Waardeloos

Wij hadden een fiets voor onze dochter haar 3e verjaardag besteld. Na 3 dagen netjes binnen gekregen. De linker trapper bleek niet te passen, schroef draad kapot. Contact gezocht met de klantenservice, via de mail, want nergens een telefoon nummer te vinden. Er wordt maar 1 keer in de 24uur gereageerd op werkdagen. Uiteindelijk na een hoop heen en weer gemail met Paola zouden hun een nieuwe trapper opsturen. Toen deze na een halve week nog niet binnen was, opnieuw een mail gestuurd. Maar daar word niet meer opgereageerd. Haar verjaardag is ondertussen al dik 2 weken geleden. Onze dochter in tranen want kan niet fietsen op haar fiets. Ik vind het echt waardeloos, wij bestellen hier nooit meer wat!

Koop hier geen fiets!

Ik heb een kinderfiets besteld en ook snel ontvangen, maar de zijwieltjes zijn niet correct. Ik heb gelijk contact gezocht en een filmpje en foto’s gestuurd. Eerst krijg ik een e-mail met de vraag voor nog meer foto’s. Deze heb ik gestuurd en daarna geen reactie meer. Vervolgens heb ik een slechte review geschreven op hun website, maar die wordt niet goedgekeurd. Mijn advies koop hier niks, want als er iets verkeerd is krijg je geen reactie. Het zijn oplichters!

Super service

Kinderfiets besteld, de volgende dag al binnen. Mooie fiets heel stevig Goede service

Mooie en stabiele fiets

Heel erg tevreden met mijn aankoop. Alleen maar de bagage drager voorkant schijf (meer naar linkerkant).

Kapotte achterrem

Mijn ervaring was een goed contact over de kapotte rem. En op een gegeven moment geen contact meer. Ik wil graag me geld terug want de fiets is niet goed.

Slechte ervaring, nooit meer!

Helaas ook een slechte ervaring. Kinderfiets voor onze dochter gekocht. Rechtertrapper ging er soepel op. De linkertrapper draaide er niet op. Alle kanten natuurlijk gedraaid , om het toch erop te krijgen, maar het schroefdraad pakte niet. Het was gewoon niet in orde. Omdat ik beide kanten had gedraaid werd mij per e-mail verteld dat de garantie is vervallen omdat ikzelf het schroefdraad zou hebben beschadigd en advies was om naar een fietsenmaker te gaan. Overwogen om het ding bij het grofvuil te zetten, omdat er wel meer krom gemonteerd was, maar toch besloten om te vragen bij de fietsenmaker of hij alles kon repareren. Hij bevestigde dat het schroefdraad NIET beschadigd was, maar paste gewoon niet op het schroefdraad. Dus nieuwe trappers besteld en die gingen er wel prima op. Jammer dat fietsenopfietsen zelf niet met zo’n oplossing is gekomen. Ze hebben verkocht en leveren geen enkel service of moeite om je te helpen. Gelukkig kon de fietsenmaker de rest (kromme montage) ook herstellen en heeft onze dochter toch nog een leuke fiets. Ik zou echter NOOIT meer hier bestellen, waardeloze ervaring.

Prima, snelle service, mooie fiets

Fiets werd snel geleverd, volledig ingepakt en was eenvoudig te monteren. Mijn dochter is er heel blij mee.

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Toppie

Ik gad een vraag ik heb die transportfiets gekocht voor een meid van 4 tot 6 jaar de rosé zijn daar ook mandjes voor en slingers aan het stuur zou het graag van u hierin s stout

Goede levering

De levering was goed,alleen was het fietsstoeltje voor de pop achterop stuk. Hebben een mail daarover gestuurd,maar ze hebben geen losse onderdelen die ze omruilen. Dat is dan weer minder. Je geeft nu iets aan je kleindochter met een kapot onderdeel. Wil je dat omruilen moet je dus het hele fietsje terug sturen,voor een klein onderdeel. Dus na het in elkaar zetten moet je dat dus weer helemaal afbreken om het compleet te krijgen en terug sturen.

Voorlopig onvoldoende

Er is al ruim 1 week een pakket met een kinderfiets zoek en de communicatie is zeer beperkt.

Mooie kinderfiets

Mooie kinderfiets, heel snelle levering. Top

Prima fiets maar overschaduwd door leverproblemen

Prima fiets gekocht, echter bezorger van DPD had het pakket kwijt gemaakt, en daarna meer dan een week moeten wachten omdat het onderzoek naar verloren pakket zo traag gaat. Klantenservice van fietsenopfietsen was naar ons idee niet vlot van (re)actie, en we waren bang dat de fiets niet op tijd binnen zou zijn voor de verjaardag van onze dochter, hierdoor helaas een nare nasmaak aan onze ervaring met fietsenopfietsen.

Betaald maar niets ontvangen

Ik heb 10 dagen geleden een fiets gekocht. Niet gekregen en ook geen reacties op mijn mailtjes. Ook geen telefoonnummer waar ze op te bereiken zijn.

Snelle verzending en goede klantenservice

Na aankoop binnen 24 uur geleverd!

Zeer tevreden over mijn bestelling

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en in het bijzonder met de heel snelle levering. Daarom geef ik die hoge score.

Zeer tevreden!

Kinderfiets snel geleverd! Mijn nichtje van 4 is super blij met der unicorn fiets! :)

Mooi fietsje als kadootje voor ons kleinkind hele goede kwaliteit

Was heel goed verpakt alles appart verpakt om niet te beschadigen heel netjes

Goede en snelle service en een perfecte pasvorm, Top aankoop

De pasvorm is perfect zelf met de huif erop.

Geweldig mooie fiets

Het is een super mooie fiets en zit super netjes in de doos verpakt. Zit voor de helft al in elkaar, waardoor het monteren heel makkelijk en snel gaat.

Kwalitatief goede fiets

Bij uitpakken geconstateerd dat het spatbord achter scheef was geboord. Dit is meteen goed opgelost zonder enige discussie. Een zeer goede service dus.

Uitstekende service blij met de duwfiets

Voor de verjaardag van onze kleinzoon Rito duw fiets gekocht. Super blij mee voldoet aan onze verwachtingen. Snelle levering

Waarom krijg ik een beoordeling mail als ik vraag voor een factuur????

Waarom krijg ik een beoordeling mail als ik vraag voor een factuur????

Heel fijn

Mooie fiets

Rijdt heel lekker en is goed van kwaliteit!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam