Super goed

Er was een actie 3+1 en had dit verkeerd besteld. Nadat ik gebeld had kon ik alsnog van de aanbieding gebruik maken zonder de verzendkosten te betalen. Had mijn product van 1 dag binnen.

Goed verzorgd

Zeer net en goed verpakt met mooie touch op de doos

snel gemakkelijk goed

Lekker snel en overzichtelijk kunnen bestellen en vlot en goed bezorgd gekregen

Zeer snelle levering

Goede duidelijke side, en zeer snelle levering. Maar misschien 1 dingetje, als u een BH verstuurt in een iets kleinere verpakking kan het pakketje door de brievenbus

Goed geregeld

Alleen jammer dat er nog 3 alarmknoppen in de boxxer shorts zaten gelukkig heeft mijn vriendin ze kunnen verwijderen in haar winkel

Het is gewoon top

Alles netjes volgens afspraak

perfecte afhandeling

positieve ervaring

Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen.

DHL rijdt de hele wijk door maar levert niet als ze in tijdnood zijn. Geen reactie meer op mijn niet ontvangen pakket. Na 10 dagen geen levering en geen reactie. Ben bang dat pakketje kwijt is…,

Supersnel

snel geleverd en fijne producten

helemaal geweldig

super snelle levering

Voldoet aan de verwachting en snel geleverd.

Zoals je mag verwachten van een leverancier. Prima product en een snelle levering.

Duidelijke en vlotte levering

toch wel goed

jammer dat de prijs niet klopte met wat er op het prijskaartje stond scheelde 3 euro er stak al een beugel uit maar het gaatje was zo dicht gemaakt de levering was snel het artikel was goed verpakt en de bh zat geweldig dus beetje jammer van de 2 dingen die mis zijn gegaan anders was het een vette 9

Zeer tevreden over het product.

Ik ben zeer tevreden over de levering door Ondergoed.nl.

Keurige service

Het bestelde item was er heel snel en was keurig verpakt.

Too

Zeer tevreden voor wat de betreft het contact(mail) en de snelle levering.

Goede levering.

Geen bijzonderheden.

Wel betaald, niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

Jammer

Jammer dat je zoveel tetourkosten moet betalen

Goed voldoende!

Prima goed adres gevonden voor ondergoed

Uitstekend!

Werd heel fijn geholpen bij mijn bestelling die ik verkeerd had gedaan. Heel vriendelijk geholpen.

Bestellen en de volgende dag binnen.

Fantastische pasform

Goede kwaliteit zit fantastisch