Waanzinnig goede webshop!

De website werkt perfect en de service is super! Mijn fietsslot was - zelfs tijdens Blackfriday - binnen een dag geleverd!

Snelle levering!

Een fiets voor onze dochter van 5 jaar besteld. Laagste prijs op internet. De volgende dag al netjes verpakt afgeleverd bij ons. Dochter is heel blij :)

Super slecht.

De fiets van mijn dochter is defect binnen gekomen en ik moest de retourkosten zelf betalen. Ik raad niemand aan om hier te bestellen.

Snelle levering en goede service.

Fiets is snel geleverd dus niets op aan te merken. Helaas een reflector beschadigd, maar dit is samen met de klantenservice uitstekend opgelost.

Snelle geregeld

Bestelling was snel en makkelijk besteld en thuisbezorgd. Kind is erg blij met haar mooie fiets

De eerste blik zo blij,

Maar toen ik de volgende dag ermee ging fietsen, o wat een schrik, een raar en hard geluid komt in de buurt van de trappers vandaan. Ondanks het harde geluid, fietst het lekker. Maar dan een week later wat een pech, tijdens opstappen laat het handvat los aan de linkerkant van het stuur. Waardoor ik slecht ten val kom. Blessure aan mijn rechtervoet, de linkerkant van mijn knie en elleboog heeft ook een behoorlijke klapper gehad en is dan ook vreselijk geschaafd. Al met al fietst ie top, alleen ben ik een klein beetje teleurgesteld in de kwaliteit na bovengenoemde gebeurtenissen.

Prima fietsje eerlijke prijs

Keurig geregeld jammer dat post.nl er een rommeltje van maakte. Uiteindelijk alles goedgekomen. Keurig fietsje voor onze kleine meid voor een eerlijke prijs. Of de kwaliteit inderdaad aan de verwachtingen voldoet zal de tijd moeten leren. Maar vooralsnog een goede keuze.

Prima website met een snelle levering.

Snelle levering en een degelijke kwaliteits fiets.

Keurig!

Fiets keurig op tijd geleverd. Goed verpakt en alles werkt naar behoren!! Prima

Uitstekende levering

Niks op aan te merken, op tijd verzonden en netjes verpakt. Aanrader!

Alles was prima voor elkaar

De fiets was prima op tijd binnen. Kon hem zo in elkaar zetten. Prima

Wat er onder staat

De fiets is super goed alleen miste een boekje waar alles op staat een beetje de wegwijs die kleine dingetjes waar die voor zijn.

Ik was alleen wat onhandig met het in elkaar zetten. De gebruiksaanwijzing heb ik vergroot!

Mooie jongensfiets naar tevredenheid

Fiets om zelf deels in elkaar te zetten. Wat iets lastig werkt met de remmen. Beschrijving alleen in het Turks is apart.

Slechte ervaring

Er is schade aan de fiets.. ze willen de fiets niet zelf ophalen.

Zeer tevreden over de service levering en kwaliteit

Erg tevreden over de kinderfiets snelle levering , op de hoogte gehouden tijdstip van levering . Makkelijk zelf te monteren van de fiets . Degelijke kwaliteit . Super blij mee .

Nette en correcte levering

Levering is op de aangegeven tijd geleverd en alles goed verpakt

Redelijk tot goed.

Een perfect loop fietsje. Jammer dat er 2 onderdeeltjes ontbraken, n.l. 2 zwarte dopjes, volgens tekening moesten er van b 4 stuks zijn en er zaten er maar 2 bij. Zijn bestemd voor opvulling achter- en voorwiel. Zo mogelijk wil ik ze nog graag ontvangen. Vandaag, 29 november gevraagde onderdeeltjes binnen. Super snel. Hartelijk dank.

Mooie en stevige fiets

We hebben de fiets gekocht voor onze dochter haar 3de verjaardag. Het is een mooie en stevige fiets en alles is goed afgewerkt. Wat we wel een ding vonden was het instellen van de remblokjes. Hiervoor zijn we uiteindelijk nog langs een fietsenwinkel gegaan want het bleef aan 1 kant schuren.

Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. 👍

Snelle service!. Top!

Maandagavond besteld, dinsdagmiddag fiets in huis!

Prima prijs / kwaliteit verhouding.

Prima prijs / kwaliteit verhouding.

Uitstekend!

Supersnel geleverd, kwaliteit van het kinderfietsje is goed, zoals verwacht. Stuur, zadel en trappers moeten wel zelf gemonteerd worden, maar dat is geen enkel probleem als je de juiste sleuteltjes in huis hebt. Ook aan te raden om vooraf in huis te halen: flesje fietsolie. In de handleiding staat namelijk dat de te monteren onderdelen het best eerst even ingevet kunnen worden. Zeer tevreden over fietsenopfietsen.nl, zou er zonder aarzelen weer een fiets kopen.

Besteld, in goede staat en op korte termijn gearriveerd.

Simpele taak: verstuur fiets naar adres. Die is perfect uitgevoerd. Fiets goed verpakt, handleiding in orde, fiets in goed staat, dochter blij.

100% afspraken nagekomen

Voor het bestellen even gebeld en daarna direct besteld. Volgende dag in huis. Uur later was ze aan het fietsen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam