Snelle levering en goed service!

Wij hadden een TV meubel besteld en na overleg kon deze al binnen 3 dagen geleverd worden zodat hij nog op tijd was voor de verjaardag van onze dochter. Zulke service zie je niet overal meer, dus vandaar een extra duim omhoog!

Aanrader

Dit was mijn eerste bestelling bij Giga Meubel, en er zullen er ongetwijfeld meerdere volgen. Ik kocht een marmeren bijzettafeltje en dat werd heel goed verpakt en sneller dan verwacht geleverd. Ook het contact met de Giga Meubel klantenservice verliep vlot. Daarbovenop kon ik via de nieuwsbrief ook nog eens een leuke kortingscode scoren; wat altijd fijn meegenomen is natuurlijk. Kortom: naar mijn mening is Giga Meubel zeker een aanrader!

Onze nieuwe eettafel is bezorgd. Prachtige tafel! We waren in de winkel op slag verliefd geworden. De bezorging ging top. Wij wonen in een flat en bezorger heeft z’n uiterste best gedaan om de tafel de lift in te krijgen om de tafel bij ons af te leveren. Topper van een bezorger! Belde ook nog 10min voordat ie aankwam.

Geweldig!

Super toffe meubels voor betaalbare prijzen.

Ruime keus en goede service

Fijne webshop waar ze je vriendelijk te woord staan. Veel keuze uit mooie producten en snelle levering.

Snel en goede service.

Mooie vormgeving

Prachtige kaptafel met nachtkastje snel geleverd en voldoet aan de beschrijving, zeer blij en tevreden.

Topservice!

Mijn bestelling bij Gigameubel verliep als een trein. Snelle, professionele levering, vriendelijke, behulpzame chauffeur. Ik bestel volgende keer opnieuw!

Super mooie mand Heel blij mee

Snelle en goede afwikkeling.

Snelle levering, vriendelijke service

Bank kwam uiteindelijk veel sneller dan verwacht. En is prachtig. Klantenservice is prima, duidelijk en goed bereikbaar.

Goede producten en fijne service

Ik heb al meerdere keren artikelen besteld bij Giga Meubel i.v.m. mijn verhuizing. Ze hebben mooie kwaliteit spullen en de levering is altijd snel, waarbij de producten netjes en veilig ingepakt zitten. Recentelijk een dure kast gekocht, die keurig in beschermende materialen aankwam. De kast is bovendien prachtig!

Leveren snel, betrouwbaar, komen afspraken na, klanten service reageert snel.

Twee nachtkastjes besteld en snel en netjes afgeleverd. Met montage bleek dat bii 1 nachtkastje de getapte schroefdraad niet overeen kwam met de bouten. Ik ben zelf handig en heb dit opgelost door nieuwe gaten te boren en het onderstel met popnagels vastgezet. Heb dit in de avond naar de klanten service gemaild. Dezelfde avond kreeg ik een mail terug. Excuses en of ik wat foto's kon bijvoegen. Dit gedaan en de volgende dag kreeg ik een mail of ik accoord ging met 15% korting. Dus een warme douche voor de klanten service en het bedrijf gigameubel. En gigameubel heeft er een fan bij.

Top product!

Top product! Past perfect in mijn keuken! Vlotte levering.

Tevreden!

De barkrukken zijn erg kwalitatief en zitten erg lekker. De bezorging was ook erg snel.

Heel mooi tv meubel mooie kwaliteit en super service!!

Zeer slechte klantenservice en bereikbaarheid

Barkrukken besteld bij Gigameubel. Binnen nog geen jaar staat deze barkruk al scheef. (De poot). Gigameubel heeft een erg slechte klantenservice. Komen hun afspraken niet na. Zij boden aan een nieuwe poot op te sturen, echter een maand later niks meer gezien en geen reactie meer gekregen op de mails die ik naar hun stuurde met de vraag hoe het ervoor stond. Ik kom nooit meer bij jullie terug en zal jullie zeker niet aanraden. Zowel via mail als telefonisch zijn jullie keer op keer NIET bereikbaar!!

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe tafel. De levering was vrij snel, vriendelijke leverancier.

Top! Goede kwaliteit en snel geleverd.

Een aanrader voor iedereen die in korte tijd meubels nodig heeft. Goed geregeld.

Behulpzame klantenservice, mooie winkel en snelle levering.

Ik heb een bijzettafel besteld, waar ik heel blij mee ben. Telefonisch contact is snel en levering was eerder dan verwacht! Ik zou zeker nog een keer bestelen op de website.

Mooie set tafeltjes ontvangen

Snel verstuurd. Duidelijke communicatie. Tafeltjes zijn super leuk! 1 tafelblad is een stukje af maar daar wordt wen nieuw blad voor opgestuurd. Dus de klantenservice is ook top en reageert snel. Kortom zeer tevreden!

Super mooie tafel en de kwaliteit is zeker ook aanwezig!

Doen wat ze beloven

Verschillende meubels gekocht bij Giga. Salontafel, eetkamer tafel en eetkamer stoelen. Service perfect, afspraken agenda correct. Leuke mensen in de winkel en perfecte bezorging

Snelle levering! Mooie producten

Enkele dagen na de bestelling stonden de producten al aan de deur! Scherpe prijzen!

Bestelling werd snel geleverd met dpd. Er ontbrak nog een onderdeel maar die werd snel nagestuurd. Goede klantenservice die snel reageert. Ik kan dit bedrijf aanraden.

Prachtig design salontafel

We zijn erg blij met ons nieuwe meubel. We zochten een salontafel in organische vorm. Die vonden we bij Giga Meubel. Goede kwaliteit. Stevig meubel wat makkelijk in elkaar te zetten was.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!