Begin juni heb ik een fiets besteld. Er stond vandaag besteld morgen in huis. Het is inmiddels 16 juni en heb nog steeds niets ontvangen! Ik kon ook niet achteraf betalen, dus direct betaald. Paar keer gemaild, niets te horen gekregen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar!
Beste Seyma, Bedankt voor je review. We hebben je bestelling en case bekeken en zien dat je terug betaald bent voor de fiets en het dus gelukkig opgelost is met je. Excuses dat een reactie van ons lang op zich heeft laten wachten. Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Zeer snelle levering, goede kwaliteit en mooi rood fietsje!
Een mooie fiets echt het geld wel waard maar het is wel een bouwpakket zonder beschrijving niet iedereen is een handige harry Voorwiel stuur bel lampen zadel en remmen afstellen moet je dan maar kijken hoe je het in elkaar krijgt gelukkig voor 50 euro prive monteur gevonden anders had ze nu nog niet kunnen fietsen dn de meeste fietsemakkers doen het niet als het niet bij hun gekocht is
Zoals zo veel reviews hier al zeggen een zeer slechte zaak. Ook wij hadden een fiets besteld waarvan op de site stond dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Na een week nog geen fiets en geen enkele reactie op de mail waarin we de fiets wilden annuleren. Ook telefonisch zijn ze onbereikbaar. Anderhalve week later krijgen we een fiets geleverd. Deze hoeven we dus niet meer want we hebben er al 1 besteld en geleverd gekregen door een partij die haar woord wel na komt. Maar voor een retour brengen ze 25 euro in rekening! We hadden maar moeten annuleren zeggen ze dan! Kortom ze reageren gewoon niet op de mail en kunnen je dan 25 euro in rekening brengen. Waardeloos stukje bedrijfsvoering.
Een fiets besteld maar die is niet goed in elkaar gezet. De achterband loopt aan. Na meerdere mails naar het contact centre nog steeds geen reactie. Wel betaald en geen goede fiets. ZEKER GEEN AANRADER!!!! Hopen op snel contact en anders maar overal vol spammen. Een zwaar teleurgestelde vader en zijn zoon.
Beste Danny, Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. We zien dat de case gelukkig uiteindelijk opgelost is. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Telefonisch niet bereikbaar! 1 keer antwoord op de mail gehad dat ik foto moest sturen, foto gestuurd maar nog geen antwoord. Inmiddels 4 weken verder en nog geen oplossing.
Lang wachtend op fiets. Eerst niet in voorraad daarna korting gekregen andere fiets besteld maar we zijn al weken verder en geen fiets te zien! Via mail onbereikbaar.
Beste Fatma, Bedankt voor je review. Uiteraard begrijpen wij dat het vervelend is als een fiets achteraf niet op voorraad blijkt te zijn. Excuses voor het ongemak. We zien dat het inmiddels gelukkig is opgelost en hopen dat alles nu naar wens is. Nogmaals excuses voor het ongemak. Indien we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Prima fiets
Snelle, nette levering. Stevige fiets.
1 juni een fiets besteld via mijn vriend zijn naam want via mijn naam kon het niet op de een of andere manier. Hij is ook al helemaal betaald want achteraf betalen kon ook niet......maar vervolgens geen bevestiging gehad laat staan een track en trace code. Bellen lukt niet en op de mail antwoorden ze niet. Ik heb echt een heel slecht gevoel hierover want als ik inloggen via het account want ook alleen maar op mijn vriend zijn telefoon lukt.....staat er voltooid bij en geen tracking kunnen vinden.......ik heb verdere stappen ondernomen!! BESTEL HIER NIET!
Beste Jessica, Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
snelle nette levering mooie goede fiets dochter is erg blij
Ik heb 22 mei een fiets gekocht bij fietsen op fietsen. Het begon met de bezorging. Ik kreeg netjes een track and trace voor accessoires die de volgende werkdag werden bezorgd. Vervolgens geen nieuws over de bezorging van de fiets. Telefonisch niet bereikbaar dus maar gemaild (nooit antwoord gekregen, het is nu 4 juni). Op 26 mei werd deze fiets alsnog bezorgd zonder vooraf bericht (gelukkig waren we thuis). Na het in elkaar zetten wil ik gaan fietsen hoor ik een keiharde knal. De binnenband is meteen kapot. Ik heb hier op 27 mei over gemaild en nog eens op 3 juni en tot op heden (4 juni) geen reactie mogen ontvangen. Al die tijd heb ik wel betaald en staat de fiets ongebruikt voor de deur en heb ik nog steeds geen vervoer. Hoe gaat fietsen op fietsen dit oplossen? Ik hoor graag. Een ontevreden klant.
Beste Esther, Bedankt voor je review. Excuses dat de levering van de fiets niet soepel is verlopen en dat je niets vernomen hebt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
3 keer op 1 maand tijd fiets proberen te bestellen, er stond steeds bij "nog op voorraad" Besteld, met bankcontact betaald & enkele uren later een mailtje.. " De fiets die u bestelde is niet meer op voorraad" 1x tot daar aan toe, maar 3 keer?! Hier zal ik nooit nog iets kopen & al zeker niemand aanraden!
Beste Inne, Bedankt voor je review. We kunnen ons heel goed voorstellen dat het vervelend is als je bestelling tot drie keer aan toe uitverkocht blijkt te zijn. Onze oprechte excuses hiervoor. Zodra je een bestelling plaatst en het is bijvoorbeeld de laatste fiets, kan het soms gebeuren dat een paar seconde iemand de fiets net voor je heeft besteld. Dit gebeurt niet vaak maar helaas toch tot drie keer aan toe bij jou. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
gewoon top
Het enige wat ik miste was een montage handleiding dus dat zou ik als ik jullie was voortaan controleren. Ook al kan het bijna niet fout gaan. En ik moet de voorrem nog afstellen maar voor de rest top.
Op de site staat voor 14.00 uur besteld volgende dag in huis, nou mooi niet dus. Ruim een week verder nog niks in huis. Pakket is nooit bij postnl gebracht! Al wel betaald. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op emails wordt niet gereageerd. Heel slecht bedrijf, koop hier niet mensen!!
Beste Chantal, Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. Hierdoor zijn er ook veel vertragingen ontstaan waarom helaas jouw bestelling. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Ik heb 1 tegemoetkoming te horen gekregen dat ik 12.50 terug kon krijgen maar de schade is meer dan dat na mijn reactie geen antwoord meer gekregen. En dus geen 12.50 terug geen reactie meer geen nieuwe fiets en dus een zoontje met een nieuwe maar beschadigde fiets... Had beter een tweedehands gekocht...
Beste Marloes, Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. We zien gelukkig wel dat we je uiteindelijk verder hebben geholpen en alles goed is gekomen. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
niet tevreden, fiets toont allerhande gebreken en communiceren lukt heel moeillijk !
Beste Paul, Wat vervelend dat de fiets gebreken toont. Sorry hiervoor. Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. Uiteindelijk is het netjes met je opgelost gelukkig :) Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
My order arrived after 1 working day as promised. However the front fork is bent so the wheel cannot be installed. I have tried to reach them for help but no luck. Their call center is not available and they are not responding to my emails. It is now almost 2 weeks since my first email to them.
Dear Nischal, Because of the corona time, our customer service suddenly became very busy. They were not prepared for this and, as a result, there was a huge backlog of e-mails and telephone calls to be answered. This is why a response has taken so long. We understand that this is no excuse but hope for your understanding. Fortunately, it was resolved with you in the end. With kind regards, Team CyclingOnBike
Fiets gekocht op 04/05. Tijdens de 3 tochten dat ik met mijn fiets heb ik 2 keer een platte band moeten vervangen. Er blijkt een probleem te zijn met de lasnaad van de fiets. Ik heb beeld materiaal verstuurd naar hun dienst naverkoop waar ik tot op vandaag geen respons op gekregen. telefonisch zijn ze niet beschikbaar.
Beste Joshua, Excuses dat een reactie langer op zich heeft laten wachten. We begrijpen dat dit frustrerend is. We zien dat er uiteindelijk contact met je opgenomen is en het opgelost is. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Meisjesfiets voor onze dochter besteld. Levering was in twee delen: na een dag de fietsmand en een dag later de fiets zelf. Zelf afmonteren van de fiets vergt enige handigheid, geduld en ruimte. Drie dagen na de bestelling kon ze er mee op weg. Als je niet bang bent om een beetje te sleutelen een absolute aanrader!
Mis me zadelklem dus kan me zadel niet vastzetten. Na vijf dagen nog steeds geen reactie via de mail. Telefonisch niet bereikbaar.
Beste Tony, We zien dat het inmiddels gelukkig met je opgelost is nadat we contact met je hebben opgenomen. Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Fiets besteld voor de verjaardag van onze dochter. Komt kapot en met lekke banden aan. Inmiddels al een maand en vele emails verder. Nog altijd geen reactie gehad. Telefonisch zijn ze ook al een maand niet te bereiken. Wat slecht!
Beste Pelle, Excuses dat je de fiets met lekke banden hebt ontvangen en met schade hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Gelukkig zien we dat het opgelost is nadat we contact met je hebben opgenomen. Door de corona tijd werd het ineens enorm druk bij onze klantenservice. Zij waren hier niet op voorbereid en kregen hierdoor een grote achterstand met het beantwoorden van de mail en de telefoon. Hierdoor heeft een reactie zo lang op zicht laten wachten. We begrijpen dat dit geen excuus is maar hopen hierin op je begrip. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
2 weken pakketje retour gedaan. Je hoort werkelijk ook helemaal niks. Geen communicatie mogelijk met dit bedrijf mogelijk. Kan niet bellen en regeren niet op mail.... Hier niks kopen.
Goedendag! Excuses dat een reactie en bericht vanuit langer heeft geduurd dan gehoopt. Deze periode hadden wij het erg druk doordat er enorm veel digitale 'corona' aankopen werden geplaatst. Hierdoor konden wij de klantenservice niet meer aan en ontstond er een enorme stapel met werk. Dit is uiteraard geen excuses. Maar we hopen hierin op je begrip. Gelukkig is dit alles inmiddels opgelost en staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Geen antwoord voor lange tijd
Beste Arleta, Bedankt voor je review. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je gefrustreerd bent als je lang op een email moet wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. In die periode hadden wij het onverwacht druk door alle corona maatregelen en corona aankopen via het internet. Uiteraard is dit geen excuus, we hopen echter hierin op je begrip. Indien je nog vragen hebben dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team FietsenOpFietsen
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam