Prijs/kwaliteit: top! Goeie service!
Goedemiddag Annelies, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding en onze service. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooi krukje makkelijk te monteren en super snel geleverd! zou zeggen ! heel betrouwbaar!
Goedemiddag Patricia, Bedankt voor je enthousiaste feedback! Fijn om te horen dat het krukje mooi is, makkelijk te monteren was en super snel is geleverd. We streven ernaar om betrouwbaar te zijn en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik heb tvmeubel besteld via Leen Bakker en van Gigameubel de afleverdatum doorgekregen Het werd keurig op de afgesproken tijd goed verpakt afgeleverd . Prima produkt dat heel goed staat in mijn kamer
Goedemiddag Aafko, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en het tv-meubel van Gigameubel. We zijn blij dat het keurig verpakt en op tijd is afgeleverd en dat het goed staat in je kamer. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer producten nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Een mooie kast besteld helemaal blij mee! En snelle service super!!
Goedemiddag Jeroen, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de kast en de snelle service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Nadat 3 stoelen defect zijn geraakt om verschillende redenen gevraagd of dit voor garantie opgelost kon worden. Na langere tijd pas een keer reactie gehad met het verhaal dat wij maar naar hun warehouse moesten komen in Barneveld. Wij zitten zelf in Hoogeveen en is dan ook niet wenselijk. Als ik dan probeer hier op te reageren is er complete radio stilte. Het is helemaal niet erg als een product verkeerd geleverd wordt maar los het dan ook goed op voor de klant. Wij zitten nu met hoge kosten en 3 stoelen waar wij nu niks meer mee kunnen. Advies kijk verder als je een goede klantenservice belangrijk vind.
Goedemiddag Jordy, Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. We zien in uw dossier dat we hierover contact hebben gehad. We kunnen de klacht beoordelen in ons magazijn, omdat we deze klachten niet eerder hebben ontvangen. Mocht het gaan om een productiefout, dan zullen we dit uiteraard met u oplossen. Met vriendelijke groet, Jamie
Bestellen via de site ging makkelijk, via mail snelle levering kunnen prikken, bezorger was zeer behulpzaam en vriendelijk
We hebben een kast besteld via Bol. com die door Gigameubel is geleverd. Een werkelijk prachtige wandkast voor een zeer schappelijke prijs. Omdat de kast ruim 100 kg weegt dacht ik dat de bezorging wel eens een probleem zou kunnen zijn omdat de chauffeur alleen is. Niets is minder waar. Justin was erg handig met het binnen zetten en gaf een zeer goede service door ook te helpen met uitpakken en op zijn plaats zetten van de kast. Complimenten! Ik kende Gigameubel niet, maar niets dan lof.
Goedemorgen John, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de wandkast! We zijn blij dat Justin je goed heeft geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer meubels nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Bankje is zoals beschreven. Makkelijk te monteren en staat leuk. Levertijd stond duidelijk beschreven en levering verliep prima. Tevreden!
Goedemorgen Anne, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat het bankje aan je verwachtingen voldoet en dat de levering soepel is verlopen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Uitstekende service. Waarom ? Producten prima kwaliteit Track & Trace duidelijk In 5 min antwoord per mail op vragen Levering stipt Chauffeur geniaal,- behulpzaam en extra inspanning vanwege mijn blessure. Alles echt optimaal van begin tot levering
Goedemorgen Raymond, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Het is fantastisch om te horen dat alles van begin tot levering optimaal was, en we zijn blij dat onze chauffeur extra kon helpen. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Was prima
Goedemorgen Robert, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Heb stoelen en een tafel besteld zonder ze gezien te hebben . De tafel is reeds al aangekomen en we zijn er weg van !!
Goedemorgen Wouters, Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de tafel! We hopen dat de stoelen die nog onderweg zijn, ook aan jullie verwachtingen zullen voldoen. Als er nog iets is waar we mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Transport was goed en op tijd. De verpakking was stevig en hierdoor ook geen beschadiging op de kast. Makkelijk in elkaar te zetten en het ziet er super mooi uit in onze hal. Erg blij mee.
Goedemorgen Hilde, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen met het transport en dat de kast zonder beschadigingen is aangekomen. Geweldig dat het makkelijk in elkaar te zetten was en dat het resultaat zo mooi is in jullie hal. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Product stond als beschikbaar op de website, terwijl dit niet zo was en ik in eerste instantie 2 maand moest wachten. Toen ik contact opnam (na 2 maand) vertelde ze mij dat de levering nog werd uitgesteld (3maand in totaal). Wanneer ik de medewerker wees op het feit dat dit niet zo werd gecommuniceerd naar mij (niet op de website en niet via mail) verliet hij de chat.
Goedemorgen Kaat, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit voldoet niet aan onze normen van klantenservice en communicatie. We begrijpen je frustratie en willen dit graag rechtzetten. Kun je ons alsjeblieft een mail sturen met je ordernummer? We willen dit graag voor je oplossen en ervoor zorgen dat je alsnog tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Gekocht via Leen Bakker.nl. bezorging was flexibel en keurig op tijd.
Goedemorgen Erik, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met het stoeltje. We zijn blij om te horen dat de bezorging flexibel was en keurig op tijd plaatsvond. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik was niet tevreden met mijn aankoop en wilde retourneren. Info hierover was erg moeilijk te vinden op de site. Uiteindelijk gebeld en kunnen regelen. Retourkosten van 70€ helaas voor eigen rekening.
Goedemorgen Esther, Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben een kopje "retour & klachtafhandeling" hier geven wij alle informatie over het retourneren, hier vermelden wij ook dat de retourkosten voor de klant zijn als de bestelling niet naar wens is. Als je in de toekomst nog vragen hebt of weer iets nodig hebt, helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Levering was op tijd en goede serves
Goedemorgen Atif, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de levering op tijd was. Als je in de toekomst nog vragen hebt of weer iets nodig hebt, helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Goede stoelen en supervlotte levering. Aanrader
Goedemorgen Rak, Fijn om te horen dat de stoelen naar wens zijn en dat de levering zo vlot verliep. Bedankt voor het delen van je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
De kast is vandaag toegekomen bij mij,ik heb nu 3 stukken van pure black maar deze was beschadigd. Hij zat wel goed verpakt. Ik heb proberen contact te maken over dit maar krijg geen woord terug over de schade. Laatse keer dat ik iets koop bij jullie
Goedemorgen Frederik, Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw recent ontvangen kast beschadigd was, ondanks de goede verpakking. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor u moet zijn, zeker gezien uw eerdere positieve ervaringen met onze producten. We willen dit graag rechtzetten en zorgen dat u een oplossing krijgt die u tevreden stelt. Zou u een mail kunnen sturen hierover naar [email protected]? Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Zeer correcte bezorger, zelfs tot in mijn kamer,de doos bezorgd. Fauteuil precies zoals ik het me had voorgesteld. Heel blij mee, thx Grt jes HC.Nijland
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de bezorger zo correct en behulpzaam was en dat de fauteuil precies is zoals u zich had voorgesteld. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier met uw nieuwe fauteuil en bedankt voor uw vertrouwen in Giga Meubel. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Snel en kwalitatief, de mail gaf eerst aan 4/6 weken maar had de tafel al binnen 2 weken dus super blij!
Goedemorgen Karim, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van uw tafel. Het is geweldig dat de levering sneller was dan verwacht. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Uitstekend contact met klantenservice. Er wordt de tijd genomen voor je, plus je bestelling is prima te volgen bij bezorging. Geen 1 minpunt!
Goedemorgen Brigitte, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn verheugd te horen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met onze klantenservice en de bezorging van uw bestelling. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Behulpzaam en klantgericht
Goedemorgen Mario, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze service als behulpzaam en klantgericht ervaart. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooi tv meubel en vriendelijke bezorger.
Goedemorgen Miranda, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe tv-meubel en de vriendelijkheid van onze bezorger. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik wacht nog op reactie van een mail. Telefonisch niet bereikbaar, lijn alleen open tussen 10:00 en 12:00, maar wordt niet opgenomen. Product in 2 stukken gebroken. En nog geen mogelijkheid tot kosteloos retourneren. Geen retourbon in verpakking, ook website bied niet die info, alleen verzoek om een mail te sturen. Nu in afwachting.
Goedemiddag Frans, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar wens is. Wij willen u vragen een mail te sturen hierover naar [email protected] zodat wij mee kunnen kijken naar een oplossing. Wanneer u de bestelling wenst te retourneren kunt u het retourformulier invullen op onze website, wij zullen u dan de verdere instructies toesturen. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Ik heb online besteld keurig na 1 dag geleverd. Goed verpakt en heel duidelijk beschrijving om in elkaar te zetten. Kortom heel tevreden
Goedemiddag Yvonne, Wat fantastisch om te horen dat uw online bestelling zo snel en keurig is geleverd! We streven ernaar om onze klanten een vlotte en zorgvuldige levering te bieden, en het doet ons goed om te weten dat uw ervaring hiermee positief was. Bij Giga Meubel doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten een probleemloze ervaring hebben, van begin tot eind. Bedankt voor uw positieve feedback en voor het kiezen van Giga Meubel. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!