Slechte ervaring, nooit meer!
Helaas ook een slechte ervaring. Kinderfiets voor onze dochter gekocht. Rechtertrapper ging er soepel op. De linkertrapper draaide er niet op. Alle kanten natuurlijk gedraaid , om het toch erop te krijgen, maar het schroefdraad pakte niet. Het was gewoon niet in orde. Omdat ik beide kanten had gedraaid werd mij per e-mail verteld dat de garantie is vervallen omdat ikzelf het schroefdraad zou hebben beschadigd en advies was om naar een fietsenmaker te gaan. Overwogen om het ding bij het grofvuil te zetten, omdat er wel meer krom gemonteerd was, maar toch besloten om te vragen bij de fietsenmaker of hij alles kon repareren. Hij bevestigde dat het schroefdraad NIET beschadigd was, maar paste gewoon niet op het schroefdraad. Dus nieuwe trappers besteld en die gingen er wel prima op. Jammer dat fietsenopfietsen zelf niet met zo’n oplossing is gekomen. Ze hebben verkocht en leveren geen enkel service of moeite om je te helpen. Gelukkig kon de fietsenmaker de rest (kromme montage) ook herstellen en heeft onze dochter toch nog een leuke fiets. Ik zou echter NOOIT meer hier bestellen, waardeloze ervaring.