Netjes en goed geleverd. Helaas niet zoals de website beloofd, next day delivery. Voor ons geen issue overigens!
Fijne webshop, alles is netjes uitgelegd. Levering gaat volgens beschrijving!
voorrekje besteld, kwam aan met beschadigingen en roest. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en ook op mail hoef je geen antwoord te verwachten. Vraag om retouretiket moet ook via de Klantenservice, en dat lukt dus ook niet. Ik raad iedereen aan om hier nooit wat te bestellen, vreselijke service.
Beste Nynke, Dankjewel voor je review en wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent. We hebben je bestelling er bij gepakt en zien dat het rek gelukkig inmiddels bij ons retour is gekomen en je je aankoopbedrag terug hebt ontvangen :) Laat je het ons weten als je nog vragen hebt? Met vriendelijke groet, Lobke van team FietsenOpFietsen
Lange en vertraagde levering! In de tussentijd een andere fiets gekocht. Fietsen op Fietsen is slecht (niet) bereikbaar en tot nu toe de fiets nog niet terug kunnen sturen. Eerste en zeker de laatste fiets die ik bestel bij Fietsen op Fietsen. Gewoon niet aan beginnen....
Beste Anne, Dankjewel voor je review en wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. We hebben je bestelling er bij gepakt en zien inderdaad helaas dat je fiets iets later is geleverd door PostNL dan de verwachting was, excuses! Gelukkig zien we dat de fiets inmiddels bij ons terug is en dat je je aankoopbedrag hebt ontvangen. Het spijt ons dat het zo is gelopen. Met vriendelijke groet, Lobke van Team FietsenOpFietsen
Fiets bestelt en geleverd. Kwaliteit is slecht. Na een keer fietsen lag de trapper eraf. Mailtje gestuurd maar geen antwoord gehad. Review achtergelaten op de website maar die is nooit geplaatst. Ze laten alleen de positieve reviews staan. Kwaliteit en prijzen zijn lager bij de decathlon. Nooit meer bestellen hier.
Beste Chris, Dankjewel voor je mail en wat jammer om te horen dat de trapper er af viel. We hebben ons mailcontact er even bij gepakt en zien dat de linker trapper bij montage bij jullie, verkeerd om op in de fiets gedraaid was. Hierdoor zat deze niet goed vast en is deze weer losgekomen. We zien dat je niet meer op onze laatste mail hebt gereageerd dus we gaan er vanuit dat het inmiddels is opgelost :) Laat je het ons weten als je nog vragen hebt? Met vriendelijke groet, Lobke van FietsenOpFietsen
Zeer fijne stoelfiets. Doet zijn werk goed.
Bezorging door postnl was rommelig en dan met name het verlaat bezorgen en de slechte communicatie daarna, waardoor mijn 13 jarige zoon de fiets in ontvangst moest nemen! Daarnaast was het spatbord achter verbogen en ingedeukt! Kortom te lomp mee omgesprongen tijdens het vervoer. Plastic om de spatborden was mee vast geschroefd in de voormontage. Gevolg is dat ik de spatborden alsnog zelf moest demonteren en opnieuw moest monteren, daardoor onnodig tijd kwijt. Verder een mooi fietsje!
kinderfiets besteld voor onze 5 jarige. Een 16 inch fietsje. Leuk model, stabiele fiets. Levering was snel en degelijk. Niks op aan te merken!
Dinsdag 31-6 voor 14.00 uur heb ik een fiets besteld bij deze shop, voor 14.00 uur besteld is de volgende dag geleverd! Ik kreeg zelfs een bedankt voor je bestelling mail, dat is tevens het laatste wat ik van ze gehoord heb. Op mail geen antwoord, bellen kan niet i.v.m. de coronacrisis (ja want je kan je telefoon niet opnemen. stel je voor dat de beller je via de telefoon besmet met corona hahahahaha wat een onzin) Nu zit mijn dochter het weekend zonder kado op haar verjaardag, bedankt fietsenopfietsen.nl !!!! Ik raad iedereen af om te bestellen via deze site en zodra mijn fiets binnen komt (als die nog komt) gaat deze direct retour! NOOIT MEER DEZE SITE!
Beste Jan, Dankjewel voor je review en wat jammer dat je zo teleurgesteld bent. We hebben het mailcontact er even bij gepakt en zien dat de door jou bestelde fiets helaas niet op voorraad bleek. We hebben je dit per mail laten weten waarna je aankoopbedrag terug is gestort na rekening van aankoop. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lobke van FietsenOpFietsen
Overzichtelijke site en correcte levering.
snel geleverd goed verpakt
Na de nodige zorgen rond een aangekochte fiets deed fietsenopfietsen er alles aan om de zorgen weg te nemen. Ze namen het van bij het begin op en communiceerden over de stappen die ik moest zetten. Uitstekende dienst, dus helemaal niet zorgwekkend zoals mijn eerste reactie :-) Alles komt goed ! Begin mei kocht ik voor mijn zoon de SPIRIT 26 inch voor zijn communie. Tot op heden nog steeds geen fiets ontvangen. Mails blijven onbeantwoord. 24/6 : info van DHL : vooraanmelding bekend. Verzender maakte verzendlabel aan maar het pakket nog niet daadwerkelijk aan ons overgedragen 1/7 ontving DHL nog steeds geen scan en geen fiets. DHL raadde mij aan om contact op te nemen met fietsen op fietsen maar ik krijg steeds standaard mail terug. Wij kochten intussen andere fiets, het is vakantie en de fiets gaat mee. Gaan we de fiets ooit krijgen ? Dan retour ik hem graag, maar nu zie ik ook dat het adres geen retour adres is. kan u aub contact opnemen met mij !
Originele beoordeling
Prima website, snelle service.
Een mooie popal kinderfiets. Goedkoper als elders. De bezorging supersnel.
Ik ben al ruim een maand bezig met ze te bereiken. Het duurt 2 weken voordat ik een keer antwoord krijg op mijn mail. vervolgens stuur ik wat terug, duurt het weer 2 weken. Nu weer een reactie gestuurd en nog steeds geen antwoord. Ik heb nog nooit zo'n belabberde klantenservice meegemaakt. Ik raad het dan ook zeker niet aan om hier dan ook je fiets te bestellen. Ik vind het echt een slap excuus om je telefonische klantenservice uit te schakelen ivm corona. Mijn probleem had namelijk al lang opgelost kunnen zijn. Hopelijk lezen jullie ook de slechte recensies en doen jullie hier wat aan. Ik ben er namelijk nu wel echt klaar mee!
Beste Chantal, Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Snelle bezorging goede kwaliteit helemaal top
Kinderfiets besteld. Fiets kwam na twee weken (terwijl volgende werkdag was beloofd) met een slag in het wiel aan. Meerdere malen geprobeerd te bellen, 5 e-mails verstuurd in anderhalve maand tijd, tot op heden geen enkele reactie gehad. Voor 35 euro geprobeerd te laten maken bij fietsenmaker, onbegonnen werk volgens hem. Slag in het wiel en loopt aan. Nog steeds een kapotte fiets, teleurgesteld kind, en geen enkele reactie van fietsen op fietsen.
Beste Daphne, Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Daarnaast zien we dat er uiteindelijk gelukkig wel contact met je is geweest. Nogmaals excuses dat dit zo moeizaam is gegaan. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Vorige week een fiets besteld, netjes de volgende dag geleverd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was omdat ik zo veel negatieve reviews had gelezen. De bestelling was niet helemaal compleet (miste één schroefje en er zat een deukje voor in de fiets) maar dit hebben we gelukkig makkelijk zelf kunnen oplossen. Al met al erg tevreden!
Meer dan een maand geleden een fiets teruggezonden in originele ongeopende verpakking . Terugbetaling is nog steeds niet gebeurd. Laatste mailtjes worden niet beantwoord. Lijkt me niet meer te vertrouwen. Na deze publicatie toch een antwoord met verduidelijking van wat was misgelopen en is het geld op 1 juli terug gestort. De andere gekochte fiets is wel ok.
Maar ik moet wel betalen pfff Ik stuur e-mails naar de website maar krijg gewoon geen antwoord
Beste Tamara Excuses dat het langer heeft geduurd Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Daarnaast zien we dat er uiteindelijk gelukkig wel contact met je is geweest. Nogmaals excuses dat dit zo moeizaam is gegaan. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
2 fietsen besteld maar 1 fiets geleverd. ben al 2 weken bezig om contact te krijgen. Telefonich zijn ze niet te bereiken en per mail krijg je geen antwoord.
Beste Kim Excuses dat het langer heeft geduurd Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Levertijden compleet onbetrouwbaar. Op de site staat op voorraad en morgen geleverd maar na een week nog niets gehoord. Telefonisch NIET bereikbaar en mail na aantal dagen niet beantwoord. Hier ga ik nooit meer bestellen.
Beste Ernest, Excuses dat het langer heeft geduurd Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Meer dan 3 weken geleden een fiets besteld. Bij het uitpakken van de fiets zien we een flinke deuk in het spatbord voor. Er kan niet telefonisch contact worden opgenomen en de reactie per e-mail kun je verwachten binnen 5 werkdagen. Die termijn wordt ten volle benut. We hebben een voorstel gekregen van €20 vergoeding, maar uiteraard willen we gewoon een spatbord geleverd zonder beschadigingen.
Beste Yves, Onze excuses dat je de fiets met een deuk in het spatbord hebt ontvangen. Waarschijnlijk heeft het pakket een harde tik gehad tijdens de transport. We zien dat het uiteindelijk netjes met je opgelost is. Daarnaast bieden wij ook onze excuses aan voor de late reactietijd. In deze periode liepen wij erg achter doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor liepen wij over van werk en is er een grote achterstand ontstaan. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin toch op je begrip. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Goede ervaring.
Heel goed van bestellen op internet totbezorgen uitstekend.
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam