Super snel

Super snel geleverd.

Niet ongeschonden geleverd

Mijn zoon werd 5 augustus jarig, maar heb zijn fiets al eerder gekocht en de dag voor zijn verjaardag pas uitgepakt. Had ik het maar meteen gedaan, want bij montage bleek dat zijn achter spatbord niet helemaal recht was, de beugels waren verbogen, en zijn voorrem loopt niet soepel, dus moest ik dit laten nakijken wat mij weer extra geld koste. Verder is het een stevige en goede fiets, maar om dit met de post te laten bestellen is niet echt een goed idee.

Verbaast

Service was snel maar moest het zelf als vrouw in elkaar zetten en wat ik minder en jammer vind is dat er helemaal geen handleiding was hoe ik het in elkaar moet zetten moet naar de fietse maker gaan om het te laten controleren. Maar voor de rest ben ik wel blij mee.

Zeer goed fiets

Goede prijs en Super snelle levering!

Zeer tevreden. De beste prijs en supersnelle levering. Pas laat op de avond besteld en alsnog de volgende dag al in huis.

Leuke eerste voor mijn 3 wordende jongen gekocht. Prima prijs, snel bezorgd en mooi ding.

Mooie meisjes fiets goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn kleindochter was ontzettend blij met haar nieuwe fiets. Mooie fiets met een zitje voor de pop en een mandje aan het stuur. Stevige fiets en snel geleverd.

Mooie fiets voor goede prijs

Mooie fiets voor een goede prijs maar eea bleek verbogen toen we de fiets uit de doos haalden. Risico van online een fiets bestellen. Na contact met de klantenservice (snelle responce) een vergoeding ontvangen voor het ongemak.

Enkel de levering was snel

Misschien verwachtte ik teveel van een fiets die maar 250€ kostte. Het in elkaar zetten van de fiets duurde al 3.5u en dan was het nog niet optimaal. Een vijs voor het voorste spatbord ontbrak en een andere vijs was stuk van het voorste spatbord. De versnellingen krijg ik niet goed afgesteld en de fiets is ook niet voor grote mensen bedoeld, ook al staat er op de site tot 1m90 en ik ben 1m85. Om te besluiten voor 250€ mag je niet teveel verwachten buiten een snelle levering. Koop dus beter ergens een iets duurdere fiets die je niet zelf in elkaar moet steken en dan ben je zeker dat hij goed rijdt.

Fiets is groter Dan ik had vedwacht

Vanaf 2 jaar fiets lijkt wel Vanaf 3 jaar maar een erg mooie stoere fiets dat wel me zoonrje komt net niet helemaal stabiel bij De trappen (als die zijn been strekt) denk over 1 maandje of 2 a 3 wel!.. Er zat geen montage ha dleiding bij uitei delijk wel uit gekomen

Snelle levering, alles gegaan en geleverd zoals aangegeven

Snel geleverd en erg leuke en degelijke fiets

Volgens verwachting en makkelijk in elkaar te zetten. En erg mooie en stoere fiets. Zeker voor die prijs. Zeer tevreden.

Zeer tevreden, zal jullie bij iedereen aan reclameren.

Super dat er een gratis slot bij zat. En als er een inbus sleuteltje bij had gezeten, had ik jullie een 10 gegeven! Vriendelijke groet, marja

Zeer positief, duidelijke site en snelle levering van goede kwaliteit.

Snelle levering, alles was netjes verpakt om schade te voorkomen. Mooie fiets, onze dochter is er helemaal blij mee.

Fiets niet in orde.

Geleverde fiets 12" Popall Little heeft onze dochter gekregen voor en op haar verjaardag. We verbaasde ons dat de klaagde dat ze niet kan fietsen op deze fiets. Na controle bleek dat het trappen dermate zwaar gaat dat dit inderdaad niet mogelijk is voor een 3 jarige. We hebben met wat improvisatie de trappers wat lichter kunnen krijgen maar het is nog steeds niet goed. Vermoedelijk zit er een defect lager in de het frame waar de as van de trappers doorheen gaat. Als je de fiets op zijn kop zet en een slinger aan de trappers geeft hoort deze nog even na te draaien, dat is bij de onze totaal niet het geval, het is alsof de rem er op staat.

Snelle levering&Goede kwaliteit. Raad het zeker aan! Aardig personeel.

Zeker fijn. Als er iets mis is wordt het allemaal gelijk geregeld.

Snel, zonder gedoe

Bestelde fiets was na verwachting. En werd optijd geleverd. Precies zoals omschreven en op de foto. Top!

Super goed

Super leuke fiets goeie kwaliteit. Mijn dochter is er blij mee. Volgende dag hadden wij de fiets al binnen.

makkelijk en overzichtelijke website. je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzending. goed in gepakt tegen beschadigingen.

Helemaal goed

Duidelijk, snelle levering,helemaal top

Fiets online besteld. Alles is goed gegaan.

Prima! Goede service

Goede service!! Mooie fiets voor onze dochter gekocht.. super blij mee

Prima site, snelle levering. Kwaliteit top!

Fantastisch !!

Een super kinderfiets, dus een zeer blije kleindochter Echt een aanrader voor iedereen Snelle levering en zeer voordelig Het genieten is begonnen op de fiets

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam