Prachtige badjas!

Goede en snelle service. Heerlijke badjas, lekker warm en zacht en licht om te dragen.

;

;

Snelle levering en prima kwaliteit

Goed product, tegen een goede prijs met een correcte levering

Snelle en goede levering.

Bestelling op website ging soepel.

Sloggi goed van kwaliteit

Een goede en overzichtelijke site. De kleur van het ondergoed paste niet bij de BH/hemdje wat ik al had daarom retour gedaan. Er zat geen barcode bij het retourformulier en bij het afgiftepunt van DHL konden ze daar niets mee. Via post nl verzonden > ook nog goedkoper.

Aankoop prima. Bezorgdienst (DHL) waardeloos.

Ik zou als webshop toch een andere bezorgdienst nemen. Ben fysiek licht gehandicapt (probleem met lopen.) Had ± 15 seconden nodig om bij voordeur te komen. Pakje was voor de deur gelegd en bezorger was in geen velden of wegen meer te zien. Heb ik ook aan DHL gemeld.

Snel verstuurd, keurig verzonden

Jammer wel dat de verpakking veel groter was dan nodig! Mijn ienimini bestelling gad echt in een kartonnen envelop prima verstuurd kunnen worden.

Ruime keus, snel geleverd

Overzichtelijke site met ruime keus en ik had mijn bestelling snel en netjes ingepakt thuis.

Geheel naar verwachting weer goede service en kwaliteit

Zie onder

Snel geleverd; geen verzendkosten en 30 procent korting! Wat wil je nog meer ?

Prima product en service

Goed bedrijf

snelle levering,goed product

zie hierboven. prima!!!

Hadden precies wat ik zocht, leuke aanbieding en snelle levering.

Snel en goed

Gewoon door de brievenbus Retour firmulier er al bij. Dit is een blijvertje!!

Zo besteld, netjes geleverd

Op de site is het makkelijk om te bestellen, en ondergoed is ook netjes geleverd

Prima geregeld

Mijn nachthemd was echt zoals op de foto en de maat was ook goed

Snelle goede service, betrouwbaar

Uitgebreide keuze Snelle service Kom zeker terug

p rima

op tijd ontvangen en in prima staat

Goed,vlotte levering

Betrouwbaresnel geleverd.