1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Alleen maar negatieve.
VerbeterpuntenOnlangs een Popal meisjes kinderfiets gekocht bij Fietsenopfietsen. Eenmaal uit de doos bleek de fiets verschillende lakbeschadigingen te hebben, een flinke deuk in achterspatbord, scheef gemonteerde bagagedrager en achterspatbord en roest bij zadelpen. Bovendien was de trapas te lang waardoor trapper bijna op de grond kwam, levensgevaarlijk met kind van 5. Popal verwijst naar dealer. Dealer geeft aan alleen te retourneren in originele doos. Deze is kapot gegaan en dus weggegooid.
Nu al een aantal dagen gesteggel over de kosten van een doos die we moeten betalen. Zeer starre houding en dramatische service. Had het product voor versturen nu eens gecheckt, dan was er wel een ander deugdelijk product geleverd. Nu zit de consument, jullie klant met de sores. Als bedrijf zou ik me kapot schamen om zo'n product af te leveren en de kosten dan ook op me te nemen.
Uiteindelijk de doos uit het oud papier gevist en aan elkaar getaped. Fiets erin en foto's opgestuurd. Niets meer gehoord. Maar eens gebeld... Oh ja, DHL komt de fiets vandaag ophalen. Sorry, vergeten aan jullie door te geven. Ik stuur je even een formulier om erbij te doen.
Ik kan een Popal fiets (van Fietsenopfietsen) dan ook niemand aanraden. De advertenties als internetprijzen en lekker zacht prijsje zeggen wellicht al genoeg.
Op de site van Popal bij FAQ staat nota bene al bij wie er contact moet worden opgenomen wanneer de fiets beschadigd geleverd wordt. Het moet niet gekker worden.