Geen fiets kopen zonder technische kennis.

Een paar weken gelden een fiets gekocht bij deze winkel. De fiets is in principe ok, maar het heeft me ongelofelijk veel moeite gekost om alles goed werkend te krijgen. Je moet echt zelf een beetje kunnen sleutelen en wat van de techniek snappen. Voor mij was het wel leerzaam om het een en ander uit te zoeken, maar daar moet je wel zin in hebben. Omdat dit niet goed vermeld stond geef ik de score matig. Wat moest ik zelf doen, naast het monteren van de trappers, stuur, zadel, voorwiel en remmen: - Afschuren van de remblokken voor. Zonder deze schuin af te vuilen gaven de voorremmen een ongelofelijk harde piep. Hierover stond niks in de beschrijving, maar een must om goed te kunnen remmen. Ook de afstelling van de remmen kostte de nodige tijd en technisch inzicht. - De derailleur was niet goed afgesteld afgesteld. De fiets wou niet in de 7e versnelling, uiteindelijk heb ik dit met veel moeite en met behulp van vele instructiefilmpjes op Youtube goed kunnen afstellen. - De bout van de hoogte verstelling van de standaard kon niet zo veel hebben. De bout brak af en de standaard was onbruikbaar. Heb geen garantie gepleegd, omdat een nieuwe standaard van dezelfde kwaliteit bij de bouwmarkt 5 euro was. De fiets die ik kocht (Altec Verona) fiets verder wel lekker, de vering is fijn, het zadel zit lekker en de brede banden geven veel grip. Het heeft enkel mij incl. het uitzoeken wel uren gekost om alles naar wens af te stellen. Bij zou u aanbevelen heb ik nu: Nee aangegeven, maar dat is niet vanwege de kwaliteit van de fiets en de levering (die overigens zeer snel was), maar puur het feit dat je echt technisch onderlegd moet zijn, en dit niet aangegeven stond.

Slecht

Zeer slechte service Komen beloftes niet na en men wordt afgewimpeld dat alles niet aan hen ligt maar aan de klant of de leverancier ik zal hier nooit meer iets kopen. Raad het daarom iedereen af om hier iets te kopen.

toen ik mijn fiets bestellen was die en beetje beschadigd. Maar perfect opgelost.ze hebben echt goed hun best gedaan. Ik ben nu heel erg blij met de fiets.

Wat een schandalig slechte kwaliteit en service

Onlangs heb ik een Altec transportfiets hier gekocht. Nog in de doos bleken vele onderdelen beschadigd (voorvork, handvaten), verroest (stangen) of kapot (slot). Daarnaast klopte de handleiding dusdanig niet dat ik een lokale fietsenmaker heb moeten vragen om het slot te vervangen en de fiets in elkaar te zetten. Toen hij de fiets nog even naliep bleken zelfs de voorgemonteerde zaken (kettingkast, bagagedrager) scheef gemonteerd te zijn. Nadat ik mijn klachten en extra gemaakte kosten voorlegde, kreeg ik de losse onderdelen en een schamel slot toegestuurd.

Snel geleverd op een klein foutje op de site na. Dies geen schade netjes in door afgeleverd in bescherming. Alleen erg jammer dat er wel een berschrijving aanwezig is maar deze alleen in Turks Duits of Pools beschikbaar is en tevens niet het juist met de fiets die ik besteld heb. Gelukkig kon ik er zelf wel uit komen en rijd de fiets perfect!

Goede service, snel geleverd en een mooie fiets!

Een heerlijke fiets

Bij FietsenopFietsen de Altec London besteld. De volgende dag was de fiets al in huis! Het in elkaar zetten van de fiets was wel even een klusje, maar nadat we de fiets helemaal in elkaar hadden en hadden behandeld ben ik meteen de weg op gegaan en wat fiets het lekker! De verwachtingen zijn beter dan ik had verwacht. Vooral de kleur (Army Green) is ook erg mooi! Zo valt mijn fiets lekker op tussen alle andere fietsen op het station.

Is goed verlopen fietsen snel binnen en het retour service ook prima verlopen ben blij hoe alles gegaan is goed contact via mail

Goede kwaliteit en snelle levering

Fiets besteld voor dochter haar verjaardag. Mooie kwaliteit fiets. Dochter is er blij mee.

Spijt van

Spijt van onze aankoop van een Altec jongens fiets. (28inch met 7 versnellingen). Wel snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, want dat stelt niks voor. Afstellen van de remmen en versnelling ook simpel. Echt alles nagelopen en vast gedraaid! Eerste dag ging ons kind naar school, alles ging goed. 2de dag, zit zijn stuur los ten opzichte van zijn wiel dus gaat op z’n gezicht! Een hoop lak schade, krank krom. Contact opgenomen, foto’s en filmpjes doorgestuurd, conclusie vanuit de leverancier/fabriekant: zelf niet goed vast aangedraaid! Ja doei! Zelf gefixt, stuur pin goed aangedraaid dmv enorme pijp op de inbus te zetten tot die er krom van trok. Afgesproken met een vriend van ons die fietsenmaker is geweest, alles opnieuw nagelopen en afgesteld. Diverse andere boutjes zaten alweer los die wij zeker te weten goed hadden nagelopen! Afijn, alles nagelopen opnieuw. Kind naar school.. appt dat het onderste deel van de standaard er uit gevallen is! Boutje kwijt natuurlijk dus iets anders er op verzonnen. Vandaag, appt kind: mama heb een klapband! Dus kind voor de 3de keer opgehaald en naar school gebracht, fiets in de auto met de nodige krassen en schade aan het leer in de auto.. fiets naar de fietsenmaker gebracht voor een nieuwe band. Kosten €60,- (Kan je nagaan hoeveel een goede binnen en buitenband normaal gezien kost ten opzichte van de fiets alleen al van €250,-) fietsband bleek aparte maat te zijn dan standaard :( Eigenlijk zie je het al aan de afwerking. Geen borg ringetjes of borg moertjes. Fietsenmaker: ik ken dit soort fietsen, leuk en goedkoop maar hier ben je waarschijnlijk nog niet klaar mee! Als je er niks mee krijgt heb je geluk! Kortom! Aan de ene kant handig online een fiets kopen maar over het algemeen koop je troep! Niet altijd geld goedkoop is duurkoop maar in dit geval wel! Echt enorm spijt van.. nooit geen fiets meer online voor ons.

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering. De fiets was van goede kwaliteit.

Duidelijke informatie over product, levertijd en verzending En die nagekomen wordt

Een kinderfiets besteld die keurig op tijd geleverd werd. Zelfs in de kerstperiode waarin ik rekening hield met vertraging was deze op tijd. De site en bestelling was met duidelijke informatie en afspraken.

Slechte service na ontvangst kapotte fiets

Zeer slechte service na ontvangst kapotte fiets. We hadden een fiets besteld ruim op tijd voor onze dochters verjaardag( eind November) Deze bleek ernstig beschadigd. Na wat op en neer gemail zouden ze hem komen halen en omruilen en werd beloofd dat we hem voor sinterklaas nog zouden ontvangen . Vervolgens is hij opgehaald. En zeiden ze dat deze nog niet ontvangen was door de fabrikant . We hebben een ophaalbevestiging gekregen en doorgestuurd vervolgens verschuilen ze zich achter de fabrikant omdat deze hem nog steeds niet retour ontvangen heeft?! Ondertussen is de kerst al voorbij en hebben we nog steeds niets gehoord. De fiets zou worden omgeruild maar dit hebben we nu gecanceld en we wachten nog steeds op Ons geld. Ze geven aan zich niet achter de fabrikant te verschuilen maar aan dropshipping te doen. Dat begrijp ik maar daarmee leggen jullie jullie probleem bij de klant makkelijk zaken doen zo zonder verantwoordelijkheid. Ik koop niet bij de fabrikant maar bij jullie!!! Het is niet onze verantwoordelijkheid dat jullie 1 . een verkeerde kleur versturen (dat zagen we door de vingers) 2. Een kapotte fiets versturen(kon ook gebeuren) 3. Zitten te wachten op een fiets die we graag voor de derde verjaardag gegeven zouden hebben. 4. Ook nog tot op heden geen geld of reactie terug ontvangen hebben. Zeer laconiek en niet meedenkende klantenservice.

prettige klanten service

goede klanten service, Indien mogelijk graag up-to-date database om teleurstelling te voor komen. De communicatie omtrent refund ging prima! Wat de kwaliteit van deze fiets betreft valt tot nu toe niets op aan te merken, Niet lang in gebruik. Ik hoop mijn dochter ermee te helpen anders moest zij ruim twee uur lopen. Ik woon in de UK en gebruik als Nederlandse op 62 jarige leeftijd nog steeds een fiets. Het is hier heuvelachtig en dat vindt men best grappig. ik ben dankbaar dat er via jullie website een betrouwbare fiets gekocht kan worden voor een redelijke prijs. ik heb het al aanbevolen bij familie. vriendelijke groet, S. de Bruijn

Snelle levering van de bestelde fiets eenvoudig om in elkaar te zetten, kwaliteit is goed zoals verwacht. Is een aanbeveling waard om er een fiets te kopen.

Top fiets en snel geleverd!

Fiets gekocht op deze site. Was snel besteld en snel geleverd!

Prima fiets voor een prima prijs, maar wel met veel werk

Prima fiets voor een goede prijs. Fiets werd als bouwpakket afgeleverd. Kostte wel even voor alles op zijn plek zat (plus een klapband)...

Super service

Ik raad het iedereen aan

Snelle levering, goede kwaliteit!

Netjes verpakt. goede prijs/ kwaliteit verhouding!! Snelle levering.

Mijn dochter is helemaal blij mee, hele goede kwaliteit!

Ik heb alles als een goede ervaring ervaren.

De bestelling ging vlot en duidelijk aangegeven op de site. De fiets was goed en netjes verpakt. Levering door post nl was goed en volgens track en trace correct afgeleverd.

Goede service, snelle levering

Top fietsen! Snel geleverd en echt kwaliteit. Aanrader.

Product snel in huis

Mijn mooie fiets is op tijd geleverd.

Top kwaliteit makkelijk

Fietsen op fietsen Okey levering slecht de bezorger had ons geen melding gegeven waar de fiets is afgegeven toen we niet thuis waren. De fiets is ergens anders afgeleverd en het briefje lag bij weer andere mensen in de brievenbus. Deze mensen hadden heel eerlijk zelf een zoektocht gehouden voor wie de fiets is bedoeld en ons gevonden.hier hadden we dus geluk mee

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam