op zich was fantastisch, voldeed met het mandje en het poppenstoeltje helemaal aan dochters verwachtingen. Levering was snel en goed. De kwaliteit van de fiets zijn we alleen niet zo heel erg over te spreken. Na 2 dagen brak de schroef van het stoeltje plotseling tijdens het fietsen af, en na 2 weken belandde het onderste gedeelte van het standaard in eens op de grond. Dus tevreden over de levering van Fietsen op Fietsen, over de kwaliteit van de fiets een stuk minder.

Super snel en goed

Bestelde een kinderfiets en ie kwam de dag erna al binnen. Werd keurig op de hoogte gehouden via de mail wanneer hij kwam. Fiets zat goed ingepakt. Was super makkelijk in elkaar zetten. Dikke aanrader deze webwinkel.

Mooie meisjesfiets

Alles klopte en super snel geleverd.

Zeer goede ervaring

Bestellen ging eenvoudig. Fiets werd op tijd bezorgd en was gemakkelijk te monteren.

Tevreden!

Wij hebben de fiets besteld, en wij zijn tevreden! Snelle verzending en alles naar de wens. Bedankt!

Prachtige fiets

Ik heb de fiets gekocht voor mijn kleindochter van 3. Ze is er ontzettend blij mee. Prachtige fiets, makkelijk in elkaar te zetten.

Slechte ervaring klantenservice

??

Mooie fiets, helaas ontbrak er een zadelpin. Contact opgenomen met de klantenservice en deze werd de volgende dag nog geleverd! Heel tevreden zijn wij

Snelle verzending

Snelle verzending

Positve experience, highly recommended!

Good solid bicycle, nice looking and comfortable to ride.

Super mooie en betaalbaar fietsje!

Mooie fiets, gemakkelijk te monteren en goed in gebruik.

Snel en goed

Erg tevreden en snelle levering

Slechte fietsen en slechte service

Wat een slecht bedrijf verkopen een B keuze fietsen met beschadigingen en mankementen. Ze repareren zelf niet en hebben geen verstand van fietsen, wil je het mankement laten repareren ben ben je dik de pineut en heel veel gedoe en een lange tijd verder. Ik snap de positieve reviews hier niet, en betwijfel de herkomst. Op Trustpilot vooral negatieve reviews en 2 sterren!

Kwalitatief goede fiets en netjes op tijd geleverd!

De fiets kwam netjes op tijd (en goed verpakt) binnen. Daarna was hij gemakkelijk in elkaar te zetten en lijkt het op het eerste gezicht een zeer solide fiets. Goed te spreken over de gang van zaken.

Geweldige services

Ben zeer goed geholpen goede levering snelle levering ben zeer te vrede

Super webshop!

Duidelijke website met veel informatie, snelle levering en een goede prijs!

Veel keuze, mooie prijzen en uitstekende service!

Heel blij met aankoop

Heel mooi fiets en snel levering

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam