Perfecte aflevering

Nergens iets op aan te merken

Ruim assortiment. Snelle levering.

Mooi ruim assortiment. Snelle levering.

zeer goed

Het artikel is zo keurig , netjes ingepakt. Dat zie je tegenwoordig niet meer. Hier wel!!! Heb een Prima Donna setje gekocht de top in lincherie . Zit goed en draagt heel prettig.

Snelle levering en prima afhandeling

Ben blij met mijn keuzes

Prima, snelle levering

Doet wat het beloofd

En ziet er ook nog eens elegant uit met het kanten randje.

Bedrijf die afspraken maar half nakomt

Laatste twee maal bestelling gedaan en beide keren 2 stuks van iets. Beide keren maar een artikel geleverd gekregen en via mail melding dat er een artikel gecrediteerd zal worden. Vind het raar dat als systeem van een product 2 artikelen bestellen mogelijk maakt dat er iedere keer maar een artikel op voorraad is.

Goed.

Goede en tijdige levering, ook retourzending is goed gegaan met het bij levering mee gestuurde etiket.

Goede kwaliteit en snel binnen

Goede kwaliteit en snel binnen

Tot en met aflevering OK, alleen pakketdienst kan beter

De bestelling ging heel soepel en wordt goed geinformeerd. Vanaf het moment dat de pakketdienst het overnam werd het onduidelijk.... Mail: Pakket komt er aan,,,,,levering tussen 11,30 p 17.25 Niets gezien..... Volgende dag mail: Levering vertraagd maar wordt vandaag afgeleverd Echter weer vertraagd...... De volgende dag lag het ineen keer in de postkamer....... Pakketdienst was POST-NL

Snelle en correcte levering.

Goed product scherpe prijs

Prima snelle levering

Snelle bezorging en goede service.

Snelle levering en netjes ingepakt.

Netjes afgeleverd

Alles prima in orde. Snelle levering.

Makkelijk zoeken op de site, snel geleverd. Ik bestel altijd Sloggi's, positieve is dat het, deze keer, in een doos verpakt zat die door de brievenbus past. Dus ik hoef er niet voor thuis te zijn. Top!

Geweldige organisatie

Makkelijk te bestellen en ze houden je altijd op de hoogte van nieuwe aanbiedingen!

Product op voorraad, fijn. Snel geleverd.

Zeer snelle levering en heel netjes verpakt.

Topservice!

Snelle levering en de door mij gemaakte bestelvergissing zeer klantvriendelijk opgelost. Ga zeker vaker wat bestellen.

Prima website met mooie producten

Snelle levering, mooi product. Netjes verpakt.

Alles goed

De website is overzichtelijk, bestellen ging makkelijk en vlot, de Track&trace-code kreeg ik meteen na verzending, snelle levering. Alles goed dus.

Fijne webwinkel

De winkel verkoopt goed ondergoed, heeft een snelle levering en indien dat kan wordt het als brievenbus pakje geleverd. Heel milieuvriendelijk en handig.

Uitstekend!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Promenade 12

6411JK Heerlen