Een tijdje geleden hebben we zes nieuwe eetkamerstoelen gekocht bij Giga Meubel. Ze zitten echt fantastisch en ze waren ook erg snel binnen! Enige tipje: ze praten over dat je zelf een bezorgmoment kan kiezen, maar helaas was dat niet het geval. Aangezien het nogal grote dozen zijn moet je wel thuis zijn om het te ontvangen. Het zou dus service gerichter zijn als je je bezorgmoment enigszins zelf kan bepalen.
Beste Kelsey, Bedankt voor uw feedback en we zijn blij dat u tevreden bent met de nieuwe eetkamerstoelen! Een bezorgmoment kan alleen ingepland worden voor grotere meubels, helaas is dit niet bij alle artikelen het geval, onze excuses voor de verwarring. Mocht u in de toekomst nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Kastje heel snel geleverd . Prijs - kwaliteit heel goed . Een aanrader !
Beste Marie-Anne, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat het kastje snel geleverd werd en dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Uw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Prettig contact omtrent de levering en qua snelheid leveren ook als zeer snel en prettig ervaren.
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u het contact omtrent de levering als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent met de snelheid van onze leveringsservice. We streven er altijd naar om een naadloze en efficiënte ervaring te bieden aan onze klanten. Als u in de toekomst nog meer nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik ben tevreden! Ik heb een salontafel gekocht bij Gigameubel die ik niet in het echt heb gezien omdat ik helaas niet in de buurt woon. De salontafel is precies als op de foto's, ook qua kleur. Ik ben dus erg blij met deze aankoop die gratis werd bezorgd op een dag naar keuze.
Beste Tinca, Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de salontafel bij Giga Meubel! We zijn blij dat de tafel precies overeenkomt met wat u verwachtte op basis van de foto's, inclusief de kleur. Het is fantastisch om te weten dat onze bezorgservice aan uw verwachtingen voldeed door gratis bezorging op een dag naar keuze aan te bieden. Als u in de toekomst nog meer meubels nodig heeft, staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Beste, Fijn om te horen! Als u nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om te helpen! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
De service in de winkel in Soest is erg goed. Helaas voldeden de artikelen niet aan de prijs kwaliteit die je mag verwachten voor dit geld en gingen stuk voor stuk de lagers van onze draaistoelen kapot. Na maanden van heen en weer gemail, mochten we dan eindelijk vervangende artikelen uitzoeken. Deze artikelen lijken voor nu wel in orde. Er is een goede oplossing aangeboden. De klantenservice daarentegen in erg slecht. Je kunt ze alleen bellen tot 12 uur en als je belt dan wordt je gezegd dat je een e-mail moet sturen. Vervolgens hoor je niets meer.
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We betreuren het dat de artikelen niet aan uw verwachtingen voldeden en dat u problemen ondervond met de klantenservice. Uw feedback is zeer waardevol voor ons, en we zullen ons best doen om onze service te verbeteren en dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. We zijn blij dat er uiteindelijk een goede oplossing is gevonden voor uw probleem. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
3 kasten besteld bij deze winkel. Vooraf uitvoerig per email gecommuniceerd en overeen gekomen dat de kasten gemonteerd geleverd zouden worden. Uiteindelijk stond een geen Nederlands sprekende chauffeur op de stoep met 3 bouwpakketten. Telefonisch is Giga meubel alleen te bereiken van 10 tot 12 (bouwpakket werd om half 9 afgeleverd). Om 10 uur gebeld en 7 wachtende voor me. Half uur later nog altijd 5 wachtende voor me. Uiteindelijk via de email gecommuniceerd. Gevraagd om mij te bellen maar dat weigeren ze. Schermprints van gemaakte afspraken gestuurd maar ze weigeren deze na te momen. “U mag alles kosteloos retour sturen”. Alsof dat een gunst is… en nu aan het wachten op 10% aanbetaling die twee maanden eerder reeds is betaald nog terug te krijgen. Zelden zo’n onvriendelijk bedrijf meegemaakt.
Kast besteld die op voorraad was en die zou binnen 3 dagen bezorgd worden. Na 3 dagen zelf maar gemaild of er al een bezorgmoment was ingepland. Dan pas een mail terugkrijgen dat de kast niet meer leverbaar was! En als ik dan aangeef dat ik dat niet erg netjes vind krijg je een gestandaardiseerd mailtje terug dat je na een aantal werkdagen je geld terug kan krijgen. Geen excuus, niet even netjes oplossen...waardeloos.
Beste Sharon, Onze oprechte verontschuldigingen voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het spijt ons dat de communicatie en afhandeling niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dit is niet het niveau van service dat we streven te bieden en we waarderen uw eerlijkheid. We zullen dit intern bespreken en streven naar verbetering om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Uw terugbetaling wordt zo spoedig mogelijk verwerkt. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Niets op aan te merken. Alles verliep vlot en snel. En wat ik besteld had voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben fan.
Goedemiddag Véronique, Wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het bestelde product volledig aan uw verwachtingen voldoet! We zijn blij dat we u als fan mogen verwelkomen. Bedankt voor uw positieve feedback en mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik heb een zadelkruk gekocht. Ik gebruik deze nu omdat ik chronisch ziek ben om te swifferen en mijn afwasje zittend te kunnen doen. En bevalt prima Goed product. Prijs/kwaliteit uitstekend Snel geleverd
Beste Anja, Dank u wel voor uw waardevolle feedback! Het verheugt ons te horen dat onze zadelkruk u helpt bij uw dagelijkse taken, zelfs in uitdagende omstandigheden. We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Als u nog verdere ondersteuning nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Giga meubel is een onwijs fijne organisatie om zaken mee te doen. Vanaf begin af aan duidelijke communicatie. Een overzichtelijke website en scherpe prijzen. Het product voldoet ook voor 100% aan onze verwachting!
Goedemiddag, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Giga Meubel! Duidelijke communicatie, een overzichtelijke website en scherpe prijzen zijn zeker belangrijke aspecten bij het kiezen van een leverancier. En het is fantastisch om te weten dat het product ook nog eens volledig aan je verwachtingen voldoet. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie kast gekocht, precies zoals op de site staat beschreven. De bezorging ging netjes op afspraak en waren zelfs een uurtje eerder dan dat aangegeven stond.
Goedenavond Tamara, Wat geweldig om te horen dat de kast precies overeenkwam met wat op de site stond beschreven! Het is ook fijn om te weten dat de bezorging netjes op afspraak verliep en zelfs eerder was dan verwacht. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Stoel is van goede kwaliteit en was binnen een paar dagen geleverd
Goedenavond Jolanda, Het is geweldig om te horen dat de stoel van goede kwaliteit is en dat deze binnen een paar dagen geleverd werd! Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie kast van goede kwaliteit. Levering is snel en professioneel.
Beste Pauline, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kast van goede kwaliteit! Ook goed om te weten dat de levering snel en professioneel verliep. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Snelle levering , product netjes en goed ingepakt, je word goed op de hoogte gebracht voor de levering en heel fijn dat je zelf een bezorg afspraak kon inplannen! De bezorger bracht mijn gekochte item tot in mijn woning waar ik het wilde hebben Echt top!
Beste Kelly, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de levering van je gekochte item! Het is fijn dat de levering snel was en dat het product netjes en goed ingepakt was. Ook handig dat je goed op de hoogte werd gehouden van de levering en zelf een bezorgafspraak kon inplannen. Het is altijd een pluspunt wanneer de bezorger bereid is om het item tot in je woning te brengen waar je het wilt hebben. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik heb zojuist een hele mooie tafel online besteld. De tafel zag er op het plaatje al mooi uit en bleek in het echt nog mooier, echt kwaliteit! Echter zat er een kleine beschadiging op. Dit kan altijd gebeuren. Hier hebben we we een mooie oplossing voor gevonden. Ze helpen je om het allemaal netjes op te lossen. Fijn bedrijf. Ook de bezorger was erg vriendelijk! Ook in de winkel zelf ben ik even gaan kijken, hier waren ze wederom vriendelijk en lekker normaal. Ze geven je een warm gevoel als je binnen komt. Ze bieden je meteen wat te drinken aan en zijn niet zo stijfjes. Ik houd ervan! Genoeg te zien ook in de showroom! Kortom, een echte aanrader en ik zou er zeker vaker m'n meubels kopen. Lieve groet, Suus
Snelle aflevering. Mooi product.
Beste, Fijn om te horen dat de aflevering snel was en dat je tevreden bent met het product! Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Diamo, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit! Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Een tijdje opzoek geweest naar barkrukken online. Vragen gesteld over de afmetingen via de chat en kreeg vrijwel direct het uitgezochte vriendelijke antwoord. Hierna de barkrukken besteld en de volgende dag al super snel geleverd. Alles was keurig verpakt en de krukken zijn in super staat afgeleverd. De kwaliteit van de krukken is uitmuntend en helemaal voor de prijs die we betaald hebben, kortom bij twijfels gewoon bestellen, goede kwaliteit en keurige service!
Goedemorgen Celina, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met het zoeken naar barkrukken bij ons! Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je mooie woorden over onze service en producten! Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe barkrukken! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie kapstok snel geleverd, alleen geen schroeven erbij
Beste Luca, Bedankt voor je feedback! Het spijt me te horen dat er geen schroeven bij de kapstok zaten. Dat is niet de service die we nastreven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zij zullen ervoor zorgen dat de ontbrekende schroeven zo snel mogelijk naar je worden verzonden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. We hopen dat je toch veel plezier zult hebben van je nieuwe kapstok. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
lamp gekocht niet naar onze wens te groot kan zo weer retour goede service verzenden mag iets sneller
Goedenavond Alfred, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We waarderen uw feedback en zijn blij om te horen dat de retourzending soepel is verlopen en dat u goede service heeft ervaren. We zullen uw opmerking over het verzenden ter harte nemen. Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, staan we graag voor u klaar. We hopen dat u bij een volgende aankoop wel het gewenste product zult vinden. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Kast Lotte van 230 kilo besteld en maakten ons vooraf al wat zorgen hoe we die op zijn plek zouden krijgen. Bezorger Henk deed het eenvoudig lijken en hielp ook nog de kast naar binnen te rijden. Boven verwachting blij met deze bezorging. Een 10 als het verpakkingsmateriaal mee retour genomen werd.
Beste Froukje, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de bezorging van de kast Lotte boven verwachting was en dat bezorger Henk behulpzaam was bij het plaatsen van de kast. We zullen uw suggestie over het meenemen van het verpakkingsmateriaal doorgeven aan het team. Als u in de toekomst nog meer nodig heeft of vragen hebt, staan we graag voor u klaar. Veel plezier met uw nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
In de bestelling had ik de verkeerde bezorgdatum aangegeven. Ik heb toen contact gehad met Jamie, de bezorgdatum is gewijzigd naar de gewenste datum. De bezorging was mooi op tijd.
Beste Bram, Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat Jamie u heeft geholpen met het wijzigen van de bezorgdatum en dat de bezorging mooi op tijd was. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Wij hebben een kast gekocht die we vooraf via het WWW hadden uitgezocht. Maar we wilden hem eerst in het echt zien voordat we hem kochten. De winkel verraste ons aangenaam. Vol en een beetje rommelig. Dat vinden wij leuk want dan loop je nog eens ergens tegenaan (letterlijk en figuurlijk) en het geeft een andere kijk dan die door stylisten ontworpen opstellingen.
Goedenavond Joost, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Het is fijn om te horen dat u aangenaam verrast was door de fysieke winkel en de volle en enigszins rommelige uitstraling waardeert. Dat kan inderdaad een andere en authentieke winkelervaring bieden in vergelijking met gestileerde opstellingen. We hopen dat u de perfecte kast hebt gevonden en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig heeft, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Goed geholpen met het vinden van een fauteuil, snel geleverd en heel blij met de fauteuil thuis.
Beste, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent bij het vinden van een fauteuil, dat de levering snel verliep, en dat u nu heel blij bent met de fauteuil thuis. Als u in de toekomst nog meer hulp nodig heeft of andere vragen heeft, staan we graag voor u klaar. Veel plezier met uw nieuwe fauteuil! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Kerkstraat 58
3764CV Soest
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!