Product zodra die binnen is gekomen, naar mij toegezonden. Enorm blij ermee en goede kwaliteit. Prachtig product
Goedemiddag, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van je product. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
De spinder schoenenkast die ik heb gekocht kwam in goede staat en tegen een mooie prijs aan in mijn huis. Met een (tijdelijke) aanbieding was deze goedkoper dan bij andere verkopers. Het duurde wel iets langer dan ik had verwacht, maar ik kreeg een mailtje over een beetje vertraging en binnen 24 uur een reactie op mijn verzoek over een track en trace code.
Goedemiddag Chana, Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de schoenenkast en de prijs. Excuses voor de langere levertijd, maar we zijn blij dat je goed op de hoogte werd gehouden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! 😊 Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Snel en netjes afgeleverd.
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat alles snel en netjes is afgeleverd. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Hele mooie set, met natuurlijke kleuren en snelle levering
Goedemiddag, Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de set en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Snel verwerkt. Echter wat bereft leveringsdatum, het zou better kunnen.
Goedemiddag, Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat de verwerking snel ging, en we begrijpen dat de leveringsdatum beter had gekund. We zullen dit meenemen voor toekomstige verbeteringen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik ben blij met mijn nieuwe salontafel. Hele mooie kwaliteit, bijzonder leuk ontwerp, past perfect op mijn ronde vloerkleed.
Goedemiddag Marion, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de salontafel en dat het ontwerp goed past bij je interieur. Fijn dat je het zou aanbevelen! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Een mooie kast gekocht bij Giga Meubel. In de winkel werden we al vriendelijk en goed geholpen. Bij aflevering van de kast bleek er een kleine beschadiging en een klemmend deurtje te zijn. Dit is ook wel snel en naar tevredenheid opgelost met de klantenservice. Wij zijn erg tevreden!
Goedemiddag Anne, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost en dat je tevreden bent met zowel de kast als de service. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Tafel besteld en al snel kon ik een bezorgmoment inplannen. Na de kerst werd onze tafel volgens afspraak netjes binnen bezorgd.
Goedemorgen Annet, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering van uw tafel volgens afspraak verliep en dat de communicatie goed was. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Benaderbaar en goed advies gekregen in de winkel. Direct online de bestelling gedaan en je wordt goed op de hoogte gehouden. Erg tevreden.
Goedemorgen Bas, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en dat de communicatie na uw bestelling naar wens was. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
M’n pakket werd snel bezorgd. Helaas was de wasmand te groot maar zonder problemen konden we retourneren en een andere bestellen.
Goedemorgen Janneke, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het retourneren soepel verliep. We hopen dat u inmiddels de perfecte wasmand heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Fijne ervaring met Giga Meubel qua service en kwaliteit is ook heel goed. Heb nu een mooie eyecatcher in de woonkamer staan dankzij jullie.
Goedemorgen Ebru, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van uw aankoop. Het maakt ons blij dat uw nieuwe eyecatcher zo goed in uw woonkamer staat. Veel plezier ermee! 😊 Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
De sidetables ( heb er 2 besteld ) zijn mooi, licht van kleur en stevig. Ook zijn ze superhandig in elkaar te zetten. Ik heb ze achter mijn bank staan voor mijn planten en andere kleine spullen. en omdat het achter mijn bank staat heb ik gelijk wat opbergruimte onder de tafels wat niemand ziet.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
İk wacht sinds 30 oktober op de terugbetaling van mijn retour, in de chat op de site krijg ik de wind van voren van Romy en Saar dat ze zelfs boos op mij worden omdat ik mijn geld wil!!! Zo onprofessioneel zo klantonvriendelijk!! Hier ga ik nooit meer wat kopen of bestellen!
Goedemorgen Hatice, Bedankt voor uw review. Wij streven er altijd naar om onze klanten op een nette en professionele manier te ondersteunen. We gebruiken uitroeptekens niet om negatief over te komen, maar puur om duidelijkheid en vriendelijkheid in de communicatie over te brengen. Wat betreft uw retour, deze wordt verwerkt zodra wij uw IBAN-nummer ontvangen hebben. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Erg blij met mijn aankoop: kapstok Tweak. Deze is keurig netjes bezorgd en aan de deur afgeleverd. Het product zelf was netjes verpakt en staat erg mooi in onze hal. Erg blij mee. Klein puntje. Het was niet helemaal duidelijk of de bezorgservice via een ander bedrijf wel in orde was. Ik had verwacht een aparte mail van Giga Meubel zelf te ontvangen. Uiteindelijk helemaal goed gekomen en netjes een mail én sms van de bezorgservice ontvangen. De link met Giga Meubel was op dat moment alleen niet duidelijk.
Goedemorgen Hendrika, Bedankt voor uw review en uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kapstok en de bezorging. Wat betreft de bezorgservice: we begrijpen dat het niet altijd duidelijk is welke partijen betrokken zijn. We waarderen uw feedback en zullen proberen om in de toekomst duidelijker te communiceren over de bezorging, zodat er geen verwarring ontstaat. We hopen dat u veel plezier zult hebben van de kapstok! Bedankt voor uw aankoop en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Bij het monteren van ons nieuw bed zagen wij een fabricagefout. Contact opgenomen met de klantendienst en dit bed werd binnen de week omgeruild. Zeer goede dienst na verkoop dus!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we de fabricagefout snel voor u hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met de service. Veel plezier met uw nieuwe bed en we staan altijd klaar voor u als u nog iets nodig heeft! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ruim assortiment, goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Wel jammer dat de levering niet direct gebeurt terwijl het artikel wel op voorraad staat op de website.
Goedemorgen Dave, Dank u wel voor uw beoordeling! We waarderen het dat u ons assortiment, de kwaliteit en de prijzen waardeert. We begrijpen uw opmerking over de levering en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Soms kunnen er onvoorziene vertragingen optreden bij de verwerking of verzending van bestellingen, maar we streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. We hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult winkelen! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Kast was goed ingepakt toen ik deze bezorgd kreeg. Hij was goed in elkaar te zetten met een duidelijke instructie. Ben er erg blij mee.
Goedemorgen Pauline, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de kast goed ingepakt en duidelijk in elkaar te zetten was. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Eindelijk de mangohouten kast gekocht die ik al langer op het oog had. Hij is prachtig. Hij kon ook al snel geleverd worden. Heel makkelijk om zelf de afspraak in te plannen. Zelfs na mailen over tijdvak werd hier rekening mee gehouden. De bezorger was ook heel vriendelijk en kundig. Want het leek eerst niet in de lift te passen. Maar na draaien en meten toch. Hij heeft ook geholpen met de kast op zijn plaats te zetten. Ik hoefde deze enkel zelf uit te pakken. Ik ben zeer tevreden en zou zeker weer meubels bestellen bij giga meubel.
Goedemorgen Simone, Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw mangohouten kast en de bezorging! 😊 Het is fijn dat alles naar wens is verlopen, van de levering tot de vriendelijke bezorger. Bedankt voor uw positieve feedback en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Snelle levering, goed verpakt, stabiel en stevig product
Goedemorgen Annelies, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat de levering snel en het product stevig en goed verpakt was. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ja de bestelling meteen goede informatie over bezorging
Goedemorgen Mia, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de informatie over de bezorging duidelijk was en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Ik kon zelf de datum kiezen wanneer het tapijt geleverd moest worden zodat ik zeker thuis was. De bezorger was vriendelijk en belde 20 min op voorhand om te laten weten dat hij onderweg was. We zijn ook tevreden over het product, het is zoals verwacht.
Goedemiddag Lien, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de communicatie over de levering duidelijk was en dat alles naar wens is verlopen. Fijn dat u tevreden bent met het product en de service. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Over giga meubel ben ik tevreden, ik heb nog geen tijd gehad om de stoelen te bekijken dus die zitten nog in doos maar ik verwacht dat het wel goed zit. Wat ik wel echt een minpunt vind is dat de dozen niet naar boven gebracht werden door de bezorgers terwijl ik in een appartement met 2 liften woon die heel makkelijk te bereiken zijn. Ik werd gebeld of ik even in mijn eentje 2 grote dozen kon komen ophalen beneden??? Ik snap het als je misschien in een gebouw zonder lift of iets woont, dan nog vind ik dat de spullen naar je voordeur gebracht moeten worden en niet in de hal beneden in het complex…
De dag van levering worden de leveringsuren veranderd. Ik kan mij niet meer vrijmaken om het pakket in ontvangst te nemen. Dit pakket was bedoeld als cadeau maar als de persoon voor wie het cadeau het nu zelf in ontvangst moet nemen is de verassing er af. Kom gemaakte afspraken na.
Goedemiddag Stefaan, Onze excuses voor het ongemak. Helaas kan de leveringsdatum soms verplaatst worden door de pakketdienst vanwege drukte. We begrijpen dat dit vervelend is, vooral als het om een cadeau gaat. We doen ons best om in de toekomst betere communicatie en planning te bieden. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Wij hebben een mooie eettafel besteld en die is ook snel geleverd en was ook goed verpakt. Ook een compliment aan de chauffeur van Gigameubel. Aardige man.
Goedemiddag Stanny, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de eettafel en de snelle levering. We zullen het compliment aan onze chauffeur zeker doorgeven. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik heb de ronde eettafel sep besteld. Ook nog weken voor gewacht omdat hij niet op voorraad was. Nog een 3 weken plezier van gehad begonnen de eerste barsten in tafel 2 dagen later begon het materiaal los te komen. Maandag zou zit verder opgepakt worden. Maandag weer gemaild niks meer gehoord van de klantenservice.
Goedemiddag Nouhaila, Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de tafel. Heeft u inmiddels al een reactie ontvangen van onze klantenservice? Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kunt u altijd mailen naar [email protected] zodat wij uw klacht verder kunnen behandelen. We willen dit graag voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!