Word binnen 1 dag geleverd maar als je het moet retourneren ben je weken bezig

Heel slecht communicatie gaat super langzaam heb een slecht gemonteerde fiets gekregen en de communicatie om het terug te sturen is al 2 weken aan de gang omdat ze continu op een leverancier moeten wachten voor van alles.

Super slechte klantenservice

2 kinderfietsen besteld 1 was goed andere had een fabricagefout. Ze beweren allerlei praktijken over een evt foute montage Klantenservice heeft geen telefoonnummer. Je word geholpen via mail door 10 verschillende mensen Reageren vaak 2 3 dagen niet op je mail. Heeft 1 maand geduurd om het product te retourneren.

Slechte service

Helaas komt Fietsenopfietsen twee van hun beloften niet na: bezorging van fiets was niet op de eerstvolgende werkdag en, bij geconstateerd mankement aan de fiets, reageren zij niet binnen 24u op de mail. Nu, na een week en een herinneringsmail, nog geen reactie. Helaas is deze partij niet telefonisch bereikbaar. Jammer, want fiets ziet er leuk en voor de rest degelijk uit. Dochter kan dus al 2 weken niet op nieuwe fiets fietsen in afwachting van nieuw onderdeel.

Niks ontvangen

Ik vind het belachelijk dat ik niet op de hoogte word gehouden over de fiets die ik heb besteld.... 17 juni besteld nog steeds niet in huis en dan maar zeggen volgende dag in huis, nou echt niet!! Het duurt niet l!ng meer of ik wil mijn geld terug en haal wrl een andere fiets ergens anders!

Geweldige fiets!!

Voor onze dochter en sjoef fiets! Prachtig! Ze fietst nu heerlijk naar school toe elke dag.

Nette levering

Helaas voor drieën besteld de volgende dag in huis was niet gelukt jullie hebben het netjes gedaan maar DHL gaven een mailtje 15 minuten voor de levering we hadden geluk dat er iemand thuis was

Leuke stevige fiets

Mijn kleindochter is er heel blij mee!

Precies zoals beschreven en op de foto’s

Goede beschrijving en foto’s van de Sjoef meisjesfiets. De fiets is heel mooi en goede kwaliteit. Heel goed verpakt en zonder beschadigingen bezorgd. Snelle bezorging.

Oplichters

2 fietsen besteld 1 onderdeel zat er niet in. Trap kapot, gaatje in de binnen band

Goede service en snelle levering van de fiets

1 dagje te laat gekomen maar verder alles dik in orde. Zou nog leuker zijn als er voor het afmonteren van het fietsje er een video is. Kleine moeite lijkt mij

Tevreden

Fiets is erg leuk en prijzen zijn beter dan bij andere winkels.

Goede en snelle service

Goede en snelle levering en bezorging

geweldig

Onze eerste keer een fiets besteld via een website. We gaan altijd mochten we een fiets willen hebben naar de winkel. Voor onze kleindochter is dit mooie fietsje. we zijn tevreden en het in elkaar zetten ging ons gemakkelijk af. Een heel klein minpuntje, als je gaat bellen vliegt het dopje er steeds af. dit maar vastgezet met lijm. Verder erg tevreden.

Snel en goed afgeleverd, makkelijke in elkaar te zetten, goed ingepakt, goede uitled toegeveoegd, kortom Perfect. jan

Quality

The shipping was very fast and my daughter and I liked the product very much. It was also very simple to install. Thanks.

Prachtige kinderfiets

Geheel als verwacht makelijk in elkaar te zetten. Gewoon TOP

NIKS KOPEN VAN DEZE WEBSITE, Slechtste ervaring ooit

Beste lezer, Onlangs heb ik via deze webshop een fiets gekocht voor de verjaardag van mijn nichtje. Helaas werd de fiets geleverd met een kapotte schroefdraad, waardoor ik de pedalen niet kon monteren. Ik heb foto's genomen en contact opgenomen met de klantenservice, waarbij ik vriendelijk heb verzocht om een nieuwe fiets te ontvangen en de defecte te retourneren. Na 2 dagen kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik de fiets zelf naar een fietsenmaker moest brengen, tegen betaling van €5 als vergoeding. Ik vind dit belachelijk. Je betaalt voor iets nieuws en dan wordt het onvolledig geleverd. Vervolgens moet je zelf voor de reparatie zorgen, terwijl je slechts €5 terugkrijgt. Als frequente online koper heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Mijn advies: koop hier alsjeblieft niets.

Binnen een paar dagen geleverd een hele mooie nette fiets

Alles is geweldig zoals in de beschrijving

The bike is steady and smooth. My kid is enjoying the ride on it.

Great

Leuk fietsje

Mijn kleindochter is trots ophaal nieuwe fiets. Alleen jammer dat het spatbord achter een beetje schade had. Fiets is goed verpakt en de montage is goed te doen.

Snelle levering en kwaliteit producten

Mijn pakket is snel verzonden en werd de volgende dag al geleverd. Het slot en het muur anker zijn van goede kwaliteit.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam