Bijzonder slechte ervaring, geen bedrijf om zaken mee te doen.
Een bijzondere slechte ervaring met dit bedrijf gehad.
Wij hebben tijdig voor de verjaardag van onze dochter een fiets besteld met daarbij een extra notitie dat de beloofde levertijd belangrijk was. De fiets is verre van op tijd geleverd, zelfs 4 dagen later als aangegeven. Tussentijds zijn wij niet geïnformeerd over langere levertijden. Telefonisch was het bedrijf niet bereikbaar. De mail wordt binnen 3 tot 5 werkdagen beantwoord. Dit alles met het excuus Corona-virus zonder enige verontschuldig of verantwoording te willen nemen. Alles wordt afgeschoven op andere factoren en het bedrijf vindt het totaal niet nodig om een klant enig tekst of uitleg te geven of überhaupt van informatie te voorzien. De fiets is niet uit de doos gehaald en geretourneerd in de originele verpakking. Voordat het retourproces was afgewikkeld waren wij 4 weken verder. Allerlei redenen werden genoemd waardoor de retourverwerking getraineerd werd. Een voorbeeld hiervan, de transportdoos stond op de kop op de foto en daardoor kon de retour niet in behandeling worden genomen (de fiets is notabene zo geleverd) en nog meer vertragende excuses. Voordat de mail beantwoord werd waren de 3 tot 5 werkdagen voorbij. Onvriendelijke mailwisselingen waren helaas meer regel dan uitzondering. Al met al een hele slechte ervaring met dit bedrijf gehad.