Mooie website maar kwaliteit van producten en verzending maken dat ik niet nog een keer iets koop

Een jongensfiets aangeschaft bij Fietsen op fietsen die er stoer en netjes uit zag op de website. Bij ontvangst zaten er al onderdelen niet helemaal recht meer (bagagedrager en spatbord) die hebben we terug moeten buigen. Vervolgens bleef het spatbord rammelen nadat we hem meerdere keren hebben geprobeerd hebben vast te zetten. Het toppunt was een trapper die losliet ondanks dat ik hem stevig had vastgezet. Toen ik mij beriep op mijn herroepingsrecht kreeg ik te horen dat dat niet kon. In overleg met een jurist van Achmea Rechtsbijstand tot een goede oplossing gekomen. Inmiddels een fiets gekocht voor hetzelfde geld maar bij Boom Tweewielers, prima service en een stuk klantvriendelijker!

Zeer slechte service!!!

De fiets werd inderdaad binnen de 24u geleverd, maar beschadigd door het postorderbedrijf. Daar kan 'fietsenopfietsen' natuurlijk niets aan doen, maar de naservice van hun is bars slecht!!! Van 24u service was niets meer te merken, het heeft weken geduurd ... Uiteindelijk een nieuwe fiets geleverd gekregen, ook aan deze fiets is iets niet in orde. Ik had gewoon de moed niet meer om hier ook weer weken over te mailen, te bellen, ... Het halve puntje dat ze gekregen hebben is voor de 'steeds vriendelijk blijvende' dames aan de telefoon.

Super leuk en stoere fiets

Super leuk fiets

Alles perfect!

"s Avonds besteld, de volgende dag al in huis. In perfecte staat en er miste geen enkel onderdeel. Top!

Tevreden over aankoop kinderfiets.

Kinderfiets gekocht: snelle bezorgservice, goed verpakt, uitziende als de foto. Fiets makkelijk in elkaar te zetten. Stevig en stabiele fiets en dat voor een betaalbare prijs. Onze dochter is blij!

Mooie fiets

Snelle levering en fiets zoals verwacht

Na elf uur in de avond besteld en toch de volgende dag bezorgd Chapeau

Goedkoop en snelle levering

De houten fiets voor onze kleindochter was in de aanbieding, echt goedkoop! En werd ook nog eens supersnel geleverd.

Excelent service & product

Speedy delivery and great product.

Mooie roze fiets

Goede kwaliteit voor een goed prijs. Levering was snel en fiets heel eenvoudig te monteren!

Goede, snelle service. Uitermate tevreden met de kwaliteit

Goede en snelle service. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het fietsje

Heel goed.

‘s avonds een loopwagen voor onze kleinzoon besteld en de volgende dag werd het al gebracht.

alles naarwens geleverd

Super alles geleverd zoals besteld en ook nog op de toegezegde dag

Super mooie fiets!

Erg mooie fiets voor onze dochter. Die net 4 jaar is geworden. Eenvoudig in elkaar te zetten. Enige nadeel is dat hij vrij snel beschadigd ook met het monteren van de zijwielen. En nog een gratis slot erbij. Ook snel bezorgd.

Helemaal top

Snelle levering, goed verpakt en nette prijs

Netjes verstuurd en ontvangen

Matig.

De fiets komt binnen in duizend stukjes zonder een boekje. Alleen god weet hoe je het in elkaar kan zetten. Er word gezegd dat er online een video van is. Maar dat zijn allemaal andere model fietsen. Je hebt er niks aan. Zadel zakt door.. stuur beweegt ook een beetje. Bij de fietswinkel in elkaar laten zetten en hier ook uitgelachen door de winkelier. verschrikkelijk. Fiets is ook 1 keer omgevallen door de wind en er zit nu een hele grote kras (je kan het een vlek noemen) op de fiets. Ziet er wel mooi uit. Kleur model alles ziet er mooi uit maar slechte kwaliteit Wanneer je telefonisch contact wilt opnemen lukt dit niet. Via de mail wel. +++ Hierna nieuwe onderdelen ontvangen door Fietsenopfietsen.nl. Kan weer gaan fietsen. Ook via de mail een handleiding ontvangen over hoe ik de onderdelen in elkaar kan zetten. nog steeds een redelijk algemeen boekje maar hier heb je nog in ieder geval iets aan.

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Mooie fiets, prima prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudig in elkaar te zetten.

Tegen de verwachting in liep het prima

Bij het kiezen van de fiets bewust erop gelet dat alles op voorraad was. We wilden immers dat het goed liep om het verjaardagscadeau op tijd te hebben. Op de dag van verzending kreeg ik na 17.00 een mailtje dat het slot was verzonden. Over de fiets verder geen bericht... Snel nog even gebeld, maar na 17.00 is er alleen een antwoordapparaat. Ook van DHL één bericht van een zending die zal worden afgeleverd. Aangezien we niet thuis waren kon ik het even niet in de gaten houden. 's avonds lagen er meldingen van 2 pakketten. Beiden waren afgeleverd bij de buren, waarmee de fiets compleet was. Wel jammer dat er geen enkele vorm van info bij zat over het in elkaar zetten van de fiets en ook jammer dat er geen 2 boutjes/imbussen dezelfde maat hebben.

Ontzettend snel bezorgd! Mooie degelijke fiets. Dochter erg blij mee!

Prima fiets

Goede fiets voor een aardige prijs. Geen complete handleiding bijgeleverd. Heb op internet op moeten zoeken hoe de zijwieltjes exact gemonteerd moesten worden. Ook zou het handig zijn als er wat meer informatie op de site zou staan over het benodigde gereedschap. Dan had ik mezelf beter kunnen voorbereiden.

Geweldig!

Snelle levering en product zoals verwacht!

Mooie fiets jammer dat er geen handleiding bij zat

Mooie fiets alleen jammer dat er verschillende roestplekjes op zitten en heel erg jammer dat er geen handleiding bij zat hoe in elkaar te zetten. Hebben nu alles via internet op moeten zoeken.

Minder

Fiets was te groot. Heb ik online niet goed kunnen inschatten. Het in elkaar zetten vond ik lastig. Verder maakt de fiets een wat gammele indruk.

Goed product en snelle bezorging.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam