Reactie van het bedrijf
Beste Benjamin,
Bedankt voor je beoordeling. Allereerst erg vervelend dat je de fiets geleverd hebt gekregen met een kapotte naaf. Ik heb me verdiept in de correspondentie, en de klacht is bij ons in september 2018 gemeld, terwijl de fiets al in november 2017 bij ons is gekocht. Zoals voorafgaand aan de koop bekend heb je een jaar garantie op het frame, niet op lopende onderdelen die aan onderhoud onderhevig zijn. Mocht er een defect bij levering zijn, dient dit uiterlijk binnen twee weken gemeld te worden. Ook dit was niet het geval. Desalniettemin hebben we aangeboden om toch naar je klacht te kijken, als je ons van beeldmateriaal van het defect, of een offerte van de fietsenmaker wilde voorzien. Hier hebben wij helaas nooit meer een reactie op ontvangen. Bijna een half jaar later hebben wij deze review mogen ontvangen, waarna mijn collega's van de klantenservice opnieuw contact met je hebben opgenomen. Naar aanleiding van dit contact zou er een offerte worden opgevraagd bij de fietsenmaker, maar ook deze hebben wij nooit mogen ontvangen. Dit contact is inmiddels 5 maanden geleden geweest.
Zoals per mail en telefoon besproken hadden wij de situatie graag met je opgelost. Het uitblijven van reacties is tegelijkertijd helaas ook de reden dat een oplossing is uitgebleven.
Hopend op je begrip!